- Poruka
- 7.475
Да да чека нас диван живот у ЕУ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vozilo se manje, onako kolko traje benzin iz koka kola flase.
Да да чека нас диван живот у ЕУ.
Ne čeka nas EU uopšte a i da uđemo ne bi bilo nimalo slatko. Naprotiv bilo bi toliko gadno da bi gadnije bilo samo u Ruskoj federaciji.
Ja sam za neutralnost ako je mogućeako ne, neka nas okupiraju i zvanično umesto što trenutno i EU i Rusija isto to rade ali u rukavicama.
Jaoj Hajlender bilo, ne ponovilo se. Kad se setim tih redova na granici, onih bednih ljudi sa plasticnim flasama po ulicama, raskrsnicama, pomislim da samo vise nikada ne bude tako,A bogami se i guralo
U vreme 90-ih smo bili ne samo bogatija nego i ekološki svesnija država ...gurali smo vozila a otpad držali samo na strogo određenim lokacijama, u Skupštini naprimer![]()
Jaoj Hajlender bilo, ne ponovilo se. Kad se setim tih redova na granici, onih bednih ljudi sa plasticnim flasama po ulicama, raskrsnicama, pomislim da samo vise nikada ne bude tako,
a benzin neka kupuje ko ima para. Ljudi su i zaboravili da hodaju. sednu u auto da odu do trafike za cigarete.
sad je jos gore. Tada smo imali pare ali zbog sankcija zapada nismo imali dovoljno robe.
Danas robe ima koliko hoces - ali narod nema zute banke u dzepu.
2 marke = 20 evra,realno.
Sa 10 evra ne mozes da kupis cigare,sok i dopunu,kakve crne kese.
ja sam na postpejdu i deru me..misli narod naivno da su svi pozivi u mrezi besplatni odnosno 1000 min. u mrezi se ne odbija od minuta ka svim mrezama-netačno
a pre 20 godina sam imao fixni,žični,bez indetifikacije..i mogao sam da nekoga zahebavam a i on mene..sada toga nema![]()
Ne mozes vise ko covek ni da nazoves mup i pitas da li je to zooloski vrt![]()
Secam se dobro za vreme sankcija benzin kod onih preprodavaca na ulici kostao je 2 marke do 2.5 marke , to je znaci ekvivalent 1 do 1.25 evra
A danas u "proEU" Srbiji benzin 1.4 evra , dizel isto tako odprilike a plin 0.7 evra
U "antiEU" Rusiji, benzin 0.78 evra , dizel 0.8 evra a TNG/plin neverovatnih 0.13 do 0.17 evro centi.
Kada bi smo bili deo Rusije , u Srbiji bi gorivo kostalo isto toliko.
A ovako kako smo krenuli prema EU ima sa cenama da prestignemo i Grcku i Nemacku.
Tako je to kad neki retosi hoce EU a nece u integracije sa Rusijom.
Imaju cene skuplje nego u Francuskoj a plate manje nego na Zanzibaru.
Secam se dobro za vreme sankcija benzin kod onih preprodavaca na ulici kostao je 2 marke do 2.5 marke , to je znaci ekvivalent 1 do 1.25 evra
A danas u "proEU" Srbiji benzin 1.4 evra , dizel isto tako odprilike a plin 0.7 evra
U "antiEU" Rusiji, benzin 0.78 evra , dizel 0.8 evra a TNG/plin neverovatnih 0.13 do 0.17 evro centi.
Kada bi smo bili deo Rusije , u Srbiji bi gorivo kostalo isto toliko.
A ovako kako smo krenuli prema EU ima sa cenama da prestignemo i Grcku i Nemacku.
Tako je to kad neki retosi hoce EU a nece u integracije sa Rusijom.
Imaju cene skuplje nego u Francuskoj a plate manje nego na Zanzibaru.