Да ли је Тома Николић Тадићев кандидат за премијера

• Začetnik teme Začetnik teme zplja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zplja

Poznat
Poruka
7.688
Dinkić: Nikolić je Tadićev kandidat za premijera

Lider URS-a, Mlađan Dinkić u svom intervjuu za portal “Telegraf” govori o izazovima koji očekuju Srbiju i njenu novu vladu, očekivanjima URS-a, predizbornim koalicijama, o birkoratiji u Srbiji i predizbornom očijukanju DS-a i SNS-a. Lider URS-a smatra da će njegova koalicija imati jako dobre rezultate na izborima i da je vrlo bitno ko će voditi Vladu i sektor javnih finansija, jer Srbija nezadrživo ide ka grčkom scenariju, ali se to gura pod tepih. Srbija mora da ima jake regione i red u državi u kojoj ne sme biti partokratije i dodaje da očekuje dvocifreni rezultat.

Ko će formirati novu vladu i hoće li Ujedinjeni regioni biti u njoj?
Biće jako neizvesno. Nijedan rezultat neće predstavljati iznenađenje za mene. URS će imati dobar rezultat, ali neće u vlast po svaku cenu. Jako je bitno ko će voditi vladu i sektor javnih finansija, jer Srbija nezadrživo ide ka grčkom scenariju, ali se to gura pod tepih. Srbija mora da ima jake regione, red u državi i bez partokratije.

Dakle, vi kao premijer?
Najjači u koaliciji daje premijera. Očekujem jak dvocifreni rezultat.
Stiče se utisak da ste manje gadljivi na vladu sa SNS u odnosu na neke od ministara u ovoj Vladi?
URS neće ući u vladu sa SNS, ali bih isto to želeo da čujem i od predsednika DS. Mi nećemo s njima ni u kakve kombinacije, ali nisam siguran da u DS razmišljaju isto. Ne verujem u SNS, jer nemaju ni ideje, ni kadrove, da ne govorim o katastrofalnom iskustvu s njima iz vremena Miloševića. Ali, ako narod glasa za njih, vrlo brzo će se uveriti koliko je veliku grešku napravio.

Verujete, dakle, u isto ono o čemu priča Ivica Dačić mesecima – da će DS i SNS formirati vlast?
Nažalost, Boris Tadić to još uvek nije jasno i glasno demantovao, a građani i čitava javnost to očekuju od njega. To je posebno važno jer nema nikakvog nagoveštaja ko će biti kandidat za premijera iz redova DS. Zato bi bilo pošteno da Tadić Srbiji na vreme kaže, da li će mesto premijera ponuditi Tomislavu Nikoliću. Poslednja stvar koja je potrebna našem društvu je da DS ponovi grešku oko odabira premijera. Ako sada ćute, ko može da uveri glasače da sutra neće prihvatiti i Tomu za svog premijera?

http://eizbori.com/dinkic-nikolic-je-tadicev-kandidat-za-premijera/

Без обзира што је у питању Динкићева изјава,али веома је индикативно да је СНС кандидовала Тому Николића за премијерско место, уместо да је свог првог човека сачувала за председничке изборе.
Такође, ДС још нити наговештава, нити кога предлаже за премијера.
Лако је могуће да је пао договор између Томе и Бориса о расподели функција и поновном кандидовању Тадића за председника.

Докле више о тим теоријама завере? Како се не уморите?!
Нема ништа од тога, демантовали су малтене сви важнији људи и СНС и ДС.
Зар мислите да би се неко од њих смео појавити у јавности након те преваре? Не би, наравно!

http://sns.org.rs/ср/2010-06-05-19-11-57.html РТВ - Један на један

Ево па погледај кад будеш имала времена,
Јасно се види став Томислава Николића, однос према Борису Тадићу, Демократској странци и тренутној власти уопште.
А зашто се Николић кандидовао за премијера а не за председника, то ћеш морати да питаш некога ко је на високој функцији у СНС или њега лично, ја заиста не знам.

Чак и депеше из америчке мабасаде ово потврђују, иако нису потребне америчке потврде да бисмо их познали по делима. Нема сумње да је Тома Тадићева копија туторисана од истих газда као и Тадић.

Јасно се види став Томислава Николића, однос према Борису Тадићу, Демократској странци и тренутној власти уопште.
А зашто се Николић кандидовао за премијера а не за председника, то ћеш морати да питаш некога ко је на високој функцији у СНС или њега лично, ја заиста не знам.

Veoma prosto, zato sto je stvarno podstignut dogovor. Zar mislis da ce se Toma i BoTa pred izbore grliti? Predizborna kampanja je u toku. Narod treba sto vise smutiti i mozak im zavrteti. Kada dobiju najvise glasova, sledi ono cuveno: Napravicemo teske ustupke, samo zbog toga sto sve radimo u interesu naroda i primorani smo zbog ovakvih izbornih rezultata da oformimo koaliciju sa DSom. Tako ce reci i DS.

Uh, jedva cekam.

:hahaha1::hahaha1::hahaha1:

Savetujem srcanim bolesnicima, hronicnim, da u to vreme pripreme svoje lekove, a onima drugima nesto za smirenje.

P.S. Zato SNS kuka na Dveri jer se plase da im neko ne uzme koji procenat.

da li je problem sto nikolic nema faks? u sadasnjem trenutku svi ministri i premijer imaju fakultet

То су му средили.Колико знам прошле године је добио неку диплому.Била је тема овде на форуму и зезање на тему "младог" дипломца.

