Sta je bilo sa ... ?

А јел' Мишковић сада слободан човек? Који је резултат његовог хапшења?

И шта је било с оним привођењем Дулића?

Miškovićevo suđenje je u toku. Za putarska preduzeća.

protiv Dulića je podignut prvo optužni predlog pa su dopunili posle veštačenja štete i podigli optužnicu. Optužnica je pala po žalbi i sad se čeka nova ili odustajanje od gonjenja. Za dozvole izdate Nubi.

Miskovicu se sudi, pa bilo je na vestima. Doveo cetu advokata iz celog sveta, kazu da ga to kosta 20 miliona evra. Ima se - moze se. Dulic, sitnija riba, mada ne manje mutan. Istraga je u toku.

Mislim da Miškovićev problem može biti upravo u tome što on neće da plati. Ni reket ni advokate. (Zdenko se ne računa) On misli da ON sam najbolje to zna.
Da nije tako ne bi se blamirao i iznosio lično svoju odbranu u kojoj je kukao i plakao i talasao.

Miskovicu se sudi, pa bilo je na vestima. Doveo cetu advokata iz celog sveta, kazu da ga to kosta 20 miliona evra. Ima se - moze se. Dulic, sitnija riba, mada ne manje mutan. Istraga je u toku.

.

Miškovićevo suđenje je u toku. Za putarska preduzeća.

protiv Dulića je podignut prvo optužni predlog pa su dopunili posle veštačenja štete i podigli optužnicu. Optužnica je pala po žalbi i sad se čeka nova ili odustajanje od gonjenja. Za dozvole izdate Nubi.

Јел' му то дође исто? Тј, нова оптужница = истрага у току?

Јел' му то дође исто? Тј, нова оптужница = истрага у току?

podignuta optužnica, ukinuta po žalbi, dakle više nije na snazi,
da, istražuju nanovo da vide da li mogu da isprave i podignu ponovo
ili će morati da odustanu,

a sve zato što tu d od dela nema, zato ga i gone za Nubu jer je tu nema dela, mislim krivičnog :)

Ja sam se zahvalila svima s moje teme o hrastu, medjutim, u brzini sam zaboravila da odgovorim ( a sada nemam mogucnosti da citiram)

Mada i nema sta da se odgovara, i mene interesuje sve ostalo sto je ovde postavljeno kao pitanje, a i tamo.

Za platane jedino znam da su posadjeni novi i da zaista lepo izgleda, mada jedan deo Bulevara je ostao go i meni se licno ne svidja, iako se mnogima (Beogradjanima) vise svidja tako.

Da ponovim pitanje od juce:

Sta je, ljudi, sa Gospodarem Vucicem? Nema ga vec danima, nema njegovih izjava u medijima, nema slikanja, nema vesti da obilazi svet za dobro Srbije. Nista. Nula. Nada.

A u isto vreme Toma i prva domacica Srbije sibaju Srbijom i svetom, otvaraju, gostuju itd.

Da nam nije Gospodar utonuo u zimski san, jadan neispavan? Da se nije, daleko bilo, razboleo? Mozda ima grip, da li pije ferveks?

Molio bih drage forumase, partijska trckarala iz SNS, da nam daju makar jednu info, da ne brinemo :(

Шта је било с оним муџахедином који се деведесетих борио у Босни на страни муслимана, а који је, пре неколико година, хтео да дође у Србију и сведочи о муслиманским злочинима над Србима у Босни?

Da ponovim pitanje od juce:

Sta je, ljudi, sa Gospodarem Vucicem? Nema ga vec danima, nema njegovih izjava u medijima, nema slikanja, nema vesti da obilazi svet za dobro Srbije. Nista. Nula. Nada.

A u isto vreme Toma i prva domacica Srbije sibaju Srbijom i svetom, otvaraju, gostuju itd.

Da nam nije Gospodar utonuo u zimski san, jadan neispavan? Da se nije, daleko bilo, razboleo? Mozda ima grip, da li pije ferveks?

Molio bih drage forumase, partijska trckarala iz SNS, da nam daju makar jednu info, da ne brinemo :(

Сад знамо шта је радио. :mrgreen:

Али ово није тема у том смислу. :rtfm:

Ево, нађох:

NABIJALI SMO ZAROBLJENE SRBE NA KOLAC!

......
BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da bi Ali Hamad mogao da bude vrlo koristan svedok.

- Mi imamo predmet
o zločinima nad Srbima u Zavidovićima od jula do septembra 1995. godine. Imamo i izjave devetoro svedoka... Zainteresovani smo za Hamadovo svedočenje jer je on u to vreme bio pripadnik odreda mudžahedina, koji je delovao pod komandom Armije BiH. Međutim, videćemo šta će nam on još ponuditi preko svog advokata, s kojim bi uskoro trebalo da se sretnemo - kaže Vukčević.

U Tužilaštvu napominju da se slučaj Zavidović ubraja u najstrašnije masakre. Pripadnici odreda El Mudžahid, sastavljenog od fanatičnih dobrovoljaca iz arapskih zemalja, jednom prilikom su zarobili 60 srpskih vojnika. Zarobljeni Srbi su u kampu u selu Gostovići kod Zavidovića prošli kroz neviđene muke i torturu, a na kraju su im Alahovi ratnici odsekli glave. Zarobljene srpske vojnike mudžahedini su terali da jedni druge ubadaju noževima, zakivali su ih žive za ogradu, kroz polne organe im zabijali eksere... Sva zverstva su snimali video-kamerom. Jedno vreme takve video-kasete su mogle da se iznajme u Domu kulture u Zavidovićima.
.....

И, шта је било с тим предметом?
Шта је и са Вукчевићем и оним Бруном, јесу ли још увек у функцији тужилаштва за ратне злочине, или их нигде нема јер вредно раде на "предметима"? :evil:

Back