B92 TV EMISIJA: PORODICA KARDAŠIJAN SVAKI RADNI DAN U 20h.

Jedan mali kviz znanja za tebe da vidimo koliko si se "trudio" i šta si naučio...potrebno je da prevedeš na srpski ili crnogorski šta koja reč znači:

1.šnuftikla
2.čikmeže
3.ogrizina
4.veranda
5.taljige

...za početak dosta !
Nije teško,kreni majstore ali bez guglovanja ;)

Možda neki drug put,a ko si ti da me proveravaš

У најави је све речено, нема шта да се гледа.

Успех породице: једна сестра се после месец дана забављања удала за кошаркаша, друга се два пута порађала пред камерама, остале две сестре имају по икс година (небитно).

Једино онај отац мученик зарадио медаљу на Олимпијади, остатак парада кича и шунда.

Курветине. Нема народ шта паметно да гледа мајко мила, пропаде овај свет :dash:

Propade načisto,ali ne gledaj, ima na kablovskoj "animal planet" nema te životinje koja će te razočarati kao ove kurveštine koje prodaju svoju intimu svima i svakome a sve zarad para i nas naivaca koji to gledamo.
P.S. Ne gledam ni pod razno

mislila sam da b92 sam sebe ne moze da pokopa vise posle velikog brata, ali kad vidoh kardasijanove nisam mogla da verujem da je moguce jos nize potonuti :fdlan:
sami sebe su pokopali a ovamo kao propagiramo kulturu, uuua pink, i druge parole....
zgadili su mi se :bljuc:
nekad su davali dokumantarce, politiku, nauku, zanimljivosti...a sad brat i kardasijaonovi :dash:
pa valjda kome se gleda to djubre okrene e! zasto pobogu tako sebe ukopase :pop:

Poslednja izmena:

Back