Stil

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ili samo svoj lichni i bash vas zabole shta drugi misle:lol:
molim samo iskrene odgovore i bez zahebancije

shtobirekokolegaDEE...hvala.

Na poslu uglavnom nosim pantalone, suknje (ređe), košulje, sakoe i ravnu obuću, volim da mi je odeća udobna i da se prijatno osećam u njoj. Volim sve vrste džempera, od letnjih, do onih preko kojih je teško obući kaput ili jaknu.. Neke stvari mi se dopadaju, ali nikada ne bih obukla, (pre)tesnu haljinu, (pre)visoke štikle, ili (pre)kratku suknju... Inače najviše volim patike, farmerice i široke majice (žal za studentskim danima :D). Nije me briga šta drugi misle o mom stilu (i da li uopšte imam stila :D), ali mislim da treba ispoštovati priliku ili događaj.

"ne mogu da podnesem nitne ni patike sa platformom, kao ni one kosturske glave..i slicne gluposti...."
U prodavnici dečje opreme sam videla kolica za bebe, teget sa belim kosturskim glavama :sad2:

Које костурске главе неки овде помињу?
То је неки дезен, како ја то нЕсам приметио. То су мали гусари, бебе - гусари из Сомалије :)))

Знам за то, бре, али ови дезени су баш пренаглашени, пола метра глава на женској ташни. Можда припадају реду Култа лобањеч
Имао сам једну мараму за плажу, вежем главу, ставим цвиџе за сунце и тако шетао преко дана доплаже, док ми један баба, Гркиња, није рекла, сине, што те боли глава
али су биле мале лобањице, као за дечја колица :)))

Знам за то, бре, али ови дезени су баш пренаглашени, пола метра глава на женској ташни. Можда припадају реду Култа лобањеч

...Nisi daleko od istine...Lobanje su dominantan motiv poslednje Lee-ove kolekcije, neposredno pre samoubistva...Prethodnom su takodje dominirali nesto suptilniji okultni motivi...

- - - - - - - - - -

Idemo, nova tura-nova avantura. 37,2 (dan peti) - znam ja najbooljee. uip.

Trendove pratim u teoriji, u praksi jok . U trendu sam jedino kad me ubode da se nosi nešto što inače volim pa onda nakupujem na tone da imam za sledećih 10 godina.
Ova sezona mi je bila super, cigaret pantalone, mačkaste naočare za sunce, prugaste helanke, neka navala šarenih sakoa u buticima. Dostra retro i vintage fazončića.Sve te lepe stvari koje volim i koje mi dobro stoje.
Nisam rob stila i ne volim baš da dajem gomilu keša na odeću al volim da imam puno lepe odeće, eto, najgora sam.

Uvek sam patila za nekim apa drapa androgenim stilom, onako dugi široki džemperčići, uske farke, muška odelca a žena u njem ženstvena i seksi i tako neke gluposti ali nakon godina patnje morala sam da si izbijem iz glave to pošto je došlo vreme da se pomirim s činjenicom da nisam visoka 180 i štrkljava tako da na meni nekako sve to nikako neće da izgleda ko na ovim divnim mršavim ženama sa reklama i onda mi džabe da patim.

Uglavnom, za posao nosim pantalone, košuljice i sakoe, neku pristojnu štiklu ( pošto one prave tanke ne nosim ni napolje pošto hodam u slonče u staklani). Ove godine su nešto u trendu bile košuljice bez rukava i petar pan kragnicom, što inače mnogo volim. Uglavnom, na posao idem u nekom elegantnom hipster stilu :lol:
Za izlaske sam samo regularni hipster.
Leti aljinče ili maksi lepršava suknja i neka platforma ili prosto sandala i to je to.
Nakit umereno.
Ebeš ga, dosadna sam.

