ZAŠTO SU PUKLI RADIKALI I DVERI?

Tako cete pobedjivati i narednih 50 godina,a zutare ce vladati...Ja ne mogu da svatim neke postupke vrha SNS,bili oni u radikalima ili napredni kao sada.Svaki put,godinu dana pred izbore,Toma i Vucko okupe oko sebe 40 % nezadovoljnih glasaca i imaju zagarantovanu vlast.Cak su i zuti analiticati letos tvrdili da ce Toma ostati u opoziciji samo ako to bude jako zeleo.E onda,Toma pocinje da "puca sebi u noge",da se diskredituje,blamira,rasteruje potencijalne koalicione partnere,a i sopstvene glasace...To rastera vecinu opozicionara i zadrzi oko Tome samo ono najtvrdje jezgro glasaca,ciji je broj nedovoljan da se vlast smeni.Je li morao da strajkuje gladju?Je li morao bas sada da diplomira? :lol: Je li morao da bude saglasan sa DS-om oko Kosova,ili statuta Vojvodine ranije?
Sve mi se cini da to namerno radi...Borisova pudlica i lazna opozicija...

• dveri
86 ..............................21,72%

1. Alex1975,
2. alex1994,
3. Alexxxa2,
4. anniy,
5. arebis777,
6. balavurda,
7. BaneXL,
8. bilja3003,
9. Borac Banjaluka, Srpska,
10. brane980,
11. cumulonimbus,
12. dejannn,
13. Dobri Vilaš,
14. donkihot999,
15. drdoktor,
16. duleNS,
17. DZOS,
18. ForestGreen,
19. friedrich,
20. frootsman,
21. gost 284057,
22. infoserbia,
23. jacksparov,
24. jokoonoko,
25. kastelece,
26. kiki_85,
27. kob@zzz,
28. Kristian.Bogdanovic,
29. Kroasan,
30. lacabec,
31. LeoneMontana,
32. liki70,
33. Makilicaa,
34. MikiEgzekutor,
35. mm.milojevic,
36. MMnavigare,
37. MocniRumendzer,
38. mon amour,
39. nikolat1856,
40. nm_cyber,
41. Novela,
42. obi_van,
43. orthodoxia,
44. pinot noir,
45. pons,
46. Prosvetljenje,
47. protivudar,
48. rade712000,
49. regul,
50. Rick Deckard,
51. RickRoss,
52. RoccoS,
53. safira,
54. Saramat,
55. Secikesa,
56. Selena-Luna,
57. sgnn,
58. sinless,
59. skura58,
60. Soundwave,
61. SSJ4,
62. stocar,
63. stop nwo,
64. Superpipo,
65. Tamarakana,
66. tamoneki,
67. Tenkre,
68. TEP3A,
69. Teška represija,
70. TONI '90,
71. Torrente Bgd,
72. Vizantinac,
73. Vlada308,
74. VoSlavu,
75. vrlenija,
76. Vuk064,
77. xitm3n,
78. Zitarica,
79. Zlatan1389,
80. Гост форума,
81. ЗАСрбију,
82. Косовски јунак,
83. Крагујевчанин,
84. Озрен,
85. Онако, у пролазу,
86. Посрбица

• srs
59......................... 14,90%

1. al bundy,
2. antioksidans,
3. Attack Dog,
4. bobanms,
5. bogdan.r,
6. Cakimali,
7. Cassel,
8. cikabosko,
9. cole1,
10. control panel,
11. DARK INVADER,
12. DexaPoli,
13. drinjaca,
14. duka_,
15. emaem,
16. filatelista, pa šta?,
17. gholub,
18. Glasnik.,
19. Goran71,
20. Gusar DS,
21. H1N1,
22. jedite_kod_Joa,
23. jevropa,
24. kanocale,
25. klirko,
26. KomeTeor,
27. Krstivoje Krstić,
28. libe strasni,
29. Mandrake,
30. mare05,
31. mar_comm,
32. Mickie,
33. mikicbd,
34. misa001,
35. nenadkgkg,
36. nikbos,
37. paperinos,
38. RadaSe,
39. rusofil_mk,
40. sakatilo1,
41. Srboljubbb,
42. stefanzivan,
43. TimeParadox,
44. Vanja R.,
45. Vojvodjanin = Zemunac,
46. waca,
47. wwwlado,
48. zvornicki_grobar,
49. Александр Григорьевич,
50. Гордончице,
51. комшија,
52. Контролор,
53. Националисти,
54. Праве вредности,
55. Праведник,
56. Различак,
57. Ројалиста,
58. Тихи,
59. Ултранационалиста

