Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
back-muscle.jpg

evo i mene :rumenko:

ebo vas patak, pa moram tako deo sebe da bi mogla da provucem lepu fotku mora, neba,drveta na temi
to je dozvoljeno
ako moze da se slika garderoba a zasenci lice, moze da se fotka i onaj ko fotka u retrovizoru
tako mi smokvo pocinje svaki novi serijal
eto vidis kakve su rekacije - stavi, nemoj da stavis, stavi al me nerviras :lol:
stavim stopala - saul pada u nesvest
stavim noge..stavi noge afro ed vice - divi ti li si
stavim sesi - komentar ebi se
stavim anfas - komentar sto si tako cupava
stavim anfas iz auta - koentar sto nosis cvike - pa ebovas patak jako je sunce,smeta mi
stavim pre neki dan fotku anfas nenasminkana ( a ja se kao sminkam :lol: ) komentar - nepristojan je necu da ga ponavljam

e ja cu stavim ono sto se meni svidja da bi neki imali materijala da pljuckaju i dalje :aha:
Паткови нису највеће уобичајене домаће птице(ћуркови и гускови су већи), ал што су коорати....
Нема им премца, реално.

ebo vas patak, pa moram tako deo sebe da bi mogla da provucem lepu fotku mora, neba,drveta na temi
to je dozvoljeno
ako moze da se slika garderoba a zasenci lice, moze da se fotka i onaj ko fotka u retrovizoru
tako mi smokvo pocinje svaki novi serijal
eto vidis kakve su rekacije - stavi, nemoj da stavis, stavi al me nerviras :lol:
stavim stopala - saul pada u nesvest
stavim noge..stavi noge afro ed vice - divi ti li si
stavim sesi - komentar ebi se
stavim anfas - komentar sto si tako cupava
stavim anfas iz auta - koentar sto nosis cvike - pa ebovas patak jako je sunce,smeta mi
stavim pre neki dan fotku anfas nenasminkana ( a ja se kao sminkam :lol: ) komentar - nepristojan je necu da ga ponavljam

e ja cu stavim ono sto se meni svidja da bi neki imali materijala da pljuckaju i dalje :aha:

Sto se mene licno tice, na prvu loptu vidim dva resenja... :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back