Poslednja izmena:
...a taj apa drapa stil o kome prichash je i meni dugo bio svojstven, msm nije bash ni zenstven ako bash ocesh al sam se nekako osecala bash opushteno u njemu...jbg. kasnije posao pa dres kod koji nije bio bash tako strog al ipak...od tad mi ostadoshe sakoi, one umerene suknje, koshujle pa to sad na ovu skupocu kombinujem:lol: inache se oblachim nepremereno svojim godina :zcepanje:ladno nosim sve shto i mladi osim suknje domindzos:lol:

...a taj apa drapa stil o kome prichash je i meni dugo bio svojstven, msm nije bash ni zenstven ako bash ocesh al sam se nekako osecala bash opushteno u njemu...jbg. kasnije posao pa dres kod koji nije bio bash tako strog al ipak...od tad mi ostadoshe sakoi, one umerene suknje, koshujle pa to sad na ovu skupocu kombinujem:lol: inache se oblachim nepremereno svojim godina :zcepanje:ladno nosim sve shto i mladi osim suknje domindzos:lol:

И доминџос носи уколико ниси дебела а имаш добре ноге.
Уопште нема проблема. Не знам шта је ту непримерено.

И доминџос носи уколико ниси дебела а имаш добре ноге.
Уопште нема проблема. Не знам шта је ту непримерено.
ne preteruj, imam cerku koja nosi kratke suknje...shta cu da se takmichim sa njom...farmerke, pantalone sve moze al to mi nekako bash bljak:bljak:nema potrebe...ja sam mama, ona je cerka i to je to:manikir:

...imate li zene stila,msm ono strogo modni, kombinovani
ili samo svoj lichni i bash vas zabole shta drugi misle:lol:
molim samo iskrene odgovore i bez zahebancije

shtobirekokolegaDEE...hvala.

ne znam da li imam stila, ali imam "svoj stil"...barem nekako tako kapiram kad zena godinama fura isti fazon...ne menjam boje koje nosim jos od srednje skole, te stalno delujem kao da sma u jednom te istom, al meni ne smeta :lol:
najvise para dajem na tasne i cizme/cipele, to je najkvalitetnije i njaskuplje na meni (cak skuplje od nakita koji nosim-a nosim dobro srebro i bizuteriju, al ne sljastecu)
evo nize "stila"
izvinjavam se sto nema slika u spavacici/donjem vesu, niko nije pozeleo da me uslika u tom izdanju :malav:

http://tinypic.com/view.php?pic=au9t0k&s=5#.UmVR5lOkqbM

mV:
ne znam da li imam stila, ali imam "svoj stil"...barem nekako tako kapiram kad zena godinama fura isti fazon...ne menjam boje koje nosim jos od srednje skole, te stalno delujem kao da sma u jednom te istom, al meni ne smeta :lol:
najvise para dajem na tasne i cizme/cipele, to je najkvalitetnije i njaskuplje na meni (cak skuplje od nakita koji nosim-a nosim dobro srebro i bizuteriju, al ne sljastecu)
evo nize "stila"
izvinjavam se sto nema slika u spavacici/donjem vesu, niko nije pozeleo da me uslika u tom izdanju :malav:

Ti? :)

Ove zelene cizme su... :heart2:

- - - - - - - - - -

I ona plava jaknica/bundica gore :heart: :)

mV:
evo nize "stila"

Супер је :харт:

ne preteruj, imam cerku koja nosi kratke suknje...shta cu da se takmichim sa njom...farmerke, pantalone sve moze al to mi nekako bash bljak:bljak:nema potrebe...ja sam mama, ona je cerka i to je to:manikir:

Ја сам, помним посматрањем, шта је пристојно, а шта није, схватио да не треба бити строг према себи и да је океј бити обучен у складу са приликама (временским, социјалним) и осећати се добро. Што укључује и доминџос за опуштене, неконвенционалне прилике.
И шминка исто и боја косе, што бити стално исти...

I jos se kupo plati, a pola toga ne ostane citavo :lol:

pa kad imas neke grubijane, a ne emotivne dushice poput mene <3 :))))
nego ne znate vi kako se ova jedna klinkica oblaci, znaci sutradan ja doso na kafu, svi uu jeeee ko ti je ova, em lijepa ko andjeo, em najbolji student na faksu, ljubi je cika saulci!!

- - - - - - - - - -

mV:
fala baba, fala smokva, fala emocija, fala, fala svi vi...ljudi od ukusa :lol:

evo i od mene pohvale, bas si jedna lijepa srednjovjechna bicherka! :*

Back