Žene pitaju, muškarci odgovaraju II

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li vas obično vole drugarice od vaše devojke, žene, supruge, drage, kako god je mi nazvali? :lol:

Da li ste nekad imali neprijatnost sa tim drugaricama, bile ljubomorne na vas, huškale dragu protiv vas, da niste možda zadirkivali tu neku drugaricu? :think:

Podnosimo se uglavnom. A i umem ja da se ušlihtam kad zagusti ;)
Ne da ja znam.

Ajde da se nadovezem na @Potessino pitanje o gadljivosti :)
Da li vas nervira kada vidite zensko sa raspustenom kosom kako sprema klopu, pa jos krene da je zabacuje i slicni radovi ...

@Poetessa
Pazi samo da u naletu minimalizma ne odbacis i bikini :D Mada bi vecina podrzala takav stav prema pakovanju i letovanju :).

:lol: iskreno može i to da se desi, još uvek je u fioci :lol:
..
nadam se ipak da neće...msm..imam sitnu decu na letovanju, ne bi bilo baš zgodno :lol:

- - - - - - - - - -

Brćni se i popi čašu dobrog vina uz more i za mene...:cmok:

Joj gde je septembar :fdlan:

sad će to Fortes, još malo samo :lol: :cmok2:

Ajde da se nadovezem na @Potessino pitanje o gadljivosti :)
Da li vas nervira kada vidite zensko sa raspustenom kosom kako sprema klopu, pa jos krene da je zabacuje i slicni radovi ...

@Poetessa
Pazi samo da u naletu minimalizma ne odbacis i bikini :D Mada bi vecina podrzala takav stav prema pakovanju i letovanju :).

Ne nervira me.

Ti bas volis da si autoritet i da drzis konce u svojim rukama? :D

Da li bi dozvolili da vas devojka veze za krevet i to tako da nema mrdanja ni rukama ni nogama? Da li bi vam bilo barem malo neprijatno u toj situaciji? Uzvratili bi joj istom merom prvom prilikom?

Morala bi da me ubedi da to uradimo.
Ne znam kako bih se osecao u toj situaciji ali mozda bih probao da joj vratim :rumenko:

Ti bas volis da si autoritet i da drzis konce u svojim rukama? :D

Da li bi dozvolili da vas devojka veze za krevet i to tako da nema mrdanja ni rukama ni nogama? Da li bi vam bilo barem malo neprijatno u toj situaciji? Uzvratili bi joj istom merom prvom prilikom?

Što? Nije valjda da ti ostavljam takav utisak? Naprotiv banja sam privatno,čak i previše za moje dobro :think:
A posao je posao.

Igrao sam se tih igrica...jeste malo neprijatno u početku jer nije baš lep osećaj bespomoćnosti ali kad počne...:per:....uzvrati se odmah u sledećem krugu

A šta ako žena hoće da nosi u krevetu svaki dan drugu periku, jel' bi to bilo u redu?

Msm..jedan dan je plava, drugi dan crvena, treći dan crna?

Jel' bi mogli da se uzdržite da joj tokom igrice ne dirate kosu i ne strgnete periku sa glave?

A šta ako bi tražila da vi stavite tu istu periku na glavu i tako eto...znate već, msm..pa šta, nije to baš tako suludo? :lol:

Msm...jel' bi vas prošla sexualna želja od ovih gluposti ili biste mogli da se uživite u ulogu?

A šta kad bi perika bila sa onim pletenicama, jel' bi vi mogli da budete kao neka Helga ili možda Škot, Viking, Indijanac? :lol:
..
Bože izgleda da je vreme da idem na godišnji odmor :lol:

Da li verujete da su Skali i Molder napravili bebu na proveren, klasican nacin, ili su vanzemaljci umesali tu svoje prstice? :rotf:

meni su oni toliko bili aseksualni, a i onaj Molder (David Duhovni) mi bio isto nešto metiljav, dok ga nisam videla u onoj Kalifornikaciji...onda mi onako delovao Bogme dobar :lol:

A i on se leči od seksualne zavisnosti, ajde molim te, jel' postoji tako nešto uopšte?

Ajd' da pitamo forumašku javnost, da li su oni nekad posumnjali u sebe, da bi im trebalo lečenje od seksualne zavisnosti?

A šta ako žena hoće da nosi u krevetu svaki dan drugu periku, jel' bi to bilo u redu?

Msm..jedan dan je plava, drugi dan crvena, treći dan crna?

Jel' bi mogli da se uzdržite da joj tokom igrice ne dirate kosu i ne strgnete periku sa glave?

A šta ako bi tražila da vi stavite tu istu periku na glavu i tako eto...znate već, msm..pa šta, nije to baš tako suludo? :lol:

Msm...jel' bi vas prošla sexualna želja od ovih gluposti ili biste mogli da se uživite u ulogu?

