gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Kada su u pitanju smarači, onda da.To je tvoj maximum po temi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada su u pitanju smarači, onda da.To je tvoj maximum po temi?
A tvoj je da nam poturas tog tvog jahvu pod nosOriginal postavio piramida4 Pogledaj poruku
To je tvoj maximum po temi?
Kad sam ja negirao smrt?
Kad sam reko da netko neće umrijeti?
Tako je - SVUDA - Osim - U BIBLIJI!
Tvorac Laži pobrinuo se jako dobro za to.
Imaš li koji stih koji jasno kaže -
- Trojstvo
- Trojedini
- Trojednaki
Imaš li?
Ali - ako nemaš - onda je to izmišljotina.
TO je nadodavanje Božjoj Jahvinoj riječi.
Kaznu za to znaš?
Jednog dana kada budeš na Sudu upoznao Boga Jedinoga Jahve,Za kaznu se postaje Jehovin svedok?
Biblija nije izrasla na drvetu, ondosno, nema veze sa prirodom.
Pisali je ljudi. A ti negiraš sve što postoji oko tebe i u tebi i
gledaš u knjigu koju su pisali ljudi?
Ideš okolo i plašiš ljude nekakvim Jehovom koji samo u toj
knjizi postoji.![]()
Koji je to stih - jednodušnost Sina i Oca?БЕСЕДА
o jednodušnosti Sina i Oca
Tako da je Isus = nebog.Sin ne može ništa činiti sam od
sebe nego što vidi da otac čini ( Iv. 5,19 ) .
Kako treba razumjeti riječi ove , braćo ?
On? Ni iz jedne!Mozes li a da ne pomenes tog tvog jahvu ?
Zbunjujes i vernike i ateiste, kod nas i ako ima - ima SAMO BOG
Iz koje si ti verske zajednice ?
БЕСЕДА
о једнодушности Сина и Оца
Син не може ништа чинити сам од
себе него што види да отац чини (Јов. 5, 19).
Како треба разумети речи ове, браћо? Да ли онако како су неки јеретици разумевали, на име, да је Син мањи од Оца и немоћнији од Оца? Не, никако. Уста која тако тумачише речи Господње, бешчешће говорише. Него ове речи треба разумети, како су их разумели и Оци наши свети, на име: да је Син раван Оцу у свему, и да због њихова равенства хотења и љубави и мудрости Син не може ништа чинити на супрот вољи Очевој, ни љубави Очевој, ни мудрости Очевој. Тако ни Отац не може чинити ништа на супрот Сина, нити Дух Свети на супрот Оца и Сина. Све што Отац хоће и воли и мисли, то и Син и Дух Свети хоће и воли и мисли. Хармонија несравњива, јединство неразделно, биће неисказано! Јасно је, дакле, да Син и не може и не хоће чинити ништа сам од себе, на Своју руку, без хармоније и јединства са силом Очевом и вољом Очевом. Да је ово тумачење тачно, сведочи сам Господ даљим Својим речима: као што отац васкрсава мртве и оживљује, тако и син које хоће оживљује. Видите ли равенство воље и силе? Оно што хоће Отац, хоће и Син; оно што може Отац, може и Син. Да нико, дакле, не дели божанство, и не навлачи проклетство на себе. Бог се не може разделити, и онај, ко покуша делити Божанство, и једно лице умањавати а друго узвишавати, не може се спасти.
Пресвета Тројице, Боже наш, три по ипостаси а један по суштини, животе, светлости и љубави, призри на нас и помилуј нас. Теби слава и хвала вавек. Амин.![]()
http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php
Bandoglavci, ako vam sad nije jasno šta je Sveto Trojstvo, onda za vas više nema spasa.
БЕСЕДА
Da je ovo tumačenje točno , svjedoči sam Gospodin daljim Svojim riječima : kao što otac uskrsava mrtve i oživljuje , tako i sin koje hoće oživljuje . Vidite li ravenstvo volje i sile ? Ono što hoće Otac , hoće i Sin ; ono što može Otac , može i Sin . Da nitko , dakle , ne dijeli božanstvo , i ne navlači prokletstvo na sebe . Bog se ne može razdijeliti ,
Koji je to stih - Božanstvo se sastoji od .......i onaj , tko pokuša dijeliti Božanstvo , i jedno lice umanjavati a drugo uzvišavati , ne može se spasti .
Da li si ti Kršćanin?Bandoglavci, ako vam sad nije jasno šta je Sveto Trojstvo, onda za vas više nema spasa .
On? Ni iz jedne!
Sektaš. Antihrist. Sluga nečastivom.
Jednog dana kada budeš na Sudu upoznao Boga Jedinoga Jahve,
sjetit ćeš se da ti je piramida4 govorio o Njemu - a ti - ništa!
Isaija 57, 15. Јер овако говори Високи и узвишени, који живи у вечности, коме је име Свети: На висини и у светињи станујем и с оним ко је скрушеног срца и смерног духа оживљујући дух смерних и оживљујући срце скрушених.
Isaija 42, 8. Ја сам Господ, то је име моје, и славу своју нећу дати другом ни хвалу своју ликовима резаним.
Vidimo iz ovih stihova sta je Bog rekao proroku Isaiji,Amin.
A šta ćeš ti da radiš ako pred tobom bude neki drugi bog?
Ne brini se - neće.
Meni je Bog Jahve govorio - ne neki drugi bog,
jer samo je Jedan Bog Imenom - Jahve.
Svi ostali su lažni bogovi.
Izaija 42,8 Ja, Jahve mi je ime, svoje slave drugom ne dam, niti časti svoje kipovima.
Opa Djurdjo......Ne brini se - neće.
Meni je Bog Jahve govorio - ne neki drugi bog,
jer samo je Jedan Bog Imenom - Jahve.
Svi ostali su lažni bogovi.
O LUKAVSTVU
Jer će se istrijebiti koji čine zlo.
Psalam. 37, 9
Čuvajte se lažnih proroka, koji vam dolaze u odijelu ovčijem, a iznutra su vuci grabljivi. Po Plodovima njihovim poznaćete ih.
Matej. 7, 16
http://www.svetosavlje.org/bibliote...voPecerski/Lat_StaracSavaPskovoPecerski60.htm
http://sh.wikipedia.org/wiki/Priča_o_drvetu_i_plodovima
Pa vidiš da je uzeo moj post u kome je citat iz Svetog Pisma, i ravna ga sa njegovim klozet papirom odakle on čita...Koji bre jahva, znas li sta pricas ?
Aj izostavi u bar jednom postu tog jadnika.
Kou ti bibliju citas ?TTT je izmišljena dogma koja nema potpore u Bibliji.
Kou ti bibliju citas ?