Slut za jedan dan - XD

Bezopasan

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
364
Slut Za Jedan Dan - part 1 -

by Angel4U ©

"Ne mogu da verujem da si to uradila!"

"Pija, ništa se nije desilo! Upravo smo ručali zajedno!" :manikir:

"Pa siguran sam da je on hteo da uradi više od toga!"

"Ti postajes smešan. Da li možemo samo otici na večeru?" :manikir:

"Zašto nisi jednostavno rekla ne?"

"On je moj gazda! Nisam htela da ga uznemirim." :rumenka:

"Pa šta, a ako on tebe pita da ga yebesh? hoces li to uraditi, da ne bude uznemiren?"

"Jebi se Pija!" :evil:

TRAS!!!

Viki je zalupila vrata za sobom i istrča na ulicu, plačuci. Ona je koracala kroz tamne ulice, ne znajući gde ide. Dok je noć postajala hladnija, zakopcavala je svoj kaput. Njene noge su, međutim, bile pokrivene samo kratkom suknjom i parom crnih najlonki. Noge su je počele boletii dok je hodala ulicom u njenim štiklama. Njen um je bio ispunjen mislima. Kako je mogao da kaže one stvari njoj? Posle samo godinu dana braka, ona i Pija se nikada nisu posvadjali tako. Zašto je on toliko ljubomoran? On je potpuni seronja! :rtfm:

"Cao Bejbi!" :per:

Viki je okrenula glavu da vidi automobil koji se zaustavljao pored nje.

"Koliko?"

"Jebi svog frenda! nisam slut!"

On je povukao nju malo bliže.

"Aww, hajde bejbi mogu da platim! Koliko, Petsto? u kesu?"

A hiljadu dolara? Jel ti to ozbiljno?

Skenirala ga je pogledom ... On je ustvari bio veoma atraktivan, sa kratkom crnom kosom, i čistog obrijana lica.
"Možda bi trebalo to da uradim?" pomislila je za sebe. "To će pokazati da je kopile Pija! U svakom slučaju, on je taj koji mene naziva kurvom! " Njen ljutit izraz lica je nestao odjednom i Viki se osmehnula dok je prilazila autu.

"Prokletstvo devojko! Ti si vrela!" reče vozac gledajuci njeno sexy telo.

"Petnaest hiljada!" ona otvoreno rece.

Ocekivala je da ce je lik oterati, ali se umesto toga samo nasmeja i otvori vrata suvozača.
Viki je pokušala da deluje normalno dok je prilazila sa druge strane automobila, ali u istinu, bila je uplašena jako.

"Kako se zoves?" Angel upita, dok je ona zatvarala vrata .

Bez razmišljanja, ona rece "Viki". U tom trenu je shvatila da treba da koristi lažno ime.

"Oooo Samanta !" , rekla je ona. "Ja sam Angel." :cool:

"Sarmantno". Viki je odgovorila

Angel je odvezao nju do obližnjeg hotela i parkirao automobil. Viki je pomisljala da pozove taksi i ode kuci, ali nešto je zadrzavalo. Morala je to da uradi! Pija je bio kriv, ne ona!

"Pa, stigli smo." Angel rece, otvarajući vrata hotelske sobi.

Nije bio neki smestaj, ali je daleko od pet zvezdica. Bio je tu jedan krevet, neke jeftine slike na zidu i nekoliko vinskih boca na stolu pored vrata.

"Vidim da si se vec zabavljao", prokomentarisala je Viki, vidim do pola praznih flaša. :manikir:

"Oh, zabava je tek pocela! Želis li piće?" :flert:

"O, da naravno. mislim, da molim te sipi mi jedno."

Angel se smešio dok je punio čašu sa ledom.

"Ti si izgledas malo nervoza. Ovo ti nije prvi put, jel da?"

"O, dodjavola ne !" Viki je lagala. "Uvek mi je potrebno piće da se predhono opustim."

Angel je seo na krevetu.

"Dakle, šta volis da radis?" , upitao sam.

"Molim?"

"Sta radis? Sexualno mislim."

"Oh, uhhh Sve., Valjda sve osim ljubljenja u usta.." :manikir:

Viki je bilo drago jer je ona gledala "Pretti Voman", jedanaest puta.

"Hoćeš li sisati moj penis?" :rumenko:

"Naravno."

Mogu li te tucati u guzu? " :rumenko:

Viki pocrvene i rece. "Da, I..."

