Ne, ne moramo se bas uvek gledati popreko

Naravno!

Cela politika je interes!

Interes Srbije nije da je stalno u gardu sa susedima, vec da SARADJUJE sa njiima tamo gde ima obostrane koristi!

Stalno podsecanje na strahote iz proslosti nikome ne donosi nista dobro.

U tome je problem, skeptici kazu da je i to mnogo a neki jos uvek pozivaju na "naplatu" starih dugova i da se "vi" danas demokratski ponasalte jer ste posao odradili. Kod vas jos uvek ima onih koji bi i Srem do Zemuna(da bi valjda gledali Beogradjane popreko :)) AJ sad ti ih ubedi da ti ni na kraj pameti nije da ubijas Srbe cak i ako ih ponovo bude 15% u Hrvatskoj

Pokrizani, odavno znamo i ti i ja,
da je onaj dio glupljih djaka u razredu bio na krizmanju!!!

Zato cu ti ipak, milosrdnoscu pametnijeg, razjasniti da shvatis sta sam napisao,
odnosno nacrtati!

--------a).......Istina, svog smisla postojanja jednih u nestanku drugih,
-------- b) sada je vec toliko racionalna posljedica istorije na ovoj krvavoj balkanskoj sceni,
--------c) da je svako drugo poimanje isprazna drustveno filozofska patetika!!!

Pod a):
valjda ti je jasno, da jedni sa drugima ne mozemo zivjeti, sve ste ucinili da nestanemo, svakako u toj matrici i mi cemo djelovati!!

Pod b):
Svakako da su pogromi koje ste vodili nad nama bili motivisani razumom bezumnika, ili, ako ti se vise svidja mrznjom kao iracionalnim pojmom

Pod c)
Odgovor kolegi "nezainteresovanom" na njegov post o pacifistima kao proizvodu ratnih strahota!!

Nadam se, da sam ti nacrtao!!!

Evo, ja ću priznati da si pametniji, kako u shizofrenom delirijumu ne bi počinio suicid ukoliko ti netko protivrječi.

Šta bih ja bez tebe na ovom forumu?

Ko bi me uveseljavao i ko bi predstavljao mjerilo gluposti da tebe nema?

Dakle, Hrvoje, rode, samo naprijed.

Ovo sve ( ad a) b) c) ) ionako nema veze ni sa čime, a najmanje sa realnim stanjem i položajem Srba u Hrvatskoj.

Međutim, ima sa položajem zločinaca i psihopata koje predstavljaš ti i tvoji istomišljenici.

Ako si mislio isključivo na taj specimen, tu si apsolutno u pravu. :)

I Amerikanci su izvrsili strasan geniocid nad Japancima, pa su vec posle GODINU DANA postali najbolji trgovacki partneri...

Nemci i Rusi su se klali u vise ratova, pa su nakon njih postali najbolji prijatelji...Nemica je cak bila i carica Rusije!

Brajko, cim se rat zavrsi, OKRECE SE PLOCA!

Sta je bilo - bilo je!

KRALJ JE MRTAV, ZIVEO KRALJ!

ZIVOT TECE DALJE.....

Ovo porediti sa pogromom koji su samo u proslom stoljecu,
dva puta dozivljavali SUNARODNICI Srbi od Hrvata u Hrvatskoj,
cista je ZLONAMJERA !!!

Evo, ja ću priznati da si pametniji, kako u shizofrenom delirijumu ne bi počinio suicid ukoliko ti netko protivrječi.

Šta bih ja bez tebe na ovom forumu?

Ko bi me uveseljavao i ko bi predstavljao mjerilo gluposti da tebe nema?

Dakle, Hrvoje, rode, samo naprijed.

Ovo sve ( ad a) b) c) ) ionako nema veze ni sa čime, a najmanje sa realnim stanjem i položajem Srba u Hrvatskoj.

Međutim, ima sa položajem zločinaca i psihopata koje predstavljaš ti i tvoji istomišljenici.

Ako si mislio isključivo na taj specimen, tu si apsolutno u pravu. :)

Ne bi bilo lose kad bi neko od moderatora ovog pokrstenog sina tisucljetne kulture
naucio da ne vredja sagovornike u debatama kad god mu nedostane argumenata!!!

Изјава мог пријатеља Слободана Милојковића,ратног ветерана,ратног војног инвалида више пута рањаваног,од Славоније преко Лике и Херцеговине до Кошара,официра ЈНА ,па ЈА

" Сви људи се деле на добре и лоше,осим Хрвата.Они се деле на усташе и оне којима тренутно не одговара да буду усташе."

Sa tri prsta. Ostao si bez dva u Hrvatskoj. :hahaha:

Špiljkane, do koliko ti znaš da brojiš ?

Si siguran da znaš brojati više od tri ?:think:

E ako znaš onda prebroj prstiće na svojoj ruci,

ali nemoj se puno čuditi ako im brojno stanje bude sledeće ...

4534649-man-hand-isolated-showing-sign-three-fingers.jpg

Ja, kad bi tako napisao za hrvatskog korisnika, bio bi banovan na 5 dana!!
Izmedju ostalog, u debati si raskrinkan kao prilicno priglup,
a onda potezes pluvacine, rezonujuci da ti je bolje biti bezobrazan nego glup!!

Pisanje činjenica nije pljuvačina.

Što tem činjenice možda ne odgovaraju onome na koga se odnose, ili taj nema mooda da ih prizna, je sasvim druga stvar.

Kad mi ti kažeš da sam priglup, to samo znači da ne moram brinuti za svoj zdravi razum. :lol:

Nelagoda u odnosima Srba i Hrvata jos uvek postoji sto nije za cudjenje imajuci u vidu sveza ratna secanja. Obicno se ovde kaze kako smo mi tolerantniji od Hrvata. Tja, i Hrvata ima raznih:

Studenti iz Zagreba na Trgu ostavljali poruke tolerancije

Studenti sa Zagrebačkog univerