Igra bez granice

• Začetnik teme Začetnik teme !JO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IMG_2418.JPG

Hodnik :)

Dive, ti si od pocetka igre ovde.... tebi su pravila poznata, isto su i Jagi pravila poznata :confused:
Sanovnik je nov i kako izgleda ne razume ovu igru tacno. Zasto mu ne objasnite umesto da nastavljate da kacite bilo sta ...

Jel to namerno spamujete?:think:

E pa nisam ja moderator da pazim ali moja je tema :zper: i od sada zelim da se postuje i brise spam - SU! Monarh... Han ... gde ste bre!:hej:

Dive, ti si od pocetka igre ovde.... tebi su pravila poznata, isto su i Jagi pravila poznata :confused:
Sanovnik je nov i kako izgleda ne razume ovu igru tacno. Zasto mu ne objasnite umesto da nastavljate da kacite bilo sta ...

Jel to namerno spamujete?:think:

E pa nisam ja moderator da pazim ali moja je tema :zper: i od sada zelim da se postuje i brise spam - SU! Monarh... Han ... gde ste bre!:hej:

izvini ja se uvek zanesem, pa me moguci motiv sa fotografije ponese u tom pravcu.mozda je riba pored pecarosa

sanovnik, ne valja..mora za zadati zadatak nesto sto se vidi na fotografiji
evo ja cu da se brisem

Sanovnik :) - to sto trazis treba i da se vidi na fotografiji :)
trazena je devojcica a ne devojka ... ali ova damica moze da za tebe bude i dete - pa onda tako gledajuce je ok. :)
Plazu ne vidis i ne mozes plazu zahtevati... ;) Mogao si maramu, nos, usta oci ... i td... :lol:
Isto tako na lepoj pecaroskoj slici se ne vidi riba! :)
Bez uvrede molim prihvati ovo! :)

Sanovnik nek bude jos jednom na redu, neka trazi nov motiv sa slike te dame ili devojcice ... :lol:

Moze li marama ili mindzusa ... ili nesto drugo? Ajd javi da igra ide dalje :)

Poslednja izmena:

Back