filematologija

Pa nekad ume to da bude iz najvece ljubavi i iz najveceg postovanja. Ali verujem da to muskarac radi kad ima onako bas neku ozbiljnu situaciju sa kojom se bori i kao da ce mozda poslednji put videti svoju dragu i to ne svojom voljom.

moze i to.ali moze i onako usput kad je drzi zagrljenu a manja je od njega pa mu tacno usne dodju na to mesto

nemam pojma, meni je pre palo na pamet ovo moje nego to tvoje..to tvoje je za zagrljaj cvrst neki
a i tuzno je

Ja sam veći optimista od sviju vas, jer ako je bokal poluprazan - hej, pa još pola bokala je ostalo :lol: Samo bi bilo kul a mi u ovom trenutku bokal nije skroz prazan :confused: Koji tajming hbt, zbog toga prosto želim da umlatim nekog sad

Za poljubac u obraz sudjeluju samo dva facijalna mišića dok se za vrući vlažni poljubac uključe više od 34 mišića lica. Receptori na jeziku primaju 28 puta snažniji podražaj nego vršci prstiju.
Nježni dodiri usana uzrokuju uzbuđenje koje izbija na površinu kože, koja počne crvenjeti i stoga ljubavnici ne mogu negirati požudu koja se jasno čita na koži.

Back