Vama s ovog podužeg spiska je zbilja besmileno bilo šta objašnjavati. Sami ste sve rekli podržavajući luzere i stvarajući na ovom forumu privid vaše pobede. Zato uživajte u vašoj "pobedi", a ja zbilja nemam vremena na bacanje, da trošim na forumaše s ovog spiska. :bye:

images

ova vanila malo se cuje!? smrducka

DS je odigrao dobro ono sto je zamislio. Uspeo je dverri da prikaze kao krajnje desnicarsku opciju sto oni nisu. Samim tim uspeo je da napravi da nema ni Dveri ni SRS. No, taj uspeh je kratkorocan. Ocekujem porast Dveri, kao porodicno, drzaotvorno konzervativne opcije. Mislim da je SRS puko za uvek i da ce se i clanstvo i glasacko telo preilti u druge opcije.

radikali i dveri su pukli jer nisu profesionalno pristupili izborima a to znaci nisu platili istrazivanje o broju ocekivanih glasova koje mogu da dobiju, i posto su oboje bili oko granice cenzusa greska je bila sto nisu izasli u koaliciji

I mesto da imaju zajedno 9% ovako ce imati 0% odvojeno

svoju glupost platice time sto 4 godine nece biti u parlamentu.

Zatim radikali i dveri zive u iluziji da se na izborima dobija tako sto si patriota castan posten i nudis najbolji program.

Na izborima dobijaju oni koji kupuju glasove, najbolje lazu, i najbolje kradu.

Tako je u Srbiji oduvek bilo i bice.

Zato ili treba da se prilagode glupom srpskom biracu, ili da prestanu da se bave politikom i stranke prepuste drugim ljudima.

Misliš da je negde drugačije? Doduše na zapadu su ljudi odavno svesni da ni o čemu ne odlučuju, da sve bitne odluke donose centri moći.

A ovo za profesionalizam - amaterizam sam odavno govorila.

DS je odigrao dobro ono sto je zamislio. Uspeo je dverri da prikaze kao krajnje desnicarsku opciju sto oni nisu. Samim tim uspeo je da napravi da nema ni Dveri ni SRS. No, taj uspeh je kratkorocan. Ocekujem porast Dveri, kao porodicno, drzaotvorno konzervativne opcije. Mislim da je SRS puko za uvek i da ce se i clanstvo i glasacko telo preilti u druge opcije.

ja bas mislim da radikali imaju i vremena, vlada nece biti uspesnija, i potencijalne birace, glasaci ivice i tome ce biti tesko razocarani i frustrirani i trazice stranku sa jasnim i principijelnim stavovima

stanje se ovim izborima ne menja, ali nastavlja i dalje u neoznato i adalje propadanje. sto znaci da uvek ima mesta za ozbiljne ljude, koji znaju sta hoce i ne lazu

Taj uspeh im je bio potreban za ove izbore, za sledeće će smisliti neke nove dveri.

Kakva je to porodično državotvorna opcija, čiji predsednik nema decu?

