Гласање на тему ЦРНО-БЕЛА фотографија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Стигло је 23 фотографије.

Гласамо за 5 фотографија по систему 5, 4, 3, 2, 1.
С тим што 5 поена дајемо фотографији која нам се највише свиђа и тако, редом, силазно...
Гласање ће трајати до 17. 12. 2013 до 20:00

Не може се гласати за своју фотографију
А ни организатор такмичења (Moghrion) не учествује у гласању.

1

2

3

4

5 fotografija se povlaci iz daljeg takmicenja jer je ranije vec bila poslata na forum.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Poslednja izmena:
21

06

07

08

11

uh dobro je ... prepo' sam se da nece biti macaka ! ima 3

5 poena
slika br 7 mi je zaokupila paznju . uravnotezeni tonovi, sa super rasponom . uspela dvotrecinska landscape kompozicija u portret format . fin sklad izmedju coveka , reke i horizonta. dobar edit i diskretan pristajuci ram . lepo !!!
4 poena
slika 2 , zanimljiv portret , nadrealisticka u neku ruku . kompoziciono dobra . mala razlika u kvalitativnom smislu od prethodne . tacnije 1 poen ;-)))
3 poena
slika 14 , lep trenutak uhvacen , '' provlacenje '' sepicnih tonova kroz crno belo deluje dobro . namerno ili slucajno ?
2 poena
slika 18 , klupe , klupe . bez obzira na jesenji utisak , izmaglice itd, zameram na nedovoljnoj ostrini narocito blizih subjekata objektivu, inace lep kadar .

:rtfm: to je to . izvinjavam se na opsirnosti . ja tako vidim .

Poslednja izmena:
molim korisnike da ne pricaju izmedju sebe na temi koja sluzi za glasanje.

komentare mozete ostaviti ovde
http://forum.krstarica.com/showthread.php/657630-Takmicenje-na-temu-CRNO-BELA-fotografija

ovde se samo glasa sa komentarom ili bez..ali nemojte pricati sa drugima ... za to imate drugu temu..

[VAZNO]

fotografija br. 5 je diskvalifikovana iz takmicenja jer je otkriveno da ja doslo do krsenja osnovnog pravila takmicenja, a to je da se ne moze slati ranije poslata fotografija

http://forum.krstarica.com/showthread.php/643712-Igra-bez-granice?p=26387685&viewfull=1#post26387685

poeni koja je ona dobila su ponisteni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back