B92 je takav El Dorado retardiranosti da bi mi bolje bilo sledeći put da izdvojim oba komentara koja nisu potpuno herp a derp.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам шта овима са Б92 више смета,то што су матуранти скандирали српском генералу Ратку Младићу или то што су певали химну Републике Србије и песме о Косову ?
Не знам шта овима са Б92 више смета,то што су матуранти скандирали српском генералу Ратку Младићу или то што су певали химну Републике Србије и песме о Косову ?
Мусли, очигледно не знаш историју.А историја каже да је Хића кренуо ван граница своје државе да би освојио туђе земље (поједностављујем што више могу, да би ти било лакше да ме пратиш).
А Наш Ђенерал Младић је само свој народ сачувао од истребљења на сопственој територији... Зато ће га и будуће генерације (као што је овај пример у центру српске престонице показао) славити и једнога дана, они који су нашег хероја послали у Хаг, одговараће. Хоће вала.
Divno .. napili se pa pjevali genocidnom đeneralu .. kako je to prosperitetno ..
Mladić nije osuđen, a i ceo svet zna da je Srebrenica nameštena. To što rade u Hagu više ni oni sami ne smatraju za ozbiljno.
Popravio sam ti to.
Već imate presude za genocid u Srebrenici , čitav Svijet zna za te presude .. samo pođekoji vaš plaćeni lobista laže za pare ..
Ах та САНУ.
Њихов утицај на матуранте техничких средњих школа је немерљив.
Već imate presude za genocid u Srebrenici , čitav Svijet zna za te presude .. samo pođekoji vaš plaćeni lobista laže za pare ..
Što trezan misli, pijan kaže!
Bar znamo da nas neće naši piloti ubijati kao što to policija radi.
Pitanje je umiju li ti što su divljali misliti i kad su trijezni .. a u pijanom stanju se bitno poremeti moć rasuđivanja ..
alkoholisano stanje se kod kriminalnih djela često tretira kao olakšavajuća okolnost , jer počinitelj ne vlada sobom ..
U čemu li će letiti piloti ..
Ne pođekoji, nego svi lobisti lažu za pare! A mi dobro znamo ko su oni.
A vi ste dobili kufer posle svega i to će sad da vam podele.
Umeju misliti. Videćeš kad sednu u MiGove.
Leteće u avionima. Ne sekiraj se ti za to.
Sve...sve je to zabranjeno na putu za EU koja nema alternativu
Pomenuti maturanti su uglavnom odlikaši Vazduhoplovne škole u Beogradu... Jednom rečju elita srpske omladine... Pa Vi vidite, ko će da vlada Srbijom za 10-20 godina, ako je to najbolje što Srbija ima... Sve je isto i uvek će biti ovako... Ja bežim odavde, a Vi?!
(Miško, 1. jun 2012 16:47)
Pomenuti maturanti su uglavnom odlikaši Vazduhoplovne škole u Beogradu... Jednom rečju elita srpske omladine... Pa Vi vidite, ko će da vlada Srbijom za 10-20 godina, ako je to najbolje što Srbija ima... Sve je isto i uvek će biti ovako... Ja bežim odavde, a Vi?!
(Miško, 1. jun 2012 16:47)
Šta je ba hanumice? Ne dopada ti se da istina živi kroz našu omladinu, da se veliča jedan istinski rodoljub i heroj?
Očito da si malo na Srebrenici dobila, pa se ovde nudiš, po obićaju, na Srpskoj teritoriji.
Jebte, malo-malo pa te neko verbalno naguzi. Šta bi tek bilo da je RL u pitanju?![]()