U Srbiji vlada bela kuga, a porodice sa puno dece gladuju !

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mora da se legne.

pa onda noge na ramena.

Stari srpski vekovni stil koji nam je u amanet ostavio Kraljevic Marko.

Mora se striktno postovati tradicija da bi dete bilo PRAVI Srbin.

Ako se izabere neka druga poza moze dete da se izmetne u ateistu ili Jugoslovena.....A ako je od nazad, i u nesto mnogo gore....:mrgreen:

A kako se prave europejci? :rotf:

Svideo mi se komentar da dobri ljudi prave puno dece. A onda ih zli ljudi muce i ne daju im da tu decu nahrane. :roll:

Sve to su posledice američke okupacije Srbije.

Ako ni zbog čega drugog samo zbog toga će mo vam se nahebati mamice. Nijedno divljačko i varvarsko pseto koje je napalo Srbiju nije se usrećilo i završilo je na smetlištu istorije.

Čemu se vi nadate !?

CRNOJ RUPI !!!

Brate inspirisao si me da ubijem nekog...ahahah al ozbiljno...hahaha

80% Srbije su siromasni ljudi pa tupadzije izvlace pogresan zakljucak da samo siromasni prave dosta dece

Dosta dece prave DOBRI LJUDI - to su ljudi koji vole decu,koji nisu sebicni i spremni su da podele sa drugima ono sto zarade i stvore.

A sebicni i zli oni naprave nijedno ili jedno, jer im je najbitnije u zivotu njihovo sopstveno dupe.

Slažem se, mada ima izuzetaka gde ljudi naprave mnogo dece jer ih boli ****...i ima gde ljudi imaju jedno ili nijedno zbog sve češće prisutne sterilnosti...

Mora da se legne.

pa onda noge na ramena.

Ako se izabere neka druga poza moze dete da se izmetne u ateistu ili Jugoslovena.....A ako je od nazad, i u nesto mnogo gore....:mrgreen:

Imas i Banovica Strahinju, kad rece "napravite mi mesta"!:hahaha:

- - - - - - - - - -

Slažem se, mada ima izuzetaka gde ljudi naprave mnogo dece jer ih boli ****...i ima gde ljudi imaju jedno ili nijedno zbog sve češće prisutne sterilnosti...

Sve prema mogucnostima! U ovakvim uslovima dvoje je vise nego optimalno, ako ne i tesko za izdrzavanje. Ko moze/zeli vise, nek izvoli....

Kakve on veze ima samnom. Ne pravim ja decu zbog drzave vec zbog sebe a kad smo kod drzave ova drzava ne zasluzuje ni jedno dete. Za sada ja imam jedno sto je za ovu drzavu i previse mada imacu sigurno jos neko ali ne planiram da ona odrastu ovde.

Ja ti zelim bar jos dvoje ali kad bi siptari razmisljali kao mi srbi oni bi bili nacionalna manjina u Albaniji.

U Srbiji je glavni problem bela kuga. Svi kukaju kako se ne radja dovoljno dece, a porodice koje imaju cak devet ,deset dece bukvalno gladuju. Drzava sa jedne strane podrzava porodice sa puno dece, a sa druge strane kada treba da se pomogne tim ljudima onda se dobije odgovor sto ste radjali toliko dece kada ne mozete da ih izdrzavate...
Drzava mora da pomaze porodice sa puno dece, jer to je buducnost.
p.s. U Madjarskoj zena koja rodi trece dete ide u penziju.

Da, ovo je tačno i ujedno velika tuga u Srbiji. A tek koliko su pljunuli u lice onima koji žele više i rado bi dali sve od sebe da makar imaju kuću... Ma svi smo zajedno u istom smeću, samo su neki gore, pa imaju po čemu da gaze :(

Mora da se legne.

pa onda noge na ramena.

Tvoji su se, izgleda, žestoko zabavljali. Egzibicionisti...

- - - - - - - - - -

Kakva bela kuga?

Pa Srba ima MNOGO VISE nego sto mogu da ZIVE NORMALNO!

Kuku nama da ih ima JOS!?

KO bi to ishranio kada i za ove danas treba gomila stranih kredita???
Ti nisi baš sam.

Po svoj prilici takvi kao što si ti su suvišni.

Rekla sam konkretno, ne parole. ;)
Danas snalazljivost podrazumeva kradju. Jer, nema postenog posla od kod se moze izdrzavati desetoclana porodica, ma ni cetvoroclana.
Znaci da bi trebalo oboje da rade. A kako zena da radi ako ce deset godina biti na porodiljskom? I sa kakvom ce to platom neko sve da ih izdrzava?
Cini mi se da se na ovoj temi krenulo od repa a ne od glave.

Има, реформа пољопривреде и села а онда лепо пролетеријат вратити на огњишта прадедовска на пољопривреду и упослиш свих 10 чланова.;)

kako da besplatno studiraju fakultete kad niko ne dodje ni do male mature leba ti??:hahaha::hahaha::hahaha:

Informisi se malo, i bez knjiga odlicni ucenici.
Sultana Veselović iz romskog naselja u Leskovcu najbolja je učenica
Tekstilne škole, iako do sada nije imala nijedan udžbenik. Direktorka te
škole uručila joj je knjige za drugi razred, koje joj je škola obezbedila
zbog rezultata koje postiže. Sultanin san je da završi fakultet i postane
dizajner

U Srbiji je glavni problem bela kuga. Svi kukaju kako se ne radja dovoljno dece, a porodice koje imaju cak devet ,deset dece bukvalno gladuju. Drzava sa jedne strane podrzava porodice sa puno dece, a sa druge strane kada treba da se pomogne tim ljudima onda se dobije odgovor sto ste radjali toliko dece kada ne mozete da ih izdrzavate...
Drzava mora da pomaze porodice sa puno dece, jer to je buducnost.
p.s. U Madjarskoj zena koja rodi trece dete ide u penziju.

I jedno i drugo je tačno! Depopulacija u Srbiji npr. je evidentna i država stimuliše rađanje više od jednog deteta ali pravljenje i radjanje dece po sistemu pokretne trake kao rešavanje egzistencijalnih problema nije svrha i cilj postojecih mera :hvala:

Back