Devojčin stric silovao njenog dečka, "jer se protivi njihovoj vezi"

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
U policiju u Novom Sadu juče je došao mladić S. T. (33) kako bi prijavio silovanje i prebijanje, prenosi list „Alo!“. On je inspektorima ispričao da ga je D. S, stric njegove devojke, naterao da ga oralno zadovoljava, a kao razlog naveo to što se protivi njihovoj vezi.

Sagovornik "Aloa" blizak istrazi navodi da je mladić bio uplašen i pretučen kada je došao u policiju.

- Posle nekoliko minuta otvorio je dušu i počeo da priča. Rekao je da je dva sata pre silovanja bio kod svoje devojke K. S. (18) u njenoj kući. Tada ga je pozvao njen stric i rekao da, ako može izađe iz kuće i da ima nešto da mu kaže - kaže ovaj izvor.

Prema priči silovanog mladića, ispred kuće ga je sačekao devojčin stric sa još jednim momkom P. I., a potom su ga oni, kako je ispričao, iznenada stavili u kola i odvezli na kanal Dunav - Tisa - Dunav.

- Kada smo tamo stigli oni su me izbacili iz kola i počeli da me biju. Jedan i drugi na smenu. U jednom trenutku stric moje devojke je svukao pantalone i tražio da ga oralno zadovoljim. Nisam imao izbora, to sam i uradio - ispričao je silovani momak inspektorima.

Kao motiv silovanja oštećeni je naveo protivljenje porodice njegove devojke njihovoj vezi.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/39...vao-njenog-decka-jer-se-protivi-njihovoj-vezi

:eek:

Sliovao? Prodzarao mu krajnike. 33 ona 18. Ja bi mu noge polomio. Ciganska posla, sto napisa neko.

Pa sta?Sad je to bauk i tabu samo verovatno zbog "sela" a kad je budu dali za nekog njenog godista i kad joj spuca copor dece to ce biti kao ok samo zato sto "selo" to ne osudjuje?Pitam ja tebe ko je tu bolestan,ja bih rekla oni!

Sliovao? Prodzarao mu krajnike. 33 ona 18. Ja bi mu noge polomio. Ciganska posla, sto napisa neko.

Pa sta?Sad je to bauk i tabu samo verovatno zbog "sela" a kad je budu dali za nekog njenog godista i kad joj spuca copor dece to ce biti kao ok samo zato sto "selo" to ne osudjuje?Pitam ja tebe ko je tu bolestan,ja bih rekla oni!

Ko zna šta je tu pozadina, tako kad napišu članak ispada da je stric manijakalni derpe, dečko pedofil a devojka lujka.
Šta ako njeni hoće da je udaju za nekoga od 55 godina i isto toliko hiljada evra da joj pravi decu i prebija im noge da bi prosili?
A ovde potencijalnih manijakalnih koko oćeš...

Back