Prevara

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Jedan maRmun me je zestoko za*ebo,dogovorio sam se snjim da kupim monitor preko kp-a od njega i on zahtevao da mu ja prvo uplatim 80.e.na njegov racun i da mi on posalje aksom monitor,ja ae da mu poverujem jer videh da ima 18 pozitivnih i uradim kako on kaze.Kad je preuzeo novac rece da je paket poslat,posle dva dana ga zovem on se ne javlja,zovem ga sa drugog broja on se javi i pitam ga sta se desava on meni monitor sam prodao drugome a tvoj novac sam dao u dobrotvorne svrhe za glupe ljude kao sto sam ja i spustio mi slusalicu.POPIZDEO SAM! Sta mogu uciniti povodom toga,tuziti ga??? Nesto bilo sta?

Ma,kak'a policija ?
Iskopaj nekako podatak o adresi prevaranta.

Prosipaj mu zube i zavrći ruke dok se zglobovi na rasprsnu !
Em te zejeb'o, em ti se smeje u lice, 'em te zejebava !
Tu treba naplata sa žešćom kamatom.....
Povedi ekipicu, čisto zbog leđa i mogućeg svedočenja kasnije.

Poslednja izmena:
Aman covece da li ti citas komentare na takvim sajtovima?

Na zalost ne mozes nista u ovakvim situacijama. Prevara jeste krivicno delo ali ajde navatj lika.

A, ako ideš logikom "Na žalost, ne možeš ništa", e onda ti ostaje mogućnost da se učlaniš
u klub budala i naivnih i kažeš sebi - ćuti, da ti se smeju .....

Kupujete preko ebaya.

SAmo ne znam da li moze paypal za srbiju.Republika Srpska odnosno BIH moze i slati i primati novac preko paypala ima vec 3-4 godine

Poslednja izmena:
na zalost,ceste su prevare na tim sajtovima.i ja se dosta `razonodim` tamo,kupujem,prodajem,ali sam do sada uvek imala srece...sitne neke zahebancije,ali retke.
nista mu ne mozes,sem sto rece neko gore da mu isprosipas zube.bar neko zadovoljenje.
stoka od ljudi,sta drugo reci

cime si mu poslao western unionom?:roll:mora bre da ima adresa i ako se prijave tolike kradje dovoljno da je samo jednom pozvao s tog broja nekog ko ga poznaje i hapse ga

ok znaci on je otiso u postu i podigo samo na osnovu imena?odlicno..novac mu je stigao taj i taj dan i on je podigo u toj i toj posti..gde postoji snimak..stvar resena

nije sica ako ima toliko prevarenih..odlicno im dodje te sitne lopove za primer lako da hapse..kazem ti das broj telefona sigurno se zajebo i nekog zvao ko ga poznaje

Back