Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    30,1 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:
nestale su mi reputacije
za sve kojima nisam poslala, znate i sami - fotke su odlicne, jer cim su zakacene znaci da su vama drage iz nekog razloga
imaju momenat vredan paznje

a sad ja moram da bacim obecano :smeker:
banujte me,moram..jace od mene
bila na odmoru i vratila se..proletelo mi
vis je fenomenalan..drustvo m je bilo jos bolje..ekipa iz centra za ronjenje savrsena
pretposlednjeg dana smo se spustili na avion koji je na dubini od 72m..jos me drzi emocija koliko je utisak jak :heart2:

pa da krenem..
lovila sam hobe:heart:..ima ih na svako koraku..i pustala..
159-1.jpg

195-1.jpg

bila na savrsenim plazama

314-1.jpg

361-1.jpg

isla da ronim na fenomenalnim lokacijama

206-1.jpg

210-1.jpg

268-1.jpg

spustila se na bombarder na 72m

308-1.jpg

posle toga bila u nirvani

304-1.jpg

251-1.jpg

imala savrsene kuvare

192-1.jpg

koji su svoj posao znali odlicno :smeker:

292-1.jpg

294-1.jpg

i na kraju sam morala da se vratim kuci

445-1.jpg

426-1.jpg

Ovako sam provela manje-više ceo jučerašnji dan :(

Pogledajte prilog 295120

Upala tetive je ebeno bolna stvar, nisam ni znala koliko je samo neprijatno. Ono na naslonu kreveta je moj šorc ( da rešim dilemu onima koji to gledaju na slici :lol: ), a ovo na krevetu je pelena i peškir. Ovde sam bila u očekivanju zamrznute pelene koju sam vezivala za meniskus ovom pelenom koja čeka na krevetu. Ledene obloge nisu naročito prijatne, ali uz njih i uz konjski balzam - ja danas ponovo hodam. :) Valjda će uskoro sasvim da prodje...

dive, fali fotka iz modre špilje :)

ne fali, ne fali
ona je na go pro snimku..prvo da se obrade i izvuku fotke,pa onda kacim..a to ce biti za neki dan..
iz modre spilje pod suncevim zrakom ;)

pa dobro ebem mu misa di su fotke ronjenja jel imate neki aparatic da roni, sta ce mi pucina i dupe broda :ljutko:
di je flora i fauna :rtfm: (osim one pojedene)
niste valjda onu hobotnicu sa slike pojeli :eek:

a fotke sa zarona za neki dan..
onu nismo..nismo ni jednu koju smo uhvatili
samo smo lignje i gambore :sad2: nisam htela ni njih, al su bili mnogo ukusni

- - - - - - - - - -

Dive blago tebi ženo :aha:

:aha:

nestale su mi reputacije
za sve kojima nisam poslala, znate i sami - fotke su odlicne, jer cim su zakacene znaci da su vama drage iz nekog razloga
imaju momenat vredan paznje

a sad ja moram da bacim obecano :smeker:
banujte me,moram..jace od mene
bila na odmoru i vratila se..proletelo mi
vis je fenomenalan..drustvo m je bilo jos bolje..ekipa iz centra za ronjenje savrsena
pretposlednjeg dana smo se spustili na avion koji je na dubini od 72m..jos me drzi emocija koliko je utisak jak :heart2:

pa da krenem..
lovila sam hobe:heart:..ima ih na svako koraku..i pustala..
159-1.jpg

195-1.jpg

426-1.jpg

...''skratih'' malko, al' volem te mekushce i pejsazh... dajvitjkaaaaaaa...:zaljubljena:

Ovako sam provela manje-više ceo jučerašnji dan :(

Pogledajte prilog 295120

Upala tetive je ebeno bolna stvar, nisam ni znala koliko je samo neprijatno. Ono na naslonu kreveta je moj šorc ( da rešim dilemu onima koji to gledaju na slici :lol: ), a ovo na krevetu je pelena i peškir. Ovde sam bila u očekivanju zamrznute pelene koju sam vezivala za meniskus ovom pelenom koja čeka na krevetu. Ledene obloge nisu naročito prijatne, ali uz njih i uz konjski balzam - ja danas ponovo hodam. :) Valjda će uskoro sasvim da prodje...

Imaš dobru nogu:malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back