Покажите ми прстом на срећу и на радост
и Ја ћу вам је донети на ову несрећну Земљу када одрастем и постанем бесмртан
Али, ако је Срећа афирмативно искуство прекида коначности, онда би мој Циљ био да рашчистим стазу како би се указало на најкраћи пут према стварном животу, који се, кад се проживљава, одражава у осећају неупоредиве среће.
Немојте ме упропастити, немојте ме васпитавати, немојте ме учити и образовати
Јер моја срећа и срећа моје генерације, постаће и општа срећа, срећа целе планете
Мммм.... како добро мирише та Срећа, то још нисам пробао...можда је то прамордијални облик стварне истине
...истине наше стварности, нашег света, јединог који конвергира ка метафизици .... Њаммм
Чујте, мислим да проблем у верујућем данашњем Свету је тај да димензија логике јесте саботирана, јер је подвргнута илогичној димензији комуникације, некохерентној, која нам одмах пружа оно што се назива спектаклом без сећања ...
Ејј,..Хмм... склањајте се Ви маторци , што сте одрасли неодговорно те се провукли кроз промену парадигме као ку.рве кроз тријумфалну капију ...
.... сада причам са паметним тек рођеним људима .... Чибе...
Такође, обратити пажњу на овај несвет који нам нуде конформом, јер није прикладан за оно универзално, јер је истинска материјална форма његове универзалности монетарна апстракција. У новцу пребива једини ефективни карактер онога што циркулише и универзално се размењује. Довољно је рећи једног дана нашег колективног ума, како је таква "срећа" резервисана за предетерминиране групе и конкурентне појединце који су је спремни бранити као наслеђену привилегију од маса које у њој нимало не учествују.