Lista za ženidbu

Nisam sve citala, samo prvih 7-8 str.
Ne znam kako to da vecini nije bitan stupanj obrazovanja ili izbor skole... Ok, nekad je splet okolnosti takav da je obrazovanje stalo na nekom nivou (mislim na formalno obrazovanje), ali vazno je za razinu komunikacije, nacin izrazavanja. Zatim zar nije vazno kako se ponasa u drustvu? Zar umjesto materijalnog statusa nije vazno kakv joj je odnos prema novcu, kako raspolaze kucnim budzetom?

Ako je neko ova pitanja dotakao, izvinjavam se jer zaista nemam namjeru citati roman na forumu :)

Ne znam kako to da vecini nije bitan stupanj obrazovanja ili izbor skole... Ok, nekad je splet okolnosti takav da je obrazovanje stalo na nekom nivou (mislim na formalno obrazovanje), ali vazno je za razinu komunikacije, nacin izrazavanja. Zatim zar nije vazno kako se ponasa u drustvu? Zar umjesto materijalnog statusa nije vazno kakv joj je odnos prema novcu, kako raspolaze kucnim budzetom?

Ako je neko ova pitanja dotakao, izvinjavam se jer zaista nemam namjeru citati roman na forumu :)

U mom slučaju,ne znam šta su drugi mislili ,pod obrazovanjem sam mislio da je nebitno upravo to- oficijelno obrazovanje, ali da je pametna to itekako insistiram.Isto pod materijalnim statusom sam mislio da mi nije važno da li je bogatija ili siromašnija ,pod uslovom da razlika nije ekstremna .Naravno da se podrazumeva da će morati da brižljivo vodi računa o kućnom budžetu ,i to više nego ja,jer ja sam rasipnik,samo mi fali još neka rasipnica pa da ode sve do đavola :mrgreen:

škola je vrlo relativna stvar...pogtovo ovde u srbiji gde fakultet završava samo onaj koji ima para :) tako da nije krucijalna škola koliko je krucijalan intelekt kod žene ..bitno mi da je pametna :P

a za stav o novcu koji si navela skidam kapu i kao i uvek draga prijateljice ti ne prestaješ da me oduševljavaš :)

škola je vrlo relativna stvar...pogtovo ovde u srbiji gde fakultet završava samo onaj koji ima para :) tako da nije krucijalna škola koliko je krucijalan intelekt kod žene ..bitno mi da je pametna :P

a za stav o novcu koji si navela skidam kapu i kao i uvek draga prijateljice ti ne prestaješ da me oduševljavaš :)

Koliko ti to imaš prijateljica Дади ? I Lajt ti je prijateljica kako kažeš.Lepo je kad je čovek druželjubiv.
flirt4.gif

Napravite upitnik,kako bi trebala izgledati vaša buduća supruga (ili ako ste već oženjeni ,maštajte kako bi trebala izgledati sadašnja ).Žene dajte svoje mišljenje.

Evo ovako da krenem redom prvo ja kao autor teme .

Bračni status - neudavana (osim ako nije njenom krivicom )
Potomstvo -može jedno dete
Godine - 25+
Fizički izgled - nisam zahtevan
Materijalni status-nebitan
Školska sprema-nebitno
Političko opredeljenje -umerena desnica ,(demokratsko opredeljenje ne)
Religiozno opredeljenje -isključivo hrišćanka ,(ateistkinje ili druge religije ne.)
Rasa-bela
Nacija-srpska,polusrpska,makedonska,crnogorska
Visina -do 175 cm.
Težina -ne smeta umereno bucmasta,debele stop
Cigarete-ne
Alkohol-po njenom izboru
Droge -ne
Sport -kako god hoće
Kafa-ajde da ne budem monstrum-može
Čokolada-može,ali isključivo ako jede i cerealije
Vegeterijanke -ne
Veganke-ne

Edit :
Seksualno opredeljenje -heteroseksualna
Seksualna iskustva-nisam fanatik ,ali poželjno ne previše .

( Hvala na podsećanju Dacho za ove dve važne stavke)

Edit 2:

Svingerke ,ljubiteljke trojki ,menjanja partnera takođe ne.

(Hvala opet Dacho)

Molim uvaženo i medijsko - svetski priznatu moderaciju da zaključa ovu temu pošto sam JA zadužen za teme ovog tipa!
Posle toliko godina forumašenja ulažem oštar POSTER i ozbiljnu ŽABU!
xmas_mad.gif

Molim uvaženo i medijsko - svetski priznatu moderaciju da zaključa ovu temu pošto sam JA zadužen za teme ovog tipa!
Posle toliko godina forumašenja ulažem oštar POSTER i ozbiljnu ŽABU!
xmas_mad.gif

Ma koliko duboko poštovao tvoj lik i delo Maršalu ,upravo radim na novom prokjektu- testiram dubinu izdaje koju neki čovek može da dostigne.Već sam zavrnuo onog Plja ,što i nije nešta za hvalisanje ,rutinski ,takoreći banalni posao.Ali sada kada imam i tebe kao pobednički trofej ,moja sreća nema granica.Ipak ma koliko ti bio izuzetan ,mora da postoji još neko ko je veći izazov od tebe...ali ko je to?

Samo izdajnik veći čak i od tebe ....

Bračni status - neudavana, po mogućstvu đana
Potomstvo - nema
Godine - 21 do 27
Fizički izgled - vrlo sam zahtevan
Materijalni status-nebitan
Školska sprema - da je bar upisala fax
Političko opredeljenje - naci patriotkinja, srpkinja bre
Religiozno opredeljenje -isključivo hrišćanka
Rasa-bela
Nacija-srpska
Visina - ni previsoka, ni preniska