колко вреди трен?

има ли среће без љубави?
учимо ли више од среће ил од лошег?
шта је срећа?

Sve je vezano za ljubav samo postoje razne vrste ljubavi.
Na žalost više učimo od lošeg. Od dobrog se raznežimo, usporimo a od lošeg očvrsnemo, postajemo hrabriji...........
Šta je sreća?
Ono što je za tebe ne mora da bude i za mene.
Za mene lično........ osmeh na licu moje dece.

Sve je vezano za ljubav samo postoje razne vrste ljubavi.
Na žalost više učimo od lošeg. Od dobrog se raznežimo, usporimo a od lošeg očvrsnemo, postajemo hrabriji...........
Šta je sreća?
Ono što je za tebe ne mora da bude i za mene.
Za mene lično........ osmeh na licu moje dece.

љубав је услов свега, нема је различите.
сваком је срећа исто, пуњење балона.
дете је балон.

љубав је услов свега, нема је различите.
сваком је срећа исто, пуњење балона.
дете је балон.

Nekoga čine srećnim materijalne stvari a nekoga klasična ljubav izmedju muškarca i žene.
Ne možeš ipak te dve ljubavi svrstati pod isto Lepo sam rekla za sve je potrebna ljubav ali postoje različite ljubavi.
Sraća je ista. Bez obzira šta je uzrok našoj sreći, osećaj je isti.

Nekoga čine srećnim materijalne stvari a nekoga klasična ljubav izmedju muškarca i žene.
Ne možeš ipak te dve ljubavi svrstati pod isto Lepo sam rekla za sve je potrebna ljubav ali postoje različite ljubavi.
Sraća je ista. Bez obzira šta je uzrok našoj sreći, osećaj je isti.

поседовање није љубав.
нагон није љубав.
подела није љубав.

поседовање није љубав.
нагон није љубав.
подела није љубав.

Nagon možeš vezivati za sex a kada voliš neku osobu iz srca i duše to jeste ljubav ili sam ja možda glupa. Ali može mi se oprostiti jer sam plava :D
Za mene i tebe posedovanje materijalnoh stvari nije ljubav ali ima ljudi koji uživaju u tome i vole npr auto baš srcem. Znači i to je neka vrsta ljubavi ali za mene bezvredna i šašava.
Ljubav deliš sa partnerom i očekuješ da istom količinom voli i on tebe.
Samo se deca vole bezuslovno, ne tražiš ništa, ne deliš ništa samo pružaš i ne očekuješ za uzvrat ništa.

Ali sve ovo nema veze sa trenutkom. Sve zavisi kako vrednuješ trenutak i šta te čini srećnim. Život čine i male stvari, što pre naučimo u njima da uživamo, pre ćemo postati srećniji.

Nagon možeš vezivati za sex a kada voliš neku osobu iz srca i duše to jeste ljubav ili sam ja možda glupa. Ali može mi se oprostiti jer sam plava :D
Za mene i tebe posedovanje materijalnoh stvari nije ljubav ali ima ljudi koji uživaju u tome i vole npr auto baš srcem. Znači i to je neka vrsta ljubavi ali za mene bezvredna i šašava.
Ljubav deliš sa partnerom i očekuješ da istom količinom voli i on tebe.
Samo se deca vole bezuslovno, ne tražiš ništa, ne deliš ništa samo pružaš i ne očekuješ za uzvrat ništa.

Ali sve ovo nema veze sa trenutkom. Sve zavisi kako vrednuješ trenutak i šta te čini srećnim. Život čine i male stvari, što pre naučimo u njima da uživamo, pre ćemo postati srećniji.

"само се родитељ воли безусловно" је ближе истини.
до трена се стиже разумевањем и превазилажењем осећања и нагона.
живот је сваки трен једнако важан.

"само се родитељ воли безусловно" је ближе истини.
до трена се стиже разумевањем и превазилажењем осећања и нагона.
живот је сваки трен једнако важан.

Ne slažem se sa tobom.
Moji roditelji žive za mene a ja za svoju decu. Moja deca treba da žive za svoju a ne za mene.
Prvo se postavlja pitanje šta je tren i da li možeš da utičeš na trenutak.
Do trena se ne stiže, trenutak se živi. Prevazilaženje osećanja i nagona mogu samo ljudi kao što su npr. monahinje i monasi ja tako jaka nisam.
A da je svaki trenutak u životu važan, slažem se sa tim.

Naravno. Tren obojen mislima i osećanjima nije tren, već više neko trenutno stanje.

Ali pitao si zašto su različiti...

Različitost već imamo i da je ona nešto što nas može trajno zadovoljiti ne bismo bili u potrazi
za nečim što ne podleže promeni.
Odnosno, da tren podleže promeni ne bi bio izlaz iz neprestane promene.

Back