LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bi reko da on nju uopste ne smara jer da je tako dosla bi i postavila temu sama i to bi uradila pre dve godine, rekao bih da je njenoj drugarici bilo dosadno pa otvorila temu da zabavi forumase.Ne smara on nju zato što je voli, nego zato što bi hteo da izjednači ili da pobedi u utakmici.
pod kreditima i u 17m2![]()
Ja glasam za to da gastarbajterima pošaljemo pare zato što teško žive u dijaspori.
Ja bi reko da on nju uopste ne smara jer da je tako dosla bi i postavila temu sama i to bi uradila pre dve godine, rekao bih da je njenoj drugarici bilo dosadno pa otvorila temu da zabavi forumase.![]()
dajte jos neke teme o drugaricama,tako mi se pise![]()
jeste,ja bih malo cvaraka,tursije,ajvara iskljucivo domaceg,plazmu,stripove...
nisam gastarbajter,ali mogu da se provucem![]()
jeste,ja bih malo cvaraka,tursije,ajvara iskljucivo domaceg,plazmu,stripove...
nisam gastarbajter,ali mogu da se provucem![]()
Ako ti manjka podvarak ću ti pošaljem ako pretekne od ručka.
Ako sam dark ne znaci da sam vecito mracan, nemam nista protiv zabave, vidis da ucestvujem.Ti imaš nešto protiv zabave?
Ajd` bar na tren ne budi mračan.
nemam o drugaricama, al imam o drugu..
citav zivot je bio sa mladjim zenama od sebe..
onako bas mladjim..iza sebe ima i dva braka i jedno dete..
sad ga je uhvatila neka ukrajinka..
isto duplo mladja od njega..
ne moze da se kaze da je u stanju u kome je sada frajer, ali da ima sarma kad hoce da bude zanimljiv, ima..e da, ima i kesha..
upao u zamku pa je uselio kod sebe..
kako da mu se otvore oci i da da se spreci da se jedno jutro ne probudi bez ukrajinke i bez icega na racunu?
e hebes ga to imam i ja KUPUS OD PROSLE GODINE,ukiselila kupus citava saga je bila,ali kasno si se registrovala na forum![]()
o vesticejoj linda kakve sam cvarke jutros kupila![]()
to je tema o kojoj sam razmisljala u poslednje vreme,nije sad bas da cu odati forumu svoje nasjkkrivenije misli,ali mogla bih da se izrazim na neki nacin,postavljajnemam o drugaricama, al imam o drugu..
ne moze da se kaze da je u stanju u kome je sada frajer, ali da ima sarma kad hoce da bude zanimljiv, ima..e da, ima i kesha..
kako da mu se otvore oci i da da se spreci da se jedno jutro ne probudi bez ukrajinke i bez icega na racunu?
e zivota ti,posto su,cujem da su jutros kod mene na pijaci bili 1000 din.joj linda kakve sam cvarke jutros kupila![]()
e hebes ga to imam i ja,ukiselila kupus citava saga je bila,ali kasno si se registrovala na forum![]()
.......
a meni ti duvan nisu nesto,onako suvi j b te zivota ti,posto su,cujem da su jutros kod mene na pijaci bili 1000 din.
ej cvarci 1000 din
a nisu duvan cvarci
e zivota ti,posto su,cujem da su jutros kod mene na pijaci bili 1000 din.
ej cvarci 1000 din
a nisu duvan cvarci
ma da,a posle otvaras ovakve temenemam pojma smokvo, kad vidim nesto sto mi se svidja ne pitam za cenu..
bojim se, mozda se predomislim![]()
Pa, što tako gledaš, možda je to ljubav?nemam o drugaricama, al imam o drugu..
pa da se ne lazemo,ja ne znam ni dal sam ikad jela te duvan cvarke,samo sam cula da su dosta skuplji.mislim,ja ne pusim,pa sto da se trujema meni ti duvan nisu nesto,onako suvi j b t
ja kad kupim cvarke to nije zbog dijetalne hrane znaci volim one socnije,sta znam
Volim i ja mladje , ali te moje mladje vremenom postadose skoro babe .Shokirao sam se kad mi je jednanemam o drugaricama, al imam o drugu..
Volim i ja mladje , ali te moje mladje vremenom postadose skoro babe .Shokirao sam se kad mi je jedna
zena koja ima poodraslu djecu rekla koliko je mladja od mene .Moram hitno da se skrasim jer bih za koju godinu dozivjeti
da me neka baba proglasi pedofilom ako se budem vrtio oko nje !![]()