Extrica

bscap0001ie.jpg

:konfete:

Jeste li se nekad osvetili nekom/nekoj kad vas je izneverio/la...onako podmuklo? :per:
ne...

nisam. mada ne mogu da kazem da su mi se redjali razni monstruozni scenariji po glavi:P
najsladje mi je bilo kad me pozove posle nekog vremena jer zeli da se pomirimo. UFFF:)

realno, nista gore od toga....narocito ako je iskreno....

Ima gore, da te vidi srecnu s drugim. Iskreno. ;)

Da ne isceniras to namerno, nego da vas sretne slucajno.

I to ga prostreli kroz celo bolje nego sto bi Robin Hud. :lol:

Tipicno: Ne znas sta imas dok to ne izgubis, a narocito kad to nadje neko drugi i zna da cuva sto ti nisi, ne znao, nego hteo.

Ima gore, da te vidi srecnu s drugim. Iskreno. ;)

Da ne isceniras to namerno, nego da vas sretne slucajno.

I to ga prostreli kroz celo bolje nego sto bi Robin Hud. :lol:

Tipicno: Ne znas sta imas dok to ne izgubis, a narocito kad to nadje neko drugi i zna da cuva sto ti nisi, ne znao, nego hteo.

sta znam, to mi deluje kao namesteno i nerealno, odmah srecna sa drugim....ali, ako vidi da si srecna sama bez njega, to je bas gadno....

sta znam, to mi deluje kao namesteno i nerealno, odmah srecna sa drugim....ali, ako vidi da si srecna sama bez njega, to je bas gadno....
Ma, ne odmah. Nego kasnije. :)
Boldovano: "I shot my lover in the head." :andjeo:
Ovo može da ga pogodi samo ako mu je i dalje stalo. Ako nije, boli ga q sve i da si sa Klunijem. :lol: Ili kad se praviš da ne fermaš, a otvoriš četvore oči da vidiš jel te gleda... :lol:

Naravno da mu je stalo. Boooze, smaki* :lol: :malav:

Sad se rastužih... koliko tu ima lažih osmeha i koječega. Patiš zbog nekog toliko da želiš da mu se osvetiš, priznao to sebi ili ne. Uvlačiš u priču treću osobu sa kojom gugučeš u javnosti i iščekuješ tog bivšeg da dođe i vidi... Em se maltretiraš, em zavlačiš tog novog ni krivog ni dužnog, em taj stari ne konta o čemu se radi... :(

Nisam zlopamtilo a ni osvetoljubiva..
osveta u ljubavi mi je nekako decije..
dok je trajalo bilo je lepo..kada vise nije
zdravo ..kud koji mili moji..i to je to...

aj ponovo pročitaj uvodni post
Procitala sam jednom i sasvim je dovoljno ..rekoh svoje
i kada me(podmuklo ili ne ) izneveri nisam osvetoljubiva ..
jer onaj ko me izneveri na bilo koji nacin..nije vredan da
bude samnom ..cak ni moje paznje u smislu bilo kakve osvete..
takve osobe ( ne mora da bude ljubavnik) za mene istog trenutka
postaju magla..ne vidim ih i ne razmisljam o njima vise
sada jasno..?

Back