B BG5 Veoma poznat Poruka 11.580 06.05.2016. u 14:38 - "Demokratija" - najveća prevara #51 dulesrbenda: Државом би владало једно веће (старешина) састављено од религиозних, мудрих, храбрих, моралних и часних људи. Kliknite za proširenje... Opet si izbegao da odgvoris na moje pitanje. Ko bi izabrao to vece sastavljeno od religioznih, mudrih, hrabrih, moralnih i casnih ljudi?
dulesrbenda: Државом би владало једно веће (старешина) састављено од религиозних, мудрих, храбрих, моралних и часних људи. Kliknite za proširenje... Opet si izbegao da odgvoris na moje pitanje. Ko bi izabrao to vece sastavljeno od religioznih, mudrih, hrabrih, moralnih i casnih ljudi?
dulesrbenda Stara legenda Banovan Poruka 76.576 06.05.2016. u 16:20 - "Demokratija" - najveća prevara #52 BG5: Opet si izbegao da odgvoris na moje pitanje. Ko bi izabrao to vece sastavljeno od religioznih, mudrih, hrabrih, moralnih i casnih ljudi? Kliknite za proširenje... Бирали би се на великом државно-народном Сабору. Слично као што је, након смутног времена, изабран нови Цар Русије Михаил I,оснивач династије Романов.
BG5: Opet si izbegao da odgvoris na moje pitanje. Ko bi izabrao to vece sastavljeno od religioznih, mudrih, hrabrih, moralnih i casnih ljudi? Kliknite za proširenje... Бирали би се на великом државно-народном Сабору. Слично као што је, након смутног времена, изабран нови Цар Русије Михаил I,оснивач династије Романов.
B BG5 Veoma poznat Poruka 11.580 07.05.2016. u 12:59 - "Demokratija" - najveća prevara #53 dulesrbenda: Бирали би се на великом државно-народном Сабору. Kliknite za proširenje... Ko bi izabrao učesnike velikog drzavno-narodnog Sabora?
dulesrbenda: Бирали би се на великом државно-народном Сабору. Kliknite za proširenje... Ko bi izabrao učesnike velikog drzavno-narodnog Sabora?