glasanje na temu OBLICI I FORME

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nemi Sufler

Ističe se
Poruka
2.705
Stiglo je 16 fotografija.

Glasamo za 5 fotografija po sistemu 5..4..3...2...1
Fotografiji koja nam se najvise svidja dajemo 5 poena..
i tako redom....

Glasanje ce trajati do 21.10.2013.g. u 20: oo, kada zatvaramo glasanje i nakon toga proglasavamo pobednicku fotografiju i autora.

Ne moze se glasati za svoju fotografiju.

Organizator takmicenja (Nemi Sufler) ne ucestvuje u glasanju.

foto 1

foto 2
okov-1.jpg

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 7
2mesih2-1.jpg

foto 8
2yxq8i1-1.jpg

foto 9

foto 10

foto 11

foto 12
20u7ls3-1.jpg

foto 13

foto 14

foto 15
6ied50-1.jpg

foto 16

Poslednja izmena od moderatora:
Фотографија број 12 - 5 поена
Фотографија број 1 - 4 поена
Фотографија број 14 - 3 поена
Фотографија број 16 - 2 поена
Фотографија број 7 - 1 поен

veliki napredak u odnosu na ranija takmicenja :D ....ovako ....poeni iz Londona ...

fotka 2 - 5 poena / klasican motiv ali sa sjajnim bocnim svetlom , dobrom jasnocom i ostrinom , smisljenom kompo da dodju do izrazaja ostali detalji , dopada mi se i sto skoro trodimenzionalno izgleda /
fotka 7 - 4 poena / besprekorni minimalizam , trudio sam se da nadjem zamerku nije islo /
fotka11- 3 poena / najradije bih podelio poene sa prethodnom . odlicna cb , sa lepim senkama /
fotka 5 - 2 poena / hhhahhaa zanimljiva veoma . zasluzuje vise poena ali ne u ovoj konkurenciji , tehnicki dobro .
fotka 8 - 1 poen / dobre boje i kreativni nered , obicno je teze odrediti krop ovakvim fotografijama ali nije se ni tu omanulo , dopadales .

:lol: tako nekako

Poslednja izmena:
Tesko sam se odlucila, ali ne zbog kvaliteta fotografija, vec zbog nedostatka inspiracije autora istih. Ovo je tema kojoj se moglo pustiti masti na volju. Najvise poena sam dala fotografijama koje imaju najraznovrsnije oblike, a ne onima koje su tehnicki perfektne i mozda cak u tom smislu bolje od ovih za koje sam glasala.

Znaci:
15 - 5 poena (iz razloga koga sam navela)
13 - 4
10 -3
5 - 2 (originalno, nema sta)
2 -1

Tesko sam se odlucila, ali ne zbog kvaliteta fotografija, vec zbog nedostatka inspiracije autora istih. Ovo je tema kojoj se moglo pustiti masti na volju. Najvise poena sam dala fotografijama koje imaju najraznovrsnije oblike, a ne onima koje su tehnicki perfektne i mozda cak u tom smislu bolje od ovih za koje sam glasala.

Znaci:
15 - 5 poena (iz razloga koga sam navela)
13 - 4
10 -3
5 - 2 (originalno, nema sta)
2 -1

Ne bih to nazvala nedostatkom inspiracije(a i ima uvredljivu konotaciju),nego različitošću poimanja forme i oblika.

A o različitosti ukusa nema smisla raspravljati.

@moderatori
P.S.Znam da se ovde komentariše samo uz glasanje,inače se briše.Ako je potrebno,pripojiću ovome moj post sa glasanjem,da bi se poštovala pravila.:)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back