Borbe Petlova !

Cekale su me na vratima od svoje ucionice da prodjem, samo da bi me videle i jurile po skoli :zper:

Cak su dolazile iz drugih skola da se smuvaju sa mnom :lol:

Ah, da i na moja vrata su dolazile da budu moje devojke :hahaha:

Ovo je istina :cool:

Jel vam imponuje kada se muskarci bore oko vas? Ajmo neke price...z:mrgreen:

pa, dakako da mi imponuje, svasta i ti pitas :roll:
e, sad..ja sam se vec navikla, jer se muskarci oko mene biju i bore jos do mog rodjenja - prva cerka, prva unuka, prvo svasta u familiji, pa su se stricevi, dede, ujaci tukli zarad moje naklonosti
cim sam stasala za bazanje po dvoristu, krenuli su decacici da mi beru cvece, poklanjaju zvake i lize, cupkaju za kosu, a neretko i da se povaljaju u prasini, da vide ko ce biti sretnik koji ce da mi drzati lastis da preskacem...uzrok sam mnogih krasti na kolenima iz tog doba.... ah, kad se samo setim :aha:
iskreno verujem da me niko nikada od tih decaka nije prezalio, i da su svi svojim cerkama dali moje ime...
e, sad, kad sam postala ono, sto se kaze, devojka, te borbe oko mene su dostigle taj nivo, da su me jedno vreme bojkotovali i prestali da pozivaju na zurke, jer se redovno desavalo da se proslava zavrsi policijskom maricom, razbijenim prozorima na stanu, jednom su cak i vatrogasci morali da dolaze, da sa krova skidaju trojicu nesrecnika koji su svoju ljubav hteli da mi dokazu visinom sprata sa koga ce da skoce :roll:..bas deranzirajuce...
kada sam se udavala, jedno 15 mojih obozavalaca je doslo sa vatrenim oruzjem da ubiju dal sebe, dal njega, dal mene, a svatovi se poredjali ko u koloseumu da gledaju okrsaje
racunala sam posle koliko sam mogla da zaradim da sam svakom svatu ulaznicu za arenu naplatila....
ista stvar i sad na forumu...ne mogu da se pojavim, a da ne izazovem ljubomoru, neugasivu zelju medj forumasima i neki skandal i propast...
nije lako biti predmet takvih borbi, moram da priznam, ali sam godinama naucila da svoje breme dostojanstveno nosim..sta cu, takvu me bog stvorio...fatalnu..

Poslednja izmena:
pa, dakako da mi imponuje, svasta i ti pitas :roll:
e, sad..ja sam se vec navikla, jer se muskarci oko mene biju i bore jos do mog rodjenja-prva cerka, prva unuka, prvo svasta u familiji, pa su se stricevi, dede, ujaci tukli zarad moje naklonosti
cim sam stasala za bazanje po dvoristu, krenuli su decacici da mi beru cvece, poklanjaju zvake i lize, cupkaju za kosu, a neretko i da povaljaju u prasini, da vide ko ce biti sretnik koji c emi drzati lastis da preskacem...uzrok sma mnogih krasti na kolenima iz tog doba, ah, kad se samo setim :aha:
iskreno verujem da me niko nikada od tih decaka nije prezalio, i da su svi svojim cerkama dali moje ime...
e, sad, kad sam postala ono sto se kaze devojka, te borbe oko mene su dostigle taj nivo, da su me jedno vreme bojkotovali i prestali d apozivaju na zurke, jer se redovno desavalo da se proslava zavrsi maricom, razbijneim proozrima na stanu, jednom su cak i vatrogasci morali da dolaze, da sa korovaskidaju trijicu nesrecnika koji su svoju ljubav hteli da mi dokazu time ko ce sa kog sprata da skoci :roll:..bas deranzirajuce...
kada sam se udavala, jedno 15 mojih obozavalaca je doslo sa vatrenim oruzjem da ubiju dal sebe, dal njega, dal mene, a svatovi se poredjali ko u koloseumu da gledaju okrsaje
racunala sma posle koliko sam mogla da zaradim da sma svakom svatu ulaznicu za arenu naplatila....
ista stvar i sad na forumu...ne mogu da se pojavim, da ne izazovem ljubomoru, neugasivu zelju medj forumasima i neki skandal i propast...
nije lako biti predmet takvih borbi, moram da priznam, ali sma godinama naucila da svoje breme dostojanstveno nosim..sta cu, takvu me bog stvorio...fatalnu..

:lol:

:zag:

šta borbe petlova...da se bijem zbog ribe ?
to je svojstveno balavcima
a da je u pitanju situacija da neki klipan nasrće na moju dragu, tu ne bi bilo borbe, nego kljuc i glavu i ćao zdravo

, ali sma godinama naucila da svoje breme dostojanstveno nosim..sta cu, takvu me bog stvorio...fatalnu..

SexyFatGirl-1.jpg

- - - - - - - - - -

šta borbe petlova...da se bijem zbog ribe ?

pa ono jes..ti si pametan..ti bijes zbog para :lol:

Back