Somebody74
Poznat
- Poruka
- 7.985
Држава не би дала ни динара да Ви нацифашисти не желите да их додирујете.
Увек је нешто фасцинанто у томе, зашто патриоте желе да иду на геи параду ?
preko gofnjive motke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Држава не би дала ни динара да Ви нацифашисти не желите да их додирујете.
Увек је нешто фасцинанто у томе, зашто патриоте желе да иду на геи параду ?
Na Tim mirnim paradama uvek ispliva najveci srpski sljam- ovi koji su protiv. To bih ja sve u rudnike ili na njive
ne gay populacija samo koristi podrsku eu ne bi li iole slobodnije izrazavala svoja prava,sto ne znaci iebanje po parkovima, a mi se pravimo pametni da je najbitnija politicka pozadina
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dv...odicna-nedelja-u-beogradu-26-28-septembar.php
СУБОТА, 28. СЕПТЕМБАР, 10 ЧАСОВА ИСПРЕД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ: СВИ НА УЛИЦЕ БЕОГРАДА
У ПРОТЕСТ ПРОТИВ АНТИПОРОДИЧНЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ – да покажемо ко су прави „педери у фотељама” и организатори педербалова у Србији
![]()
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dv...odicna-nedelja-u-beogradu-26-28-septembar.php
СУБОТА, 28. СЕПТЕМБАР, 10 ЧАСОВА ИСПРЕД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ: СВИ НА УЛИЦЕ БЕОГРАДА
У ПРОТЕСТ ПРОТИВ АНТИПОРОДИЧНЕ ВЛАДЕ СРБИЈЕ – да покажемо ко су прави „педери у фотељама” и организатори педербалова у Србији
![]()
Pa to ne znam, ali ako su normalni, dobri, ljudi onda je bolje da dete bude sa njima nego da bude u porodici gde je otac alkos koji prebija majku i decu, npr. Hocu da kazem da postoje mnogo stetniji uticaji na decu od seksualnih sklonosti staratelja. Izdvojio bih zapostavljanje.
i jopet- PODRZAVAM SVE HOMOSEKSUALCE SVIH POLOVA U NJIHOVOM NASTOJANJU DA SE IZBORE ZA MESTO POD SUNCEM, KOJE IM PRIPADA!!!! BUDITE HRABRI I ZNAJTE DA, I PORED SVIH KAMENOVANJA, IMA NORMALNIH LJUDI KOJI U VAMA GLEDAJU LJUDKSA BICA DOSTOJNA POSTOVANJA!
I NE OBAZIRITE SE NA OVU RETARDIRANU BAGRU KOJA MRZI CEO SVET PA I SEBE SAME, NISU VREDNI POMENA
Pa to ne znam, ali ako su normalni, dobri, ljudi onda je bolje da dete bude sa njima nego da bude u porodici gde je otac alkos koji prebija majku i decu, npr. Hocu da kazem da postoje mnogo stetniji uticaji na decu od seksualnih sklonosti staratelja. Izdvojio bih zapostavljanje.
Bogami Kurir prenosi da nece biti Parade.... A posto je to znamo kakav list verovatno je nece ni viti http://www.media1.rs/drustvo/hronika/1282256/2285256/DAN_ODLUKE_Nema_Parade_ponosa_u_subotu
Keve ti, a što oni koji poštuju različitosti i puni su razumevanja izbaciše sa konferencije za štampu Malugarskog, pa nije on vođa navijača niti sklon fizičkom obračunu? "Mesto pod suncem koje im pripada".....ajme...pa niko ih ne dira dok ne počnu da ispoljavaju simptome svoje bolesti.
Mislim da ce biti otkazana u minut do dvanaest
DA
15 20,27%
NE
59 79,73%
NE ZNAM
0 0%
Biće zabranjeni svi skupovi osim Prajda
TAMARA MARKOVIĆ-SUBOTA | 27. 09. 2013. - 07:21h izmena vesti 12:51h | Foto: Grafički studio Blica | Komentara: 703
Šest i po hiljada policajaca obezbeđivaće Paradu ponosa u subotu, a kako ekskluzivno saznaje “Blic”, pripadnici MUP-a već u petak uveče će biti raspoređeni na položaje po ulicama Beograda kako bi sprečili bilo kakav incident. Učesnike parade u parku Manjež čuvaće policajci raspoređeni u tri prstena, ali će još toliko prstenova biti raspoređeno u širem centru grada.
Klikni za uvećanja (+)
- Ovoga puta, za obezbeđivanje parade biće angažovano hiljadu i po policajaca više, i to su snage koje do sada nisu bile angažovane u Srbiji - kaže za “Blic” izvor iz MUP Srbije.
Za obezbeđenje parade angažovan je celokupan sastav Žandarmerije, interventnih jedinica i brigade beogradske policije, kao i policajci iz svih uprava u Srbiji.
- - - - - - - - - -
Promeniti ime Srbija u proSrbija ili bilo sta drugo... preci nam se prevrcu u grobu
Svi policajci iz Srbije ce doci u beograd zbog pedera.
U kakvoj drzavi zivim............
ZIVEO PUTIN