"Dobro! Hajde da počnemo." :cool:

Angel je svukao svoje pantalone dole i skinuo majicu, ostavsi u boxericama. Viki ga je merkala gore i dole, istrazivajuci njegovo telo. On je izgledao kao sto je trebalo, sa ravnim stomakom i definisanim grudima. U stvari, on je imao mnogo bolje telo od Pije. Viki se zapitala zašto on plaćaja za seks. Ona je počela da se pali na njega. Htela je ovo samo da vrati svom suprugu, i shvatila na kraju da ona zaista zeli da kresne Angela! :zper:

Klečeći dole pred njim, ona je gledala u njegove oči dok je prstima prelazila preko njegovih bokserica. Polako ih je svukla gledajuci mišićave noge, oslobađajuci njegov trvrd ******. Njene oči su radoznalo posmatrale njegov ******, sa osmehom na licu. Bio je veliki i debeo, bas kakvog voli. Stavila je svoju malu ruku oko njegovog penisa i gladila ga nežno. Drugom rukom je prelazila po njegovim jajima i milovala ih svojim prstima. A svojim slatkim usnama, njen mali pink jezik je lizao i kruzio po
glavicu. Angel je počeo da stenje dok je nestasan vrh njenog jezika lutao glavicem. Odatle, njen jezik je skliznuo niz njegov penis, dok je svoju rukom isla do njegovog torza, osecajuci njegov čvrst, mišićav stomak. Drugom rukom je zgrabila njegov penis i gurnula u svoja usta do jaja.

"O, bejbi! Prokletstvo! mmmmmmmm kako si dobra." :worth:

Čuvši kako se Angel napalio, Viki se slatko nasmeja. Pija nikada to nije govorio tokom seksa. :manikir:

Njene usne su se priljubile oko njegovih jaja i masirala svojim jezikom. Počela je da stenje, jeca na njegovim jajima, dok je rukama trazila da osetiti njegovu mišićavu guzu. Vikin jezik je oduševljeno klizao po njegovim jajima još malo, pre nego što se
pomemestio na donji deo penisa. Gore i dole lizala je po njemu dok nije postao sjajan i vlazan. Kada je zablistao od njene pljuvačke ona ga je uzela u usta, zatvarajuci svoje usne oko nabreklog penisa. Polako je navlacila svoje usne na dole, sve dok nije mogla osetiti njegova jaja na svojoj bradi. Morala je da opusti svoje grlo da bi sprečila gušenje dok je uvlacila penis do grla. Angel je stavio svoju ruku iza glave dok je ona klizala usnama gore i dole po njegovom tvrdom kurrcu. Zatim je počela da trlja picu svojom rukom, i počela je da sisa brže.

"Oh, fu.ck yeah! mislim da ću uskoro da svrsim."

Viki je pokretala svoju glavu brže i mazila njegova jaja.

"Jesi li me čula bb?! .. Svrs ... O, Bože!"

Viki je zatvorila oči kao u ekstazi dok je Angel upumpavao ogromanu kolicinu tople sperme u njena usta. Ona ga pohlepno gutala dole-gore i sisala njegov penis pohotno. :zper:

Angel se naslonio nazad u krevet.

"WoW", rekao je on. "Nisam znao da ti devojko gutas." :per:

"Ne gutam", odgovorila je ona. "Ali ti si poseban." :rumenka:

Angel se nasmejao.:lol:

"Oh, zaista?" :whistling:

Viki se samo osmehnula i prišla njemu.

"Da, ti si u pravu.. Ovo mi je prvi put. Zato budi nežan." :brus:

Viki je pokusavala da ucini Angelov penis tvrdim ponovo. Okrecuci se okolo ona ga je gledala preko svog ramena i smeškala se zavodljivo. Pocela je da klizi svojim rukama na dole preko svog sexy tela u erotskom stilu. Skliznula jednu traku od svoje haljine na dole preko njenog ramena. Dok jedruga traka skliznula niz njenu glatku kožu i zavrsio na njenom struku. Ubrzo je stajala pred njim obučena samo u gaćice i grudnjak, sa parom crnih tesnih visokih najlonki i štiklama. Primetila je da se Angelov penis počeo krutiti ponovo. Kad je počela skidati cipele, on je zaustavio nju.

"Ne", naredio je. "Ostavi cipele. U njima izgledaš tako seksi.."

Pija to nikada nije rekao njoj. :manikir:

Sa seksi osmehom, Viki je skinula grudnjak i bacila ga na stranu. Angel je zurio u njene prelepe grudi, dok je ona mazila jednu sisu rukama. Gledajući u Angelove oči, izbacila je svoj jezik napolje, i lizala svoju bradavicu. Primetila je da se njegov penis dize ponovo.Zatim se okrenula i savila, pokazujući mu svoju čvrstu guzu. Zatim je polako skliznula svoje crne gaćice dole niz noge. Dok je ustajala, okrenula se i nasmešila Angelu.

