pa, dakako da mi imponuje, svasta i ti pitas

e, sad..ja sam se vec navikla, jer se muskarci oko mene biju i bore jos do mog rodjenja-prva cerka, prva unuka, prvo svasta u familiji, pa su se stricevi, dede, ujaci tukli zarad moje naklonosti
cim sam stasala za bazanje po dvoristu, krenuli su decacici da mi beru cvece, poklanjaju zvake i lize, cupkaju za kosu, a neretko i da povaljaju u prasini, da vide ko ce biti sretnik koji c emi drzati lastis da preskacem...uzrok sma mnogih krasti na kolenima iz tog doba, ah, kad se samo setim

iskreno verujem da me niko nikada od tih decaka nije prezalio, i da su svi svojim cerkama dali moje ime...
e, sad, kad sam postala ono sto se kaze devojka, te borbe oko mene su dostigle taj nivo, da su me jedno vreme bojkotovali i prestali d apozivaju na zurke, jer se redovno desavalo da se proslava zavrsi maricom, razbijneim proozrima na stanu, jednom su cak i vatrogasci morali da dolaze, da sa korovaskidaju trijicu nesrecnika koji su svoju ljubav hteli da mi dokazu time ko ce sa kog sprata da skoci

..bas deranzirajuce...
kada sam se udavala, jedno 15 mojih obozavalaca je doslo sa vatrenim oruzjem da ubiju dal sebe, dal njega, dal mene, a svatovi se poredjali ko u koloseumu da gledaju okrsaje
racunala sma posle koliko sam mogla da zaradim da sma svakom svatu ulaznicu za arenu naplatila....
ista stvar i sad na forumu...ne mogu da se pojavim, da ne izazovem ljubomoru, neugasivu zelju medj forumasima i neki skandal i propast...
nije lako biti predmet takvih borbi, moram da priznam, ali sma godinama naucila da svoje breme dostojanstveno nosim..sta cu, takvu me bog stvorio...fatalnu..