dveri
86 ..............................21,72%

1. Alex1975,
2. alex1994,
3. Alexxxa2,
4. anniy,
5. arebis777,
6. balavurda,
7. BaneXL,
8. bilja3003,
9. Borac Banjaluka, Srpska,
10. brane980,
11. cumulonimbus,
12. dejannn,
13. Dobri Vilaš,
14. donkihot999,
15. drdoktor,
16. duleNS,
17. DZOS,
18. ForestGreen,
19. friedrich,
20. frootsman,
21. gost 284057,
22. infoserbia,
23. jacksparov,
24. jokoonoko,
25. kastelece,
26. kiki_85,
27. kob@zzz,
28. Kristian.Bogdanovic,
29. Kroasan,
30. lacabec,
31. LeoneMontana,
32. liki70,
33. Makilicaa,
34. MikiEgzekutor,
35. mm.milojevic,
36. MMnavigare,
37. MocniRumendzer,
38. mon amour,
39. nikolat1856,
40. nm_cyber,
41. Novela,
42. obi_van,
43. orthodoxia,
44. pinot noir,
45. pons,
46. Prosvetljenje,
47. protivudar,
48. rade712000,
49. regul,
50. Rick Deckard,
51. RickRoss,
52. RoccoS,
53. safira,
54. Saramat,
55. Secikesa,
56. Selena-Luna,
57. sgnn,
58. sinless,
59. skura58,
60. Soundwave,
61. SSJ4,
62. stocar,
63. stop nwo,
64. Superpipo,
65. Tamarakana,
66. tamoneki,
67. Tenkre,
68. TEP3A,
69. Teška represija,
70. TONI '90,
71. Torrente Bgd,
72. Vizantinac,
73. Vlada308,
74. VoSlavu,
75. vrlenija,
76. Vuk064,
77. xitm3n,
78. Zitarica,
79. Zlatan1389,
80. Гост форума,
81. ЗАСрбију,
82. Косовски јунак,
83. Крагујевчанин,
84. Озрен,
85. Онако, у пролазу,
86. Посрбица

• srs
59......................... 14,90%

1. al bundy,
2. antioksidans,
3. Attack Dog,
4. bobanms,
5. bogdan.r,
6. Cakimali,
7. Cassel,
8. cikabosko,
9. cole1,
10. control panel,
11. DARK INVADER,
12. DexaPoli,
13. drinjaca,
14. duka_,
15. emaem,
16. filatelista, pa šta?,
17. gholub,
18. Glasnik.,
19. Goran71,
20. Gusar DS,
21. H1N1,
22. jedite_kod_Joa,
23. jevropa,
24. kanocale,
25. klirko,
26. KomeTeor,
27. Krstivoje Krstić,
28. libe strasni,
29. Mandrake,
30. mare05,
31. mar_comm,
32. Mickie,
33. mikicbd,
34. misa001,
35. nenadkgkg,
36. nikbos,
37. paperinos,
38. RadaSe,
39. rusofil_mk,
40. sakatilo1,
41. Srboljubbb,
42. stefanzivan,
43. TimeParadox,
44. Vanja R.,
45. Vojvodjanin = Zemunac,
46. waca,
47. wwwlado,
48. zvornicki_grobar,
49. Александр Григорьевич,
50. Гордончице,
51. комшија,
52. Контролор,
53. Националисти,
54. Праве вредности,
55. Праведник,
56. Различак,
57. Ројалиста,
58. Тихи,
59. Ултранационалиста

Vama s ovog podužeg spiska je zbilja besmileno bilo šta objašnjavati. Sami ste sve rekli podržavajući luzere i stvarajući na ovom forumu privid vaše pobede. Zato uživajte u vašoj "pobedi", a ja zbilja nemam vremena na bacanje, da trošim na forumaše s ovog spiska. :bye:

Uuuuuuuu, nisam znala ove bolodvane (radikale sam i znala), neki ovde nisu nikad ni pisali do ovih izbora, koliko ih je ukupno, dobro smo m naprednjaci izdrzali ovih dva (tri) meseca, samo mi znamo kako nam je bilo, ja jos pamtim silne uvrede pisane nocu( pred zoru), ali,ja vracam, ja sam takva:cool:

Banovan SurFun, vidim?

Pa generalno, sve ovo je ocekivano.
No s jedne strane, moram reci da su meni iizbori pokazali da se glasoacko telo menja.
Ipak,.
DSS nije postojao predhodne godine. Satanizovan e maksimalno,a lider ove stranke je optuzivan od por albanskih i pro hrvatskih kmedija u Srbiji za sve i svasta. od svercovanja fudbalera do ucestvovanja u ubistvu Premijera.
Sve glupost i nebulooza, ni nema, veze. A opet, dobili su vise od 7 posto, sto je ravno cudu.
Drugo. veliki broj glasova koje je dobio Djilas, nema nikave veze sa DSom. Mnogo od onih koji su glasali za Djilasa, nisu u opste glasali za DS.
Treece, Dveri su iskasapljene na stotinu nacina, al su opet vrlo malo ispod cenzusa... stoje naavno napravljeno vestacki i kratkorocno.
Oni ce u nardednom periodu da dozive procvat.
Razlike ima, no na mikro planu, i jasan su pokazatelj vecih promena u drustvu, koje tek slede. Da su te iste Dveri dobile onolio medijskog prostora kolko i LDP, koji se nije skidao sa prositarskih medija u Srbiji, bolje bi prosle sasvim sigurno.