"Lezi", rekla je njemu. :zper:

Angel je uradio kako mu je rekla, legao na krevet, njegov penis je bio pod punom pažnjom ponovo. Viki je stajala pokraj kreveta i počela da puzi do njegovog tela, prelazeci mekim poljubcima na njegov stomak i grudi. Kada je njena karlica dosla direktno iznad njegovog penisa, spustila se na dole i zgrabila njegov penis. Dok se spustala dole na njegov penis uzdah je
pobegao iz njenih usana. Njene picine usmine su se rastavile i njegov penis skliznuo unutra, puneci njenu toplu rupicu. Viki je vrckala svoje kukove i smeštala na njegov penis, omogućavajući mu da ispuni nju potpuno.

uhhhh, tvoja pica je tako dobra!" Angel je stenjao, stavljajući ruke na njenim kukovima.

Viki je stavila ruke na njegove grudi, dok je divlje skakala gore i dole na njegovom nabreklom kurrcu. Volela je osećaj njegovog penisa unutar nje. Volela je osećaj dok njena tesna maca pohotno guta taj kameni ud. Način na koji se njena pica rasteze oko njegovog kurrca, dok on klizi unutra i van. :rumenko:

"Volim tvoj ******!" , rekla je ona kroz stisnute zube. :besna:

"Oooo, imas bezobrazna usta!" Angel rece. "svidja mi se to!" :worth:

Viki je spustala svoje telo, pritiskajuci svoje sise na njegove grudi, dok su njegove ruke zgrabile njenu guzu. Ona je mogla osetiti njegove snažne prste kako vuku njene guzove, dok je ona nabijala njeno telo dole na njegov penis.

"Jesam li dobra mala kurvica?" šapnula je na njegovo uvo. :zper:

"O da, bejbi. Ti si dobra mala kurvicaI" :per:

Odjednom, Angel je uhvatio njeno telo i vukao je ka sebi klizajuci penisom u nju. Bio je preko nje sada, zgrabivsi njene zglobove i pribio na krevet. Viki se smeskala samo i gledala u njega dok je on pocinjao da je pumpa svojim tvrdim penisom . Dok joj je držao ruke, osetio je hladan metal sa verenicke burme. Iznenađen, on je pogledao nju.

"Ti si udata?"

"Ne sada, nisam! Trenutno sam tvoja prljava mala kurvica! Sada me yebesh!" :zper:

Nastavice se ! :cool: :whistling: :lol:

Poslednja izmena:
Slut Za Jedan Dan - part 2 -

by Angel4U ©

Činjenica da je Viki bila udata, učinilo je da se Angel napali jos vise, i zaista počeo da ga daje njoj u picu. Oslobodivsi njene ruke, zgrabio je njene gležnjeve, primoravsi njene noge da ostanu rasirene skroz. Nabijao je u nju jako, gurajuci noge do njene glave. U svojoj glavi ona je zahvaljivala svojoj mami sto je slala na gimnastiku dok je bila mala. Angel je drzao njene noge u vazduh i yebao njenu tesnu malu pičkicu. Lice mu se skamenilo sa intenzivnim grimasa dok je rotirao svojim kukovima, neumoljivo zabijao svoj penis u njenu vlaznu picu.

Posle nekoliko minuta, Angel ga izvadio i dozvolio je da Viki spusti noge dole. Ne želeći da gubi ni sekund, ona se podigla i savila u doggy ispred njega.

"Jebi me kao kurvicu kakva jesam!" , rekla je ona preko ramena. :zper:

Angel nije gubio vreme, sklizno je svoj nabrekli ****** u vlaznu picu, puneci je opet. Uskoro soba bila ispunjen zvucima stenjanja napaljene Viki , i tiho šamaranje Angelovih jaja po njenoj mekanoj koži na guzi.

"Jace!" vikala je ona. "Jebi moju macu!" :besna: :zper:

Angel je poslušao njen zahtev, pumpajuci njegovim penisom nju još jace. Njena maca je postajala vlažnija iz minuta u minut. Rukama je zgrabio njene bokove dok je yebao.

"Želis li da je.bem tvoju guzu?" :per:

"Oh, da! želim to! U moju guzu sada!" :zper:

Angel je izvukao kitu. Svojom mokrom rukom, protrljala je duž njen šupak, razmazujuci svoju pljuvačku oko njene zadnjice. skliznula je prstima unutra, trljajuci sebe dok je Angel gledao. Kada je postao lep i mokar, Angel je ugurao njegov debeo glavic u njen mali ruzicasti šupak.

"Mmmm, stavi ga unutra", rekla je.

Mogla je osetiti njenu tesnu rasirenu rupicu oko njegovog penisa dok je ulazio u nju. Stiskala je zube od bolova i osecala kako njegovo debelo meso putuje polako u njenu guzu. :rumenko:

"To će pokazati Piji!" pomislila je u sebi. "Sada njegova slatka mala supruga, dobija yebanje kao kuccka!" :mrgreen: :manikir:

Angelov ****** je klizao niz njenu rupicu bez prestanka zatim ga izvukao ponovo. Pun osećaj u Vikinoj guzi se smanjivao dok ga je izvlacio iz nje. Ubacio u picckicu nekoliko puta pa izvadio iz nje, naglo gurnuo svoj tvrdi penis u njenu tesnu malu vlaznu rupicu na guzi.

"Oh, da!"

"Svidja ti se to ha?" :per:

"Volim to! mmmm Volim tvoj ****** u mojoj guzi!" :zper:

Počeo je da ubrzava tempo, dok je Viki stenjala i vristala sve jace i jace.

"Gde želiš da svrsim ?" , upitao je. :whistling:

"Ja sam tvoja kucckica! Možes svrsiti gde god poželis!" :zper: :besna:

Sada je stvarno poceo da razbija njene guzove. :malav:

"Želim svrsiti na tvom licu!" :rumenko:

"Ucini to! Jebi me u guzu i svrsi na mom licu!" :brus: :zper:

Angel je zgrabio rukom njenu kosu i povlacio glavu unazad nabijajuci njegov penis u nju jako. Zatim je izvukao ****** iz njene guze i privukao glavu ka njemu. Držeći je za kosu ona je pocela brzo dr.kati njegov penis ispred svog lica. Viki ga je posmatrala u očekivanju tog vrelog mlaza da se po njenom licu razlije.

Odjednom, mlaz vrele sperme je strcnuo u njenom oku. Sledeći jedan je pogodio u usta. Postavila je svoj jezik i oblizivala njegovu spermu svojim usnama, dok je jos nekoliko mlazova zavrsilo u njenoj kosi. Nakon sto je Angel svrsio, njena kosa i lice bili su u haosu od sperme. :super:

Brzo je otišla do kupatila i oprala sav svrss, dok se Angel lagano oblacio. Obukla je svoju odeću i vratila natrag u spavaću sobu.

"Evo". Angel joj rece, bacajuci joj rolnu ke$a. "Moram sada da telefoniram sa prijateljem, nadam se možes pronaći svoj put napolje." :cool:

Viki je pokupila novac i zgrabila svoj kaput. Bez mnogo reči, je izašla iz sobe. Dok je ulazila u taxi na vožnju kući, osećaj krivice je počeo da je obuzima. Razmisljala je da se ne vraca kuci. Kako je mogla da se suoči sa mužem nakon što je ono učinila? :rumenka:

Njena stopala su usporavala dok je prilazila svojoj kući. Dok je pokusavala da otvori vrata, ona su se širom otvorila. Pija je stajao pred njom.

"Viki!" on rece, privlaceci je blize u svoj zagrljaj. "Bio sam zabrinut za tebe. Tako mi je žao." :flert:

"Pa, i ja sam", odgovori ona dok se suza formirala u njenom oku. :roll:

Usli su unutra i Pija je poljubio svoju suprugu, neznajući da je ona upravo progutala milione spermatozoida drugog čoveka. :hahaha:

Vicki je zatim otisla na dugo, toplo tuširanje i legla u krevet sa suprugom.

"Jesi li sigurna da je sve u redu Viki?" , upitao je. :confused:

"Da, dobro sam dragi." :manikir:

"Dobro samo ne bi želeo da budes uznemirena kada se sretnemo sa Angelom sutra.." :lol:

Viki se shokirala.

"Šta si rekao?" :eek:

"Secas se ? Moj prijatelj sa koledža? Pricao sam ti o njemu pre nedelju dana." :)

"Oh da. I kako se on zove nisam te cula ?" :telefon:

"Angel. On je upravo dosao u grad večeras. U stvari on me je pozvao neposredno pre nego što si se ti vratila kući.. Mozes li verovati da je taj momak nocas stvarno pokupio prostitutku! Uvek je bio napaljeno kopile." :mrgreen:

Viki je gutala knedlu dok je ležala u krevetu. Pija je ubrzo zaspao, dok je ona i dalje ležala budna zureći u plafon zabrinuta.:roll:

Kraj :hvala:

:lol:

Poslednja izmena:

Back