Месецима уназад се води кампања преко Цесида и разних политичких "стручњака", да би Тадић могао по ТРЕЋИ пут да се кандидује за председника Републике што је познато и Николићу, па је очигледно направљен договор између њих двојице.
Не верујем да би Томина сујета дозволила да се неко други из странке кандидује за престижнију функцију - председника Републике.

Председник Тадић ја на дужност ступио 15. фебруара 2008. године, а то му је други мандат, јер је први пут за председника Србије изабран јуна 2004. године.

Мандат председнику Републике, према Уставу Србије, траје пет година, а једно лице не може више од два пута да буде бирано на ту функцију.

Тадић може да се кандидује и за наредни мандат, будући да је према Уставу Србије, који је донет 2006. године, његов актуелни, садашњи мандат, први мандат.

http://www.rtv.rs/sr_ci/politika/da...ora-mora-biti-poznat-do-13.-marta_295285.html

Pošto si ti koji si postavio ovo pitanje iz poznate eksremne grupe, evo ti odgovor: Saradnja SNS sa DS je nemoguća. Zašto? Pa zato što su za ovo stanje u Srbiji odgovorni upravo Dinkić,Tadić,Dačić,Vuk, Čeda,Čanak i dr. Zašto se Toma kandiduje za Premijera? Pa zbog toga da bi se promenilo stanje u Srbiji na bolje a to je jedino mesto sa koga se to može uraditi po Ustavu. Ako i kad Srbija stane na noge on onda može i da se kandiduje za Presednika Srbije a jedan valjan čovek da preuzme Vladu (već se zna i ko - samo o tom po tom). Toma je provereno uspešan u svojim poslovima (ne treba zaboraviti da je sam protiv svih skoro pobedio na predsedničkim izborima i zahvaljujući lažnim obećanjima Dinkića i kompanije - što je Dinkić priznao,i obilatoj pomoći sa Zapada - što je priznato na Vikiliksu, izgubio za svega 80.000 glasova). Isto se dogodilo i u Beoradu kad je Vučić u pitanju (sam osvojio 49% glasova). Šta još treba objašnjavati? Sve je jasno. Ovo pitanje je takođe postavljeno tendeciozno - sa ciljem kompromitacije tobožnjim "jakim" argumentima.

Pošto si ti koji si postavio ovo pitanje iz poznate eksremne grupe, evo ti odgovor: Saradnja SNS sa DS je nemoguća. Zašto? Pa zato što su za ovo stanje u Srbiji odgovorni upravo Dinkić,Tadić,Dačić,Vuk, Čeda,Čanak i dr. Zašto se Toma kandiduje za Premijera? Pa zbog toga da bi se promenilo stanje u Srbiji na bolje a to je jedino mesto sa koga se to može uraditi po Ustavu. Ako i kad Srbija stane na noge on onda može i da se kandiduje za Presednika Srbije a jedan valjan čovek da preuzme Vladu (već se zna i ko - samo o tom po tom). Toma je provereno uspešan u svojim poslovima (ne treba zaboraviti da je sam protiv svih skoro pobedio na predsedničkim izborima i zahvaljujući lažnim obećanjima Dinkića i kompanije - što je Dinkić priznao,i obilatoj pomoći sa Zapada - što je priznato na Vikiliksu, izgubio za svega 80.000 glasova). Isto se dogodilo i u Beoradu kad je Vučić u pitanju (sam osvojio 49% glasova). Šta još treba objašnjavati? Sve je jasno. Ovo pitanje je takođe postavljeno tendeciozno - sa ciljem kompromitacije tobožnjim "jakim" argumentima.

есремне групе...?

А да је Тома успешан у својим пословима..вероватно мислиш на Томину ракију која се продаје у супермаркетима по цени (ци) од 2219 динара:

tomina-rakija-500-x-375.jpg

Зар мислите да би се неко од њих смео појавити у јавности након те преваре? Не би, наравно!
А ниси приметио да су челници СНС до сада преко 100 пута погазили реч.

А зашто не би смели,кога се то они плаше ? Таква постизборна коалиција,уколико до ње дође,биће представљена као ствар од општенационалног интереса а касније ће још и испасти да је народ за то гласао.Идентичан случај имали смо и након октобарских промена 2000-е године када је свака могућност ступања у било какву коалицију са СПС-ом била оштро негирана,а сам СПС називан странком која припада мрачној прошлости.Касније се испоставило да је таква коалиција и те како могућа,а захваљујучи њој они који су некада називани најпогрнијим именима данас заузимају кључне државне позиције.Ситуација са СНС-ом је умногоме лакша пошто су програми две партије малте не идентични.Још увек нико није успео да објасни разлику између политичког програма ДС-а и СНС-а.Када се то узме у обзир заједнички језик,читај интерес,врло брзо ће бити постигнут.А што се грађана тиче,и једна и друга страна врло лако ће утишати незадовољство својих симпатизера,нарочито СНС чији симпатизери фанатично верују у свог лидера Томислава Николића и увек проналазе оправдање за његове потезе.Ако су до сада прогутали све његове лажи и обмане,зашто не би прогутали и његову кохабитацију са ДС-ом и Борисом Тадићем ?

Back