Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Ovih dana se večito priča o bankrotu, pa ako ima neki ekonomista koji bi bio rad da pojasni šta tačno znači u praksi kada država bankrotira?
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kad nemas sta da jedes i pijes, umires od gladi, oko tebe hrana i voda, a ti ne smes da ih diras jer je sada dosao poverilac tvoje drzave, to preuzeo, iskoriscava, prodaje trecem, radi sta oce, a ovi tvoji sto su ti to uradili, a koje si ti birao na izborima su onako debeli, napustili drzavu, idu po svetu, provode se, predaju na Oxfordu, Kembridzu, njihova deca zaboravljaju srpski, postali ateisti ili sajentolozi,uzivaju drogu, slupavaju kola, i uzivaju grupni seks...E to ti je bankrot drzave...
To je kad nemas sta da jedes i pijes, umires od gladi, oko tebe hrana i voda, a ti ne smes da ih diras jer je sada dosao poverilac tvoje drzave, to preuzeo, iskoriscava, prodaje trecem, radi sta oce, a ovi tvoji sto su ti to uradili, a koje si ti birao na izborima su onako debeli, napustili drzavu, idu po svetu, provode se, predaju na Oxfordu, Kembridzu, njihova deca zaboravljaju srpski, postali ateisti ili sajentolozi,uzivaju drogu, slupavaju kola, i uzivaju grupni seks...E to ti je bankrot drzave...
Ovih dana se večito priča o bankrotu, pa ako ima neki ekonomista koji bi bio rad da pojasni šta tačno znači u praksi kada država bankrotira?
Hvala.
Cekamo Riwsa da dodje da objasni, osim ako vec nije objasnjavao pa nece da se ponavlja. xD
Objašnjavano je to već na nekoj temi
http://forum.krstarica.com/showthread.php/612078-Bankrot-Srbije?highlight=bankrot
Znaci pogodio sam da je Riws vec objasnio i nece covek sad da se smara sa novajlijama. Ha ha
Dobro. Odsad - samo ozbiljno.
Da li sam ja to dobro shvatila i pročitala.....ukoliko imaš neku ušteđevinu u banci, bilo kojoj (devize).....u slučaju bankrota, gubiš novac?
Objašnjavano je to već na nekoj temi
http://forum.krstarica.com/showthread.php/612078-Bankrot-Srbije?highlight=bankrot
Koliko novca se moze izneti iz drzave (legalno) ? Bolje da ne cekamo bankrot![]()
2000 evra.Koliko novca se moze izneti iz drzave (legalno) ? Bolje da ne cekamo bankrot![]()
Pa od kud tvoja bankrot drzava zna da imas novac u drugoj drzavi?A jel to vazi i ako imas novac u nekoj drugoj drzavi ?