Express Posta

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Poslao sam dva paketa u sredu (pouzecem) novac mi jos nije stigao a kupci su podigli pakete.Koliko treba da cekam da bi mi novac stigao?
Pratio sam posiljku preko njihovog sajta.Za jednu posiljku pise da je urucena a za drugu ne a kontaktirao sam kupca i kaze da je uzeo,cak mi je i objasnio kako izgleda.Da nije nesto njihov postar sj***o?

Poslao sam dva paketa u sredu (pouzecem) novac mi jos nije stigao a kupci su podigli pakete.Koliko treba da cekam da bi mi novac stigao?
Pratio sam posiljku preko njihovog sajta.Za jednu posiljku pise da je urucena a za drugu ne a kontaktirao sam kupca i kaze da je uzeo,cak mi je i objasnio kako izgleda.Da nije nesto njihov postar sj***o?
Ako si poslao u sredu, novac ti nece stici do ponedeljka (vikend jelte), jer roba stize do kupca tek u cetvrtak ili eventualno petak, pa se onda novac salje nazad tebi. Ako je postar nesto sjebao, imas valjda priznanicu. Nisi potpisao da ti je novac stigao, tako da mozes otici u postu i zaliti se ako ti ne stigne novac pocetkom sledece nedelje.

Back