SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li kakvog posla tamo?

У Немачкој за мене има...овде у Фрнацуској ни не питам, не занима ме.

Али сад ћу ја опет о Турцима....мила мајко, најпримитивнији балкански гастос је измислио културу за њих. :sad2:
Као подивљале хорде су...

анимљиво, овде у Фр их нема у полицијским редовима...јуче су славили због утакмице, пандури су само бели људи...
Неко реко' да су Срби националисти?

Али може им се....

Па очито сам и ја...:lol:
Сад сам излистала у самом телефону колико података је прошло на шта....на вибер отишло скоро 3 мб пренесених података! На интернет претрагу, коју апсолутно НИСАМ користила преко 2 мб....ј6т. тај телефон се сам качио и сам претраживао, другог објашњења нема с обзиром да га у те сврхе ни иначе не користим....

Ништа....биће угашен до повратка у Србију....а онда правац у Телеком да ми објасне како се блокира сваки пренос података. :lol:
Паметан прво пита, а глуп прво плати па пита. :evil:

zato sto si u stranoj mrezi pa automatski vuce podesavanja...internet koristi samo preko wifi...pitaj u hotelu, kaficima, restoranima gde vec ides, svuda je uglavnom besplatno samo trazi pass...

Али сад ћу ја опет о Турцима....мила мајко, најпримитивнији балкански гастос је измислио културу за њих. :sad2:

анимљиво, овде у Фр их нема у полицијским редовима...јуче су славили због утакмице, пандури су само бели људи...

Али може им се....
Zavisi gdje u Francuskoj... u Marseju ima i Arapa i crnaca među pandurima... u Parizu ima puno Kurda (mislim i više nego Turaka) ali ih svi miješaju sa Turcima...

zato sto si u stranoj mrezi pa automatski vuce podesavanja...internet koristi samo preko wifi...pitaj u hotelu, kaficima, restoranima gde vec ides, svuda je uglavnom besplatno samo trazi pass...
Море, не палим ја више телефон.
Што је сигурно, сигурно је. :lol:

Душа ме боли бре, додам још 20 евра и купим добре ципеле! :evil:

Али који нет?
Све што пишем, пишем или са компа или са ипод-а....једино вибер...зар могу стикери које ми шаље сестрина клинка да коштају толико...то се рачуна као пренос података, је л' ?

Где да угасим ебени нет, кад ту опцију немам у телефону, осим...дата роминг? Где је то у самсунговом ''паметном'' телефону?
javi nekome u bg broj licne i da ode da ti to sredi da ti ugase gprs u telenoru odmah...mozes i ti da pozoves onaj njihov broj i das nalog sa fona ali ce te jedino poziv kostati ali i to je bolje no da te rokne...zamisli da ti krene i ukljuci se apdejt softvera na fonu pa se ne primi oma no jos dvaput daunloaduje ...ima 20 soma tek tako da ti ode :lol:

najbolje izvadi karticu i kupi tamo drugu... osim ako ti nije fon vezan za telenor mrezu...onda moz samo da places :lol:

ustvari kupi onaj fon yes no za 30 evra i karticu i da te bog vidi :) ima ih svuda, daju ih cak i u prasku za ves od 5 kila ko prezent :lol:

najbolje izvadi karticu i kupi tamo drugu... osim ako ti nije fon vezan za telenor mrezu...onda moz samo da places :lol:

ustvari kupi onaj fon yes no za 30 evra i karticu i da te bog vidi :) ima ih svuda, daju ih cak i u prasku za ves od 5 kila ko prezent :lol:

Стани, ако ја угасим телефон, хоће и даље да ми шиба рачун?:eek:

Можда је глупо питање али ко их зна данас?

Стани, ако ја угасим телефон, хоће и даље да ми шиба рачун?:eek:

Можда је глупо питање али ко их зна данас?

nece...

probaj u nekoj poslovnici tamo sa njihovom karticom, mozda ga nisu vezali za mrezu to ti najbolje, kad bilo gde idem vadim karticu posle grane. sta ti tesko da posaljes 10 sms-ova kome treba da te konatktiraju na taj novi broj...

Али може им се....
Ja od našoih ljudi iz Nemačke (MinKen ,Berlin ) čuo da su čak i Turci gospoda za Rumune , kao oni su šatro već duže tu pa su i naučili nekog reda , a ovo je ko najezda žohara , sad *ebem li ga dal su to drukčija iskustva ili drugi delovi Germanije .

nece...

probaj u nekoj poslovnici tamo sa njihovom karticom, mozda ga nisu vezali za mrezu to ti najbolje, kad bilo gde idem vadim karticu posle grane. sta ti tesko da posaljes 10 sms-ova kome treba da te konatktiraju na taj novi broj...

Е, сад сам мирна....ебо 5 'иљада, ал' да не буде 55. :lol:
Не треба ми картица....имам скајп и комп.

Ja od našoih ljudi iz Nemačke (MinKen ,Berlin ) čuo da su čak i Turci gospoda za Rumune , kao oni su šatro već duže tu pa su i naučili nekog reda , a ovo je ko najezda žohara , sad *ebem li ga dal su to drukčija iskustva ili drugi delovi Germanije .

Јој не знам....можда и јесу али се не виде од Турака. :lol:
Значи, згрожена сам...
Где дођу оставе смеће иза себе и испљуване плочнике.

E pa ako mi ne poklone kesicu cvaraka kad pocnu sa radom, duboko ce me ra9ocarati. Nasla sam ih ali jos renoviraju lokal. Decko koji radi tamo mi nije verovao da sam se mlatila i dosla cak sa b.voda da ih trazim :lol:
Pa eto da znate, mesara prekoputa maxija iza kineskog trznog centra. Cmarci do jaja :hahaha1:.
ne znam sto su promenili ime. Zvala se BICE BOLJE.

• Podržavam
Reactions: Tol

Najjači su naši gastosi kad izmijenjaju kroz padeže gradove sa njemačkim izgovorom... skoro sam čuo "kod nas u Hanofi" :lol:

i1MJSV8.png

Али може им се....

Francuzi su teski optereceni nacionalisticki pajseri. Nisu bezveze masa nasih kvazi-disidenata u Francuskoj tipa Ljube Popovica i Milovana Danojlica toliko optereceni plemenom. U Pristini nisu toliko optereceni nacionalizmom koliko u Parizu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back