A šta kad bi perika bila sa onim pletenicama, jel' bi vi mogli da budete kao neka Helga ili možda Škot, Viking, Indijanac? :lol:
..
Bože izgleda da je vreme da idem na godišnji odmor :lol:

Volim prirodnu kosu, ne volim perike.
Vec imam kosu za 2-3 glave na mojoj jednoj, sta da radim sa dodatkom :lol:
Moze njenu kiku da ima, tada se ne bih bunio :rumenko:

Da li verujete da su Skali i Molder napravili bebu na proveren, klasican nacin, ili su vanzemaljci umesali tu svoje prstice? :rotf:

Nisam ni znao da imaju bebu.
Valjda oni sami, imaju vanzemaljci vecih briga :lol:

- - - - - - - - - -

meni su oni toliko bili aseksualni, a i onaj Molder (David Duhovni) mi bio isto nešto metiljav, dok ga nisam videla u onoj Kalifornikaciji...onda mi onako delovao Bogme dobar :lol:

A i on se leči od seksualne zavisnosti, ajde molim te, jel' postoji tako nešto uopšte?

Ajd' da pitamo forumašku javnost, da li su oni nekad posumnjali u sebe, da bi im trebalo lečenje od seksualne zavisnosti?

Kazu da postoji i da je registrovani medicinski poremecaj.
Ne treba to meni i nema razloga za sumnju.

Plasim se draga da ce nasi dragi forumasi poslati nas dve na to lecenje poske svih ovih pitanja :rotf:
A Molder je bas onako dobar u Kalifornikaciji, bas dobar :D. Doduse samo sam prvu sezonu odgledala :(.

Kazu da postoji i da je registrovani medicinski poremecaj.
Ne treba to meni i nema razloga za sumnju.

Ovo si tako stručno Snow rekao, da sam pomislila da nisi ti neki doktor :lol:

a ja mislim da su ti Ameri pola bolesti izmislili tako iz čiste dosade i hira :lol:

- - - - - - - - - -

Plasim se draga da ce nasi dragi forumasi poslati nas dve na to lecenje poske svih ovih pitanja :rotf:
A Molder je bas onako dobar u Kalifornikaciji, bas dobar :D. Doduse samo sam prvu sezonu odgledala :(.

ja i ti smo pravi kandidati :zcepanje:
samo problem je što mi postavljamo više pitanja od njih verovatno :lol:
..
dobar je dobar tu :zper:

- - - - - - - - - -

Znaš kako se leči seksualna zavisnost May? :lol:
..
ubace ti taštu u sobu i odmah te sve prođe :lol:

Ja sam plava .... sad ne znam ni jednu plavusu iz spanskih serija ... ma ko da je to vazno, bicu cigancica Kasandra :rotf:
Muski su pobegli, mozda bi radije glumili likive iz ratova zvezda, zvezdanih staza, top gana ... :rotf:

ček ček, ima ona dobra plavuša ona Gabriela :zper:...kao se ono zvaše...evo našla sam je..Gabrieal Spanic...valjda naše gore list, tako nešto valjda :lol:
gabriela-spanic300x350.jpg

A momci jel' vama dobra ova Gabrieala, msm..ima baš lepa neka usta i malo neki setan pogled? :zper:

čekaju da smislimo nešto pametnije :lol:

Ček da ih pitamo za pohovanje, kako se pohuje meso, jel' ga prvo malo lupaju, pa u šta ga umaču, dal' prvo u jaja, prezle, brašno ili neki drugi postupak koriste, možda umaču u pivo?
..
Muški jel' volite pohovanje, umete li vi to uopšte, koliko jaja koristite inače? :lol:

Jedete li inače hladno meso ili samo vruće?

Na šta vas asocira pohovanje inače? :lol:

Znam da @Slonce voli pohovanje :rotf: za druge nisam sigurna.

on je čovek gurman :lol:

Ček' da pitam šta je bolje roštiljanje ili pohovanje?

Jel' bi vi rekli za neku damu recimo iz te španske serije, ala bih je roštiljao ili ala bih je pohovao?

Msm...šta vam dođe da kažete kad vidite te dame koje i kad spavaju imaju full šminku i nikad se ne razmažu...stvarno me to nervira? :lol:

čekaju da smislimo nešto pametnije :lol:

Ček da ih pitamo za pohovanje, kako se pohuje meso, jel' ga prvo malo lupaju, pa u šta ga umaču, dal' prvo u jaja, prezle, brašno ili neki drugi postupak koriste, možda umaču u pivo?
..
Muški jel' volite pohovanje, umete li vi to uopšte, koliko jaja koristite inače? :lol:

Jedete li inače hladno meso ili samo vruće?

Na šta vas asocira pohovanje inače? :lol:

A ovo mu dođe kao neka seksualna insinuacija !? Sramota jedna !
Meso je vruće i čvrsto, umoči se malo ovamo malo onamo, i tokom celog procesa jaja se konstantno ujednačenim ritmom mešaju. Ako se oseti inspiracija, mesom se malo izlupa po njenom mesu, pa se ponovo nastavi sa umakanjem...meso je sve čvršće i čvršće, dok ne iskipi iz jaja !

A ovo mu dođe kao neka seksualna insinuacija !? Sramota jedna !
Meso je vruće i čvrsto, umoči se malo ovamo malo onamo, i tokom celog procesa jaja se konstantno ujednačenim ritmom mešaju. Ako se oseti inspiracija, mesom se malo izlupa po njenom mesu, pa se ponovo nastavi sa umakanjem...meso je sve čvršće i čvršće, dok ne iskipi iz jaja !
:eek: :eek: :eek: :rotf:
I ju! :rumenko: (msm. ovo zbog moguće insinuacije) :lol:

ovde stvarno neko zna da pohuje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back