Maturanti skandirali Mladiću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мусли, очигледно не знаш историју. ;) А историја каже да је Хића кренуо ван граница своје државе да би освојио туђе земље (поједностављујем што више могу, да би ти било лакше да ме пратиш).
А Наш Ђенерал Младић је само свој народ сачувао од истребљења на сопственој територији... Зато ће га и будуће генерације (као што је овај пример у центру српске престонице показао) славити и једнога дана, они који су нашег хероја послали у Хаг, одговараће. Хоће вала.

I Hitler je rekao Nijemcima da su ugroženi ..

Ах та САНУ.

Њихов утицај на матуранте техничких средњих школа је немерљив.

Знате колега,
има једна клерофашистичка ретрогардно-националистичка парола, доскочица, шала, шта ли већ која каже,
СРБИЈА ЈЕ ВЕЧНА ДОК СУ ЈОЈ ДЕЦА ВЕРНА
у коју је моја маленкост и поред свих тих интелекулалаца, ехперата, елитних представника јединог пута, склона да верује,
поготово после овог данас виђеног у њиховом еуропском београду.....

Već imate presude za genocid u Srebrenici , čitav Svijet zna za te presude .. samo pođekoji vaš plaćeni lobista laže za pare ..

Сребреница, где је то?

Молим те да нас не замараш детаљима из дуге листе српских победа. Тема је продаја алкохола малолетницима.

Što trezan misli, pijan kaže!

Bar znamo da nas neće naši piloti ubijati kao što to policija radi.

Pitanje je umiju li ti što su divljali misliti i kad su trijezni .. a u pijanom stanju se bitno poremeti moć rasuđivanja ..
alkoholisano stanje se kod kriminalnih djela često tretira kao olakšavajuća okolnost , jer počinitelj ne vlada sobom ..
U čemu li će letiti piloti ..

Kad smo kod B92, jedan komentar sa vesti o voštanim figurama srpskih sportista u Jagodini:

Kakvi ste bre to ljudi, umesto da se smejete i uzivate vas je blam, sramota i sl? Jel vi to prepisujete komntare sa politickih vesti? (Sramota me sto sam Srbin zbog vostanih figura, Vojvodina treba da se ocepi zbog vostanih figura, U SFRJ kad smo ziveli bolje narodni heroj Jovo Kapicic bi streljao umetnika i sl.).
MARS NAPOLJE DA CISTITE SNEG, ZA VAS NIJE BOLJE NEGO LOPATA!!!
(Marko, 14. februar 2012 01:51)

Pitanje je umiju li ti što su divljali misliti i kad su trijezni .. a u pijanom stanju se bitno poremeti moć rasuđivanja ..
alkoholisano stanje se kod kriminalnih djela često tretira kao olakšavajuća okolnost , jer počinitelj ne vlada sobom ..
U čemu li će letiti piloti ..

Umeju misliti. Videćeš kad sednu u MiGove.

Leteće u avionima. Ne sekiraj se ti za to.

Već imate presude za genocid u Srebrenici , čitav Svijet zna za te presude .. samo pođekoji vaš plaćeni lobista laže za pare ..

Ako mislis da je svet amerika,nemacka,engleska i nato ciji je sud sudio srbima
eto ti ga pa orgijaj sa njim.Ako je genocid bio u Srebrenici onda se u Hrvatskoj desio mega-genocid
pa niko nije odgovarao a kamoli proterivanje jednog naroda nazvati pravim imenom genocid.

Pomenuti maturanti su uglavnom odlikaši Vazduhoplovne škole u Beogradu... Jednom rečju elita srpske omladine... Pa Vi vidite, ko će da vlada Srbijom za 10-20 godina, ako je to najbolje što Srbija ima... Sve je isto i uvek će biti ovako... Ja bežim odavde, a Vi?!
(Miško, 1. jun 2012 16:47)

Znala sam da su im profesori saučesnici.
Evo čovek hoće da emigrira.
Razmislite o tome !

Pomenuti maturanti su uglavnom odlikaši Vazduhoplovne škole u Beogradu... Jednom rečju elita srpske omladine... Pa Vi vidite, ko će da vlada Srbijom za 10-20 godina, ako je to najbolje što Srbija ima... Sve je isto i uvek će biti ovako... Ja bežim odavde, a Vi?!
(Miško, 1. jun 2012 16:47)

Znala sam da su im profesori saučesnici.
Evo čovek hoće da emigrira.
Razmislite o tome !

Šta je ba hanumice? Ne dopada ti se da istina živi kroz našu omladinu, da se veliča jedan istinski rodoljub i heroj?
Očito da si malo na Srebrenici dobila, pa se ovde nudiš, po obićaju, na Srpskoj teritoriji.

Jebte, malo-malo pa te neko verbalno naguzi. Šta bi tek bilo da je RL u pitanju? :):)

Ne pada mi napamet da svu omladinu poistojećujem sa izgrednicima ..
Nikakvih problema nema, sad ste pod prismotrom ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back