gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Pa šta je ljudi za vas moralno, a šta nemoralno...
Pišite sve... od onoga vezano za sex do švercovanja u autobusima...
Pišite sve... od onoga vezano za sex do švercovanja u autobusima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moral je glupost, ograničenje nametnuto od strane društva, religije. Ljudi su prljavi, a moral predstavlja lažnu kožu koju vole da nose da bi se osetili čistijim.
'Nači kolega imoralista?
can I join the club?
Moral je glupost, ograničenje nametnuto od strane društva, religije. Ljudi su prljavi, a moral predstavlja lažnu kožu koju vole da nose da bi se osetili čistijim.
Ma može... verujem da se čika Niče neće buniti...
Inače men' su više počeli da idu na onu stvar koju nemam... gde god se okreneš.. ova *****, ovaj alkoholičar, vidi kako sedi, vidi kako trepće.... svako neka svoja pravila.. a ako se još podudaraju sa pravilima rulje... nigde veselije..
Još kad kao argument stave onu čuvenu "normalan"...
Kao sto kaze Reck svi cemo se za nesto prodati (ja prvo sve bih ucinio da mi neko ostvari moj san xD)...
Dupe si već dao, moraš nešto novo smisliti ovaj put.
Kao što reče FashionGirl, tebi u svakom postu postoji nešto što se da okrenutiTako da si laka žrtva, a sad je jutro, mrzi me da idem u punu ofanzivu na ostale zatvorenike.
Direkt, zanima me koliko puta dnevno ti neko kaze da si bolestan?![]()
Direkt, zanima me koliko puta dnevno ti neko kaze da si bolestan?![]()
Moral je nuzno zlo-ne mozes bez njega (jer pisano pravo nije dovoljno da pokrije sve segmente ljudskog ponasanja/delovanja) a opet ni sa njim (spreceva ostvarivanje potpune nezavisnosti i slobode pojedinca, stvara prinudnu vezu sa drustvom)
E sad nemoralno je jesti burek napolju i ostaviti papir masan i onu casu od jogurta na klupi u parku... a ja sam bas juce to uradio jer sam bio pijan... sa druge strane ortakinja je bila jos pijanija ali ju je moral naterao da pokupi papir... da li sam ja nemoralan?
Svaka cast tvojoj ortakinji
Ali kako bre mozes da jedes burek pijan. Ja sam to uradio i ispovracao sam sve. Nikad vise burek posle alkoholaTo nema mnogo veze s moralom, vec sa opstom kulturom.
Preraslo mi je u naviku da jedem masnu hranu nakon pijancenja
Kul je, a i vremenom steknes toleranciju na tu kombinaciju
E kapiram i ja da nije u pitanju moral tu mada sam diskutovao sa ortakom o tome i nekako smo dosli do zakljucka da je ipak moral u pitanju, nmg se setim kako![]()