Rastanci...

Svako od nas se tesko nosi sa tim, ali nekako mi se cini da ukoliko je velika ljubav bila u pitanju, muskarci teze podnose raskid. Mozda i nisam u pravu, ali uzmimo da je tako...sta je razlog tome? Da li oni jace vole i kako se to uopste moze izmeriti? Ili ih vise drmne sujeta? Ili su ipak oni kada su emocije u pitanju "nezniji" pol?

"Muškarac je pobeda duha nad materijom, žena je pobeda materije nad duhom."
Oskar Vajld

Muškarci su romantičniji, žene su pragmatičnije, iako ne izgleda tako na prvi pogled - tako je.

A uz to su i skrndelji :hahaha:

pa jesu, al fina im je kozza, zamisli da guzish nekog musharca ono dlakavo sve, ma fuj. zato cuvajmo nashe zzene, zalivajmo ih ko crijevom i najveci skrndelj se proljepsha kad dobro guzish <3
evo npr. ja se nikad nebi bavio sportom da nije zena
dopizdilo mi da ckrnem nakon 15 minuta jebachine, a volim da guzim pa je to bilo logicno rjesenje!

pa jesu, al fina im je kozza, zamisli da guzish nekog musharca ono dlakavo sve, ma fuj. zato cuvajmo nashe zzene, zalivajmo ih ko crijevom i najveci skrndelj se proljepsha kad dobro guzish <3
evo npr. ja se nikad nebi bavio sportom da nije zena
dopizdilo mi da ckrnem nakon 15 minuta jebachine, a volim da guzim pa je to bilo logicno rjesenje!

Pa i ja sam skrndelj, a od seksa još i poružnim. Mogu samo zamisliti kakva mi je faca kada svršavam :sad2:

Svako od nas se tesko nosi sa tim, ali nekako mi se cini da ukoliko je velika ljubav bila u pitanju, muskarci teze podnose raskid. Mozda i nisam u pravu, ali uzmimo da je tako...sta je razlog tome? Da li oni jace vole i kako se to uopste moze izmeriti? Ili ih vise drmne sujeta? Ili su ipak oni kada su emocije u pitanju "nezniji" pol?

a moze biti da smo manje povrsni pa ne potiskujemo

Ne mislim da su nezniji pol. Vise je do osobe nego do pola. Postoje oni koji kada se predaju i prospu svoje
emocije pod noge druge strane, jednostavno ne zele to da menjaju. Zadovoljni su sa svim i bude im sokantno
da druga strana nije.

ne zznam.
kod mene zavisi od intenziteta emocija koje sam imala ili imam prema tom nekome.
verujem da je isto tako i kod muskih s tim sto je njima mnogo jaca sujeta pa ih pukne sve to odjednom.

ne zznam.
kod mene zavisi od intenziteta emocija koje sam imala ili imam prema tom nekome.
verujem da je isto tako i kod muskih s tim sto je njima mnogo jaca sujeta pa ih pukne sve to odjednom.

Muškarci i žene se razlikuju Novalsta,samim tim kod njih ne more nikako biti kao kod žena pa samim tim sam sklon tome da verujem da su muškarci samo rogobatniji u izražaju pa spolja deluju tako ,no žene to bolje skrivaju pa stvaraju privid lažnog mira čak i kad ga nema.
Ko će znati .Mea culpa,mea maxima culpa!

Muškarci i žene se razlikuju Novalsta,samim tim kod njih ne more nikako biti kao kod žena pa samim tim sam sklon tome da verujem da su muškarci samo rogobatniji u izražaju pa spolja deluju tako ,no žene to bolje skrivaju pa stvaraju privid lažnog mira čak i kad ga nema.
Ko će znati .Mea culpa,mea maxima culpa!

cekaj sta si sad ti rekao ovim postom?:)
da ne pati niko, ili da pate svi, ma kog pola?:)
a kao razliciti smo:)

D-a-e-d-a-l-u-s........... Daedalus.... jel' ovako dobro napisano? :D

Ja sam do malopre tvoj nick citala Dedlus............. A lepo je Vuk govorio: Pisi kao sto govoris, citaj kao sto je napisano! :mazi:

Ima da se šokira kad se vratit sa džoginga,pojede cveklu i vidi ovaj napadaj na njegov sujetu oko pravilnog pisanja nicka.
hyenas

cekaj sta si sad ti rekao ovim postom?:)
da ne pati niko, ili da pate svi, ma kog pola?:)
a kao razliciti smo:)

Ne reko sam da pate i jedni i drugi samo su muškarci izražajniji jer je svojstveno muškarcima da otvorenije pokazuju svoje emocije,ali otvorenost ne znači i intenzitet,pa reko može biti da je to zavaralo Stevcinu zabicu,da muškarci više pate .Jer i ja kao pripadnik muškog roda ,kad sam nešto potišten zbog ljubavnih jada ili me boli zub ,želim da svi vide moju patnju i ne libim se da pokažem svoje emocije.Dok ženske ćute ,i potiskuju svoju bol .( Osim kada njihova patnja nije prava ,onda pišu poeziju ili poruke na temi Poruke vašoj ljubavi i druge slične stvari ).

Cenis da je bolje da otprasim sa ove teme ili da sacekam da pojede cveklu, i desi se neverovatna promena? Msm, on se vrati i postane osecajan, pocne da pati i tesko podnese moju nepismenost...........:zcepanje:

не знам, ал ја морам да пеглам!

moram i ja i to 24 sata dnevno, cak i dok spavam jedno oko je otvoreno. neprijatelj uvijek vreba.
postoje 2 nacina da se stvari drze pod kontrolom, treci ne postoji.
a to su:
sistematsko i konstantno drkanje u mozak, ali znaci bez pauze
i drugi malo tezi nacin a to je da stalno guzish, sto u zadnje vrijeme izbjegavam.

Back