Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
I Valkiru volim. Podseća me na jednu prijateljicu koja je otišla daleko, i nedostaje mi.
Jbt, mogla bih sve da vas opišem ...
Jbt, mogla bih sve da vas opišem ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko lepih reči.... baš prija.Ne mislim. Naprotiv. Voljiva sam.
Ali vremenom sve prestane, pa i voljenje .... ili se promeni intenzitet, a ja sam u takvom odnosu neravnopravna jer drugačije volim. Takoreći da sam felerična. I onda mi bude lakše da dignem zid.
Eto, tebe baš volim, iako te lično ne poznajem.
Kao davno izgubljenu mlađu sestru, dobru drugaricu ... Kao neku nežnu, plemenitu dušu, ženicu sa oreolom kovrdžave kose, krupnih očiju i tihog glasa. I uopšte nije važno da li baš tako izgledaš .... jer ja imam čak i vizuelnu predstavu ljudi koje volim a nikada ih nisam videla uživo.
I Valkiru volim. Podseća me na jednu prijateljicu koja je otišla daleko, i nedostaje mi.
Jbt, mogla bih sve da vas opišem ...![]()
Ja drugi razlog svog bitisanja ovde ne vidim.
Jedno dete mi je reklo da je ljubav kada želiš da Budeš sa nekim.
Ja sam očigledano izabrao da Budem ovde sa vama, iz nekih možda levih razloga, ali ipak jesam.
Nekad nisam siguran da li mi je bitnija pažnja koju dobijam do vas (te volim Sebe)
ili mi je bitno da budem sa vama (pa volim vas) ali..važno da je sve to neka ljubav.
vreme je naša najveća životna moneta (neki se neće složiti znam..ali, i njih ću voleti)
I mi jedni drugima ovde poklanjamo svoje vreme..
Telo nemamo pa da sve spustimo na jedan bolan nivo, ali imamo vreme.
Volite li vi mene ovoliko koliko i ja vas?
I čime se meri ljubav u vašim meračima iste?
Volim da čitam tvoja pisanija.
Čak kad napišeš i poduži tekst.
Zar to dragi Zoro nije dovoljan znak moje ljubavi
![]()
Šooo? Ev i tebi malo...sve je to super, ali bas cvece...da nije malo preterano.![]()
Šooo? Ev i tebi malo...![]()
Šooo? Ev i tebi malo...![]()
Beli macor, crna macka, suprotnosti se privlace
tebe odavno neko nije opalio, pa se nudis okolo naokolo, cak i ovde na 4umu.![]()
udjoh na otškrinuta vrata
GDE je ta ljubav?..ne osečam ič, sve je prazno
ali ne mrzim nikoga i ništa,,,samo nema emocija prema čoveku
da, volim jednog Nanuka, psa Borkinog-jer on voli mene..
eto
i taj smajli-srce znači-šta?
kao deca cveća, ta komuna energije hedonizma?
ili-ja sam Bog jer je ON u meni i sve Vas volim, jer je ON ljubav??