(koja je?) Psihologija zene koja voli (prilicno) grub sex...?

Ajde sada da vas vidim forumasi i forumasice, psihoanaliticari - amateri, sta mislite?

Dakle, sta ima y glavi zena koja voli bas, bas grub sex. Svi mi znamo kako, na primer, mogu da budu osetljive zenske grudi; onako nije bas da mozes da ih stiskas prilicno jako i da ona na kraju kaze "jos" ili "nije me bolelo". Mozda je meni malo cudan takav odnos, a mozda je to normalno a zapravo sam ja cudan? :lol:

OK, naravno pitanje grubosti je samo pitanje gde je ko povukao granicu sta mu se svidja, a sta vise ne, ali opet...

Mislim, pitam za drugara, nisam ja nista radio. :p

Sta kazete, siva eminencijo?

kao drugarXD:zper::hahaha:

a sto se tice grubljeg seksa a i inace sado mazo varijanti(mozda sirim temu) ja toposmatram ovako
*mazohista:
ili
1.suvise kontrolise stvari u zivotu i zeli da se prepusti(tj zeli suprotan osecaj)
2.ili podsvesno oseca krivicu pa smatra da treba da bude kaznjen
3.ili mu je takva bila nabijana ceo zivot bez razloga pa kroz kaznu vidi oslobodjenje..tipa bicu ono sto trazite od mene i prihvaticu kaznu al onda sam slobodan od tog osecaja krivice..
*sadista:
1.ili nema kontrolu nad stvarima u svom zivotu
2.ili plus cesto je omalovazavan i hoce da tu frustraciju izbaci nad nekim drugim(da ponizava nekog dr i kroz taj nacin oseti moc),u ovom slucaju kroz sexualne igre..

u sustini u oba slucaja stvar je u moci, odricanju i preuzimanju iste;)

a blaze varijante su mislim blaze varijante ovih stvari i slicno..moze recimo riba da ima slab muzki uzor u kuci pa zeli muskarca koji nece biti takav i takve zelje iskazuje i u seksu..slicno je i sa muskarcima...
ili sve ovo sto sam ja rekla nema vece i lepo am se nalupala:)XD
baj;)

Misliš, dobar seks podrazumeva upalu mišića? (analogno tvom poređenju sa čovekom koji oseća da je živ samo ako ga nešto boli)

valjda ja rece o duzi, grublji, vatreniji, strastveniji, satima , opet pa opet i u krug :)

ako sad budem naveo, a sigurno se ona salila, spomenula je da lezi ko daska i gleda u plafon, e od toga nece sigurno ni dobar imati ni upalu misica.

- - - - - - - - - -

prednost je sto ti pokrene npr kamen u bubregu koji ti stoji tamo negde, pa ga izbacis :lol:

:fdlan: koliki mu je :hahaha:

valjda ja rece o duzi, grublji, vatreniji, strastveniji, satima , opet pa opet i u krug :)

ako sad budem naveo, a sigurno se ona salila, spomenula je da lezi ko daska i gleda u plafon, e od toga nece sigurno ni dobar imati ni upalu misica.
Dragi Leone, nemoj sada da izvučemo zaključak da si ni u kakvoj fizičkoj formi, ako posle svakog takvog seksa dobiješ upalu mišića :lol:
Ili, još gore, da je jedini metod kojim meriš strast, vatrenost, sate, krugove i, u krajnjoj liniji grubost - ta ista upala mišića, pa ako ona izostane, sve navedeno sutradan dobije sasvim običan kontekst.

Dragi Leone, nemoj sada da izvučemo zaključak da si ni u kakvoj fizičkoj formi, ako posle svakog takvog seksa dobiješ upalu mišića :lol:
Ili, još gore, da je jedini metod kojim meriš strast, vatrenost, sate, krugove i, u krajnjoj liniji grubost - ta ista upala mišića, pa ako ona izostane, sve navedeno sutradan dobije sasvim običan kontekst.

Draga kao cvet na kisi, nemoj al mogu ti kazem da posle svakog takvog, dobijam a vala i ti bi ;)

malo sam i neozbiljan al razumeli smo se :)

Poslednja izmena:
kao drugarXD:zper::hahaha:

a sto se tice grubljeg seksa a i inace sado mazo varijanti(mozda sirim temu) ja toposmatram ovako
*mazohista:
ili
1.suvise kontrolise stvari u zivotu i zeli da se prepusti(tj zeli suprotan osecaj)
2.ili podsvesno oseca krivicu pa smatra da treba da bude kaznjen
3.ili mu je takva bila nabijana ceo zivot bez razloga pa kroz kaznu vidi oslobodjenje..tipa bicu ono sto trazite od mene i prihvaticu kaznu al onda sam slobodan od tog osecaja krivice..

a blaze varijante su mislim blaze varijante ovih stvari i slicno..moze recimo riba da ima slab muzki uzor u kuci pa zeli muskarca koji nece biti takav i takve zelje iskazuje i u seksu..slicno je i sa muskarcima...
ili sve ovo sto sam ja rekla nema vece i lepo am se nalupala:)XD
baj;)

Zanimljivo... :)

sta tacno pricaj nam :per:
iskreno receno ne volim da ulazim u detalje onoga sta ja radim sa ljudima koji su van te veze, malo bi mi je to bzvz, ali znam da sam na razlicite ljude razlicito reagovala, i da definitivno sto sam bliskija sa nekim i vise mu verujem da mozemo zajedno da pomeramo granice...imam visok prag bola a i pojaka sam te sam i imala i pravila i modrice i ogrebotine i podlive. sad to nikakve veze nema sa nasiljem, vec sa time koliko energije i strasti osecas sa nekim i koliko te inspirise ili ne.ali generalno ako ti prepustam telo bez straha, samo znaci da ti jako jako verujem i da znam da mi neces uciniti nista lose.a bar ja ne mogu sa bilo kim da dodjem do te tacke...

dobro
al paz da ne poverujem pogotovu neposle sto si promenila smajli ;)
Smajli sam promenila u pokušaju da malo zakamufliram tužnu istinitost svog posta i obojim ga ironijom, ali sad si me provalio :malav:

Elem, upala mišića posle vatrenog seksa sutradan zvuči onako.. vatreno poetično :)
(Jao što je bilo vatreno sinoć, mmmm. Boli me svaka koska i mišić.)

No, poetičnosti na stranu; ja je lično dobijem posle perioda fizičke neaktivnosti, kao što me i koleno zeza prva dva dana kad odem na more.
Mada, ostavljam mogućnost da neko i količinu vatrenosti meri fizičkim posledicama sutradan.

iskreno receno ne volim da ulazim u detalje onoga sta ja radim sa ljudima koji su van te veze, malo bi mi je to bzvz, ali znam da sam na razlicite ljude razlicito reagovala, i da definitivno sto sam bliskija sa nekim i vise mu verujem da mozemo zajedno da pomeramo granice...imam visok prag bola a i pojaka sam te sam i imala i pravila i modrice i ogrebotine i podlive. sad to nikakve veze nema sa nasiljem, vec sa time koliko energije i strasti osecas sa nekim i koliko te inspirise ili ne.ali generalno ako ti prepustam telo bez straha, samo znaci da ti jako jako verujem i da znam da mi neces uciniti nista lose.a bar ja ne mogu sa bilo kim da dodjem do te tacke...

znaci sashivala si se sve u 16 :sad2 :(((((((((((((((

- - - - - - - - - -

seksualna kondicija i ova druga kondicija nemaju veze jedna sa drugom

- - - - - - - - - -

ja volim da maltretiram, al to radim tako swatko, iz dushe <3

Back