cao ljudi,jel ima nekog ko se prijavio za ovo,htela bih da cujem utiske itd. ne poznajem nikog ko se prijavio,pa sam mislila da sa nekim podelim ovu neizvesnost
pozdrav!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeej, ja sam se prijavio! Stigao sam do treceg kruga sce zavrsio i sad cekaaam rezultate i umireeeem, tako da te potpuno razumem, haha !Odakle si?
Ja sam iz Beograda. Pa da tako sam i ja shvatio, ali realno idemo tamo da bismo usavrsili engleski tako daPa moguce stvarno, ne znam. Nadam se da ce sto.pre jer ne mogu vise da cekam hah, a koliko sam video ranijim generacijama su javljali u periodu 21-23 tako nesto, pa nadajmo se da ce tad!
![]()
Pa meni su teme bile manje-vise okej. Koliko se secam u trecem krugu su na bile kao opisi trenutak kad si morao da se prilagodis novoj sredini tj grupi ljudi, a druga navedi najmanje 3 stvari koje bi usavrsio u u.s.a osim engleskog. Pa da, smorile su me kontrole bas covece, a vakcine sam inao sve primljeneJaaao jadni vi :@ Ali iskreno mislim da javljaji svima u isto vreme?
Ja skroz zaboravila na ovo,mislila sam da su me iskulirali hahabukvalno brojim sate do cetvrtka,cula sam negde da tad javljaju,ali nije sigurno.inace nisam tremaros,ali svakodnevno me ovde spopadaju pitanjima i sad normalno ne mogu da izbacim iz glave
![]()
Nama je na sastanku rečeno da iz Crne Gore ide 17.![]()