SITONIJA -- GRCKA

Lakonac

Veoma poznat
Poruka
14.265
Sitonija - najlepše parče severne Grčke (izuzimajući Krf). A ponajlepši deo je oko Vuvrvuroua.

20060731122.jpg

20060731131.jpg

20060731136.jpg

20060731118.jpg

20060731137.jpg

sitonija je ubedljivo najlepse parce severne grcke i jedno od najlepsih u evropi, a onaj ko tvrdi da tamo ne valja ilij e zlonameran ili mu nema pomoci
Ovo je apsolutno netacno, prosetaj malo iznenadices se. Daleko od toga da je Sitonija katastrofa, ali od 7 letovanja na razlicitim mesta ona mi je najslabiji utisak ostavila. Naravno isao sam davno i u CG ali to ne racunam, od CG je sve bolje

Sent from my U8815 using Forum Krstarice mobile app

Poslednja izmena:
Ovo je apsolutno netacno, prosetaj malo iznenadices se. Daleko od toga da je Sitonija katastrofa, ali od 7 letovanja na razlicitim mesta ona mi je najslabiji utisak ostavila. Naravno isao sam davno i u CG ali to ne racunam, od CG je sve bolje

Sent from my U8815 using Forum Krstarice mobile app

E sad da je netačno ne bih se složio. Sve je stvar ukusa. Nego ne vidim šta si to predložio kao lepše i bolje, a da se radi o severnoj Grčkoj obali.

Jedna sasvim drugacijeg tipa na istocnoj obali , auto kamp , vrlo skromno uredjen i treba se pomuciti do njega ... ali zato pruza nevidjeni osecaj dodira sa morem , nebom i tisinom koja vlada

img7350f.jpg

- - - - - - - - - -

img73492.jpg

na putu od Nikitija prema Marmarisu nalazi se i ovaj hotel
kazu nije los .... mada po meni fali mu vise zelenila
dobre sobe , polupansion , bazencici , mala plaza , ligestuli ... pa ko voli takav vid odmora ... eto

img7405l.jpg

ne sporim prirodnu lepotu, nego mi malo bzv sitonija iz razloga sto do svake pametne plaze moras da se vozis, i tu dangubim od odmora i jos jedna veoma vazna stvar na plazu moras poneti sve sto ti moze zatrebati jer prvo naseljeno mesto je kilometrima daleko

Back