SNS osudila ponašanje SRS

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
NEKAD BILI BRAĆA

SNS osudila ponašanje SRS

Srpska napredna stranka najoštrije je danas osudila primitivno, divljačko i, pre svega, antisrpsko ponašanje malobrojnih predstavnika Srpske radikalne stranke.

Throwing-up-vomit-puke-sick-smiley-emoticon-000652-huge.png

I tako...ogoliše se ovi i više nego do balčaka, naprosto dođe normalnom čoveku da se zastidi njihove sramote .

Ali oni ne znaju značenje reči : stid, obraz i sramota ...to su sve pogubili ako su pre i imali one 2008-e kada i zvanično prodadoše narod i državu za šaku krvavih srebrnjaka koja kad tad dođe na naplatu.

Birali su - izabrali su - gledaćemo, svi ćemo gledati
.

Amin.

Opet te ne razumem.... Zašto ti padaš u malograđanštinu, sa takvim stavom, mišljenjem?
Državnici moraju da se sastaju i diskutuju o mnogo čemu, pa nije politička scena na vrhu, pijaca...

O čemu mi pričamo Ledž ..? Bio je rat između nekoliko strana, a najmanje dve. Nikolić je taj rat podržavao ličnim učestvovanjem.
Predsednika stranke mu poslali u Hag. Iz Haga izlaze hrvatski zločinci, potpomognuti hrvatskom državom 500 %, a predsednik
svih građana ne da ne misli da pomaže srpske optuženike, no ime ne sme nekima da pomene ....

Radikali ga s pravom prozivaju .... GDE JE POMOĆ DRŽAVE SRBIJE ... ?

A on ..., kako odgovara?

Osuđuje primitivno ponašanje ...??

p****** m* s* m**** n*****

O čemu mi pričamo Ledž ..? Bio je rat između nekoliko strana, a najmanje dve. Nikolić je taj rat podržavao ličnim učestvovanjem.
Predsednika stranke mu poslali u Hag. Iz Haga izlaze hrvatski zločinci, potpomognuti hrvatskom državom 500 %, a predsednik
svih građana ne da ne misli da pomaže srpske optuženike, no ime ne sme nekima da pomene ....

Radikali ga s pravom prozivaju .... GDE JE POMOĆ DRŽAVE SRBIJE ... ?

A on ..., kako odgovara?

Osuđuje primitivno ponašanje ...??

p****** m* s* m**** n*****

Znaš šta, ovaj tvoj komentar ne zavređuje bilo kakvu pažnju, pogotovo zato što je provokativnog tipa na najnižem nivou ljudskog dostojanstva....
Pročitaj se, i složi detalje tvoje izjave u vremenu i prostoru...
Pitam ja Radikale koji su pelješili državnu kasu 20 i kusur godina, i mazali oči Narodu, gde je pomoć Srbije?

Znaš šta, ovaj tvoj komentar ne zavređuje bilo kakvu pažnju, pogotovo zato što je provokativnog tipa na najnižem nivou ljudskog dostojanstva....
Pročitaj se, i složi detalje tvoje izjave u vremenu i prostoru...
Pitam ja Radikale koji su pelješili državnu kasu 20 i kusur godina, i mazali oči Narodu, gde je pomoć Srbije?

Ja sad zaista ne znam o čemu ti pričaš?

Osim toga, ovo nije tema o radikalima, već o licemerima, ako tako više voliš, najnovijim u Srbiji ...

Opet te ne razumem.... Zašto ti padaš u malograđanštinu, sa takvim stavom, mišljenjem?
Državnici moraju da se sastaju i diskutuju o mnogo čemu, pa nije politička scena na vrhu, pijaca...

ма зна он то...ал ваља се мутити вода,хистерисати,спиновати...па шта друго жути па умеју да раде осим крађе и лажи....

ма зна он то...ал ваља се мутити вода,хистерисати,спиновати...па шта друго жути па умеју да раде осим крађе и лажи....
Očigledno da je tako :)
Ovakav stav i prezentacija Predsednika drzave i vodečih subjekata drzave je napad na Srbiju, rušenje i potkopavanje samog naroda i spada u domen drzavnog neprijateljskog delovanja...

Back