Vanelija
Početnik
- Poruka
- 22
da li je neko imao iskustva sa ovom bakterijom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah, Vanelija-Clostridium trol
ha ha ha pa ne dao tebi Bog da imas tu bakteriju onda se sigurno ne bi ismejavao onima koji se sa njom muce i koji strahuju za svoj i zivot ukucana posto je to zarazno,tako da bi te molila sledeci put da budes malo saosecajniji.Mene interesuju iskustva ljudi koji su imali ovu bakteriju.
ha ha ha pa ne dao tebi Bog da imas tu bakteriju onda se sigurno ne bi ismejavao onima koji se sa njom muce i koji strahuju za svoj i zivot ukucana posto je to zarazno,tako da bi te molila sledeci put da budes malo saosecajniji.Mene interesuju iskustva ljudi koji su imali ovu bakteriju.
pa tako je delovalo kao ismejavanje ali nema veze.Inace imam prolive vec tri godine.Sad mi je izolovan klostridijum i kandida u malom broju.Nisam imala operaciju nisam je dobila od antibiotika.Sada pijem orvagil 3x500mg,nistatin kapi,famotidin i flonivin bs.Danas mi je peti dan ali i dalje me bolucka stomak,imam krkljanja,pretakanja u crevima,a sto me najvise muci imam jako puuuno sluzi u stolici i to braonkaste.Bas sam jako zabrtinuta.nisam se smejao zato sto imas klostridijum nego zato sto otvaras temu sto puta i ne posecujes je posle. odgovorio sam ti na onoj koju su ti zakljucali
sta imas od toga sta ce ti reci neko ko je vec imao?
pa tako je delovalo kao ismejavanje ali nema veze.Inace imam prolive vec tri godine.Sad mi je izolovan klostridijum i kandida u malom broju.Nisam imala operaciju nisam je dobila od antibiotika.Sada pijem orvagil 3x500mg,nistatin kapi,famotidin i flonivin bs.Danas mi je peti dan ali i dalje me bolucka stomak,imam krkljanja,pretakanja u crevima,a sto me najvise muci imam jako puuuno sluzi u stolici i to braonkaste.Bas sam jako zabrtinuta.
To je dobra terapija, nastavi da je se pridrzavas i klostridijum i kandida ce ti se iscistiti iz sistema.
Kronova bolest se ne razvija tako. Naravno da imas te simptome kad si tek pocela da se lecis. Lezis u bolnici ili si kod kuce?
ali ja ne razumem zasto jos uvek imam te sluzi i ta krkljanja i pretakanja u crevu cak i nadimanja?Ja se sa prolivima borim tri godine i sad su mi pronasli tu bakteriju i kandidu.Plasim se da nisam zaradila ulcera ili krona ne znam da li je to moguce ako se tri godine nije lecila bakterija?
je si li i ti imao tu bakteriju?Kako je tebi tekao oporavak?
nisam je imao, nego studiram medicinu pa sam upoznat sa materijom. video sam nekoliko pacijenata i svi su se izlecili, ali je terapiji trebalo vremena![]()