- Poruka
- 560
I da ogovaramo Krstu? Ili bolje da ogovaramo moderatore i po kojeg korisnika.![]()
To ce biti u pocetku, samo jedna tema.
Ima da otvorimo novu "Krstaricu" i svi ce da predju tamo pocev od politike, do filozofije i LJiS-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da ogovaramo Krstu? Ili bolje da ogovaramo moderatore i po kojeg korisnika.![]()
Ko će da bude Admin? Ko super a ko moderator?To ce biti u pocetku, samo jedna tema.
Ima da otvorimo novu "Krstaricu" i svi ce da predju tamo pocev od politike, do filozofije i LJiS-a.
Ko će da bude Admin? Ko super a ko moderator?![]()
nemoj meni nikakve funkcije. Ja ću da stražarim da neko nepozvan ne dodje. Tihi ima iskustva sa forumima. Imao je već jedan svoj. Neka radi sve a ti da mu budeš desna ruka. Ja tvoj pomoćnik. I ti si meni pomagala na Stadionu.Ti mozes da budes formalno admin.
Glasacemo, ja mislim Tihi za politiku, za Filozofiju, LJiS, psihologiju & sve ostalo marlon, za zene Zlozi, za NPiM MitaItd.
nemoj meni nikakve funkcije. Ja ću da stražarim da neko nepozvan ne dodje. Tihi ima iskustva sa forumima. Imao je već jedan svoj. Neka radi sve a ti da mu budeš desna ruka. Ja tvoj pomoćnik. I ti si meni pomagala na Stadionu.
ps: Odoh sada da radim. U zaostatku sam a dug raste.Pišemo se večeras.
![]()
A ti ode kobajagi "u zivot" na suncu, kako vec?
Ih bre, sto kaze Zlozi, ko vas ne zna slupo bi vas platio.
Sad odjednom kafana "puna gostiju" bas kad najavljujemo povlacenje iz nje?
He, he, he...to pricajte drugom.
A evo nikako da dodje do kraja, sa sve klonovima.![]()
Crna ženo prokleta bila![]()
Gospođo ! Ako vam kliknem po trouglu-dobićete kućni kratki spoj ! ! !steta sto ovako polako idu stranice. i ja se bas radujem novoj kafani, sve lepo, cisto, novo, nakindjureno (doduse vec vidjenim djindjuvama i bizuterijom)...a i ostaje da midi kao i obicno.
![]()
samo da ne budu sprzeni od zivota na suncu. blah...vampiri.![]()
Gospođo ! Ako vam kliknem po trouglu-dobićete kućni kratki spoj ! ! !
(Naravno,ako vas vaš g-din zaskoči njime...)
Ma dobro....samo, stavrno je malo kontradiktorno.![]()
i meni je malo cudno.....paranormalne aktivnosti. odjednom svi idu na sunce.![]()
ja znam ko je mystic, ali ne znam kako da se kulturno izrazim sto se toga tice.![]()
Fala...Ovo jedno van kutije i mogu...Dalje ne smem -kiselina udavi...Dobar i običan pivkan...Fiši posle vrata iz talandare kanda bi ti ovo dobro došlo?
![]()
A sunce je do sad zaslo.
Evo bar ovde.
Ja kad idem "na sunce", idem DO popodneva, pogotovu ovako kad je rana jesen pa brze zalazi sunce.