Stene staro mesec dana

Milena Stoiljkovic

Početnik
Poruka
2
Pozdrav!

Dobila sam danas malecko stene epanjol bretona (mislim da je mesanka, a i nije vazna rasa). Elem, ono sto me muci je sto je malecka (devojcica je) stara samo mesec dana i koji dan preko.

Kazu mi da je prerano odvojena od majke, da to nije dobro za nju i da moze da ugine. E sad, imala sam kuce, prosla dva okota, ali davno bese i koliko se secam nisu sisali duze od mesec dana. Zena koja mi je dala kucu rekla mi je da to rade jer ne mogu da ih zadrze, moraju da idu a ne zele da ih ostave negde, da su ih navikli na obicno mleko i da vec ruckaju i hleb kad im se udrobi po malo.

Mi je pazimo, mazimo, utopljavamo je, lepo rucka, pila je mleko, sada spava. Mozda je glupo sve ovo sto pisem, ali da li ima nesto posebno sto treba da uradim za nju kako bi sto lakse prebrodila to sto je promenila dom i sto je tako rano odvedena od mame?

Da li zaista moze da ugine zato sto je toliko mala? :(

Hvala vam! :)
 
Štenetu treba nega i pažnja što je već ispisano na linku od teme koji je postavila mimi's mom. Ne mora baš nasuprot da znači da će uginuti, daleko bilo! Ako imate dovoljno sredstava i ljubavi pas će vam porasti i biti zdrav kako i dolikuje. Za početak kašasta hrana, može malo hleba i mleko, eventualno granule za juniore koje možete naći u pet šopu isto u kašastom obliku, znači ra se rastope i omekšaju u jogurtu, vodi, mleku, samo umereno naravno. :)
 

Back
Top