MarkoSrB
Početnik
- Poruka
- 21
Da li ce za vikend biti menjaza u NS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kodove, ako su za virtual, mozes da posaljes meni porukom ovde na krstarici.
Obavestenje za sve koji su se prijavili za virtelni album! Kreirana je grupa na skajpu, radi lakse komunikacije kad dodje vreme za igru. Ako se dogovorimo da nastupamo kao grupa/klan prekomplikovano bi bilo da jedanaestoro ljudi medjusobno salje mejlove, ili jos gore, da ja saljem svima pojedinacno. Posaljite mi u poruci vas nik na skajpu.
Da li moze neko obrazlozenje zasto mi nije odobrena poruka na ovoj temi, cisto da znam da ubuduce ne pravim iste greske?
@Rough Collie Koliko je do sada prijavljeno za tu grupu/klan i da li kad popuniš taj album vrituelni dobiješ neke nagrade?
Bravo za objašnjenje!
Uzgred, može li nekako da se skine virtuelni album za Ligu šampiona 2013-2014, pošto sam ga popunio, a ne vidim nigde opciju za skidanje, pravljenje PDF-a ili nešto slično?
Kako tacno funkcionisu te grupe za virtuelni album? Da li postoje neke zvanicne grupe na sajtu kao sto je bilo za Juznu Afriku, tada je bilo po 5 clanova u jednoj grupi ako se ne varam i svi clanovi grupe su morali da popune albume? Ili grupa sluzi samo za dogovore oko lakse razmene slicica?
p.s. Mozda nemaju svi skajp, tako da bismo mogli da napravimo neku privatnu drustvenu grupu na forumu kojoj mogu da pristupe samo pozvani korisnici.
to je velika mana ovog albuma za koju sam u startu rekao,ne znam sto nema po prvi put imena igraca na albumu.....taj carlos je 197 ili 198 jedino te dve nemam od kolumbijaca samim tim nemam ni njegaTreba mi pomoć, pogrešno zalepljena sličica , Kolumbija - Carlos Bacca koji je broj ?
hvala
Treba mi pomoć, pogrešno zalepljena sličica , Kolumbija - Carlos Bacca koji je broj ?
hvala
Carlos Bacca - 198.
Tačnije, oko 16, što je duplo manje od 32 iz Eura 2012 (ali sa duplo većim kutijama, tako da je isto). Stadiona ima i nema, kako u kojoj kutiji. Zato je bilo mnogo pametnije da je distributer naručio kutije od 100 kesica - ako su uopšte predviđene za prodaju u Evropi.Diskusija se vodila o tome koliko po jednoj kutiji ima grbova i stadiona..procenat je manji nego na prethodnim svetskim prvenstvima. Mnogi su po kesici dobijali 2 grba, ali u celoj kutiji ih ima 8 9
A primate li nekoga iz "top 10" lige šampiona?Jeli primate pobednika virtualnog albuma lige sampiona za ovu sezonu? :-)
A primate li nekoga iz "top 10" lige šampiona?Da nisam bio u bolnici nedeljama, i da sam tog decembarskog vikenda imao net, pitanje je ko bi bio prvi,... večna hvala komšiji Goranu na podršci pri skupljanju tog virtuelnog albuma.