moderacija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li postoji neko vremensko ograničenje koliko će vremena neko da bude moderator, ili je neko mod sve dok admin ne odluči da je dovoljno...?
da li moderatori snose neku / ikakvu odgovornost ako naprave propust, previd, ako su tendenciozni, pristrasni, ako svojim komentarima provociraju korisnike...?
biće još pitanja povodom moderatora, jer imam puno primedbi na njihov rad, kao i na sam odabir moderatora...

da li postoji neko vremensko ograničenje koliko će vremena neko da bude moderator, ili je neko mod sve dok admin ne odluči da je dovoljno...?
da li moderatori snose neku / ikakvu odgovornost ako naprave propust, previd, ako su tendenciozni, pristrasni, ako svojim komentarima provociraju korisnike...?
biće još pitanja povodom moderatora, jer imam puno primedbi na njihov rad, kao i na sam odabir moderatora...

Moderator ne sme da vređa forumaše, bude pristrasan i nekompetentan.
Svaku primedbu prosledi tabu.

Udurženom akcijom, prijavama, može se smeniti takav/takva, što je nama na "Igricama" pošlo za rukom, hvala onom gore :lol:

Hoces nekog da posaljes u penziju... :lol:

jok...samo vidim da su neki dvesta godina modovi, a pritom se bahate...ne budu takvi, al se ušlihtaju, povežu, uhvate koren, osile...pa počnu da gube dizgine iz ruku, da se gube...da se uživljavaju previše...da budu pristrasni...a pristrasnost, navijački sistem to brate mnogo ne volim...mod ne sme da se svrstava ni na čiju stranu u sukobu...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back