- Poruka
- 121.358
bas pomislih di nam je arti za ovu temicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si od sad moja omiljena forumašica... samo da znaš....:smajlikojiseuvlači:
prvo da naglasim da postujem tvoj stav
ali, za mene tetovaza jeste umetnost, izguglaj malo, videces zaista fantasticne radove, jedina je razlika u tome sto nisu na platnu vec na kozi
stavovi i zivotne okolnosti se menjaju, ali to sto si ti bio nekada ne negira tebe sada...sve je to deo tebe, i ti si takav sada bas zato sto je sve bilo tako kako je bilo nekada, tetovaze su za neke ljude oznake na njihovom putu, secanja i njihovi licni simboli
trece...bas je bitno kako ce izgledati kad bude imao 80 god...tada se brine o nekim drugim stvarima, ne o izgledu
bas pomislih di nam je arti za ovu temicu![]()
Zar te neke stvari ne ostaju u nasoj dusi?
Ja sam nekako uvek bila za to da uzivas u momentu, npr.prvog koraka ili reci
svog deteta, pre nego da trcis za kamerom ili aparatom i obelezis ih za uspomenu.
Verujem da ti neponovljivi trenutci ostaju urezani u nasoj dusi
bouze, zar ja da propustim da dam doprinos ovoj temi, pa to bi bilo nezamislivo
- - - - - - - - - -
naravno da ostaju
ali kakve veze to ima sa tetoviranjem? meni se to ne potire nimalo
to ko kad bih ja preskocila temu o klopi, blasfemija![]()
bouze, zar ja da propustim da dam doprinos ovoj temi, pa to bi bilo nezamislivo
- - - - - - - - - -
naravno da ostaju
ali kakve veze to ima sa tetoviranjem? meni se to ne potire nimalo
Ali kako u zivotu da znas koliko ces imati Bitnih stvari koje ces zeleti da istetoviras?
Kako mozes ikad biti siguran da si svaku postavio na svoje mesto i dao joj svoj pun znacaj?
Da se posle nje nece pojaviti jaca, znacajnija, inspirativnija?
E da jedino sto sam ikada ozbiljno razmatrao da istetoviram je ovo - This too shall pass
Jedina recenica koja je uvek tacna![]()
Jel ti on i zadnji ?Ja imam tetovažu koja predstavlja bivšeg dečka... nikad se pokajala nisam....
Jel ti on i zadnji ?![]()
Nije zadnji, bio je prvi... obožavao je taj deo mog tela... i zauvek je njegov. Dečko je mrtav inače.
Nije zadnji, bio je prvi... obožavao je taj deo mog tela... i zauvek je njegov. Dečko je mrtav inače.
Nije lik uopšte, nego nešto što je on želeo da bude... nešto u šta je bežao od realnosti... nešto što je samo njemu značilo, a sad i meni. I pamtim ga takvog... jakog, kakav je on želeo da bude, a ne onakvog kakav je bio na kraju.Ne uzmi za zlo salim se ja malo
Samo meni nikad nisu bile privlacne tetovaze sa likom nekoga, mnogo mi to hmm kako da se izrazim... licno?
Npr nosis ceo zivot lik Boba Marlija na telu ili Elvisa.
Nije lik uopšte, nego nešto što je on želeo da bude... nešto u šta je bežao od realnosti... nešto što je samo njemu značilo, a sad i meni. I pamtim ga takvog... jakog, kakav je on želeo da bude, a ne onakvog kakav je bio na kraju.
Ma dobro skapirah da nije lik al ja pricam uopsteno da nikad nisam kapirao crtanje necijeg lica na telu.
Ovo ostalo mogu i da razumem, reci, simbole, slike itd.
Ja sam.videla lika na moru, troje dece i dva portreta, na grudima. Decija.
Ne znam.sta je sa trecim, da li je samo njeno ili sta.
Delovali su kao izuzetno lepa porodica, on je non stop bio sa decom.
Uzivali su.
znam da sam se zapitala, sta ce ti covece portreti po grudima,
gledaj kako su ti lepa deca, i ti srecan sa njima...
Mislim, menjaju se... odrastaju...
Sad kontam, mozda covek stvarno ima svoje razloge za to.
Sta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?
sta pricas ti..kako nije posvecen svom detetu?tad u tom trenutku je pod utiskom jugoslovenske narodne armije i tetovira jna<3..kao sto se klinci loze na munje nozeve krstove ikone lavove spartance i ostala sranja koja ih cine shatro jakim..tako se ukus to jes mentalni sklop menja godinama i tetovaza predstavlja obelezavanje lepih koliko losih trenutakaMeni to klinacki.
Nista ne predstavlja ako nisi posvecen toj osobi.
Jedan se tako istetovirao, kad sam bila mlada.
Ni tad me nije fasciniralo.
- - - - - - - - - -
Meni to klinacki.
Nista ne predstavlja ako nisi posvecen toj osobi.
Jedan se tako istetovirao, kad sam bila mlada.
Ni tad me nije fasciniralo.
Sta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?