СРС нећу коментарисати, али Двери би засигурно прешле цензус(кад би Срби били поштени). Толико људи је примило од режимских странака свашта нешто само да гласају за њих, без обзира што су претходно хтели да гласају за Двери или СРС. Зашто су Двери победиле у Торонту? Зато што су прави људи давно отишли, а овде остала само раја, фукара. Србијо, проклета јеси!

I dalje vređaju, bljuju vatru, ništa nisu shvatili. Sami sebi su najveća kazna, a ja uvek mogu da isključim komp. :cool:

na forumu, na nasoj politickoj livadi ova dva dana su najbolji pokazatelj politicke scene.

bez instrukcija iz partijskih centrala, rezimci i tomini, tumaraju, piskaraju, prvo su se dohvatili najblize bacene koske - radikalskih procenata. to je najlakse i privremeno leci ostecenju politicku sivu masu, a i ne boli puno glava, vazno je preziveti jos neki dan

rezimci se raduju, produzen je vek ovima. prave posledice ih ne zanimaju. rezim koji je bio krajnje neuspesan dobio nekim cudom jos jedan mandat???

tomini se raduju kao niko, pukli radikali!!! hehej, zivot je lep!!! ni njih realnost ne zanima puno, cak ne vide ni 15 dana unapred. njima su i dalje jedini protivnici radikali. pateticno

ostale ne bih komentarisao, dinkic, ceda su cudne grupe, sa vrlo losim rezultatima prva tri sata po zxatvaranju glasackih mesta, ali ujutru vec su bili iznad cenzusa. oce to, nocu.

rezimske trikove tipa `lista tomislav nikolic`, `lista nista od ponudjenih odgovora`, promena naziva stranke kod cede i dinkica isto ne komentarisem. prigovora na glasanje i nema, osim gde rezimu odgovara

dakle, nisam verovao da ce ovi da opstanu. mozda sam ja samo realan, a rezim je nadrealan

Poslednja izmena:
na forumu, na nasoj politickoj livadi ova dva dana su najbolji pokazatelj politicke scene.

bez instrukcija iz partijskih centrala, rezimci i tomini, tumaraju, piskaraju, prvo su se dohvatili najblize bacene koske - radikalskih procenata. to je najlakse i privremeno leci ostecenju politicku sivu masu, a i ne boli puno glava, vazno je preziveti jos neki dan

rezimci se raduju, produzen jevek ovima. prave posledice ih ne zanimaju. rezim koji je bio krajnje neuspesan dobio nekim cudom jos jedan mandat???

tomini se raduju kao niko, pukli radikali!!! hehej, zivot je lep!!! ni njih realnost ne zanima puno, cak ne vide ni 15 dana unapred. njima su i dalje kedini protivnici radikali. pateticno

ostale ne bih komentarisao, dinkic, ceda su cudne grupe, sa vrlo losim rezultatima prva tri sata, ali ujutru vec su bili iznad cenzusa. oce to, nocu.

rezimske trikove tipa lista tomislav nikolic, lista nista od ponudjenih odgovora, promena naziva stranke kod cede i dinkica isto ne komentarisem. prigovora na glasanje i nema, osim gde rezimu odgovara

dakle, nisam verovao da ce ovi da opstanu. mozda sam ja samo realan, a rezim je nadrealan

"Tomini" su ovde najvise uvreda popili od radkalskih forumasa, plus Dveri plus zuti, plus...

Boli me uvo za radikale, sami pali sami se ubili.

Nije se smelo na temu o Domacici, a ona ih je oterala ispod cenzusa, i sad umesto da trazite krivce tamo gde oni stvarno jesu, vi cete po nama- forumskim naprednjacima?

E, nece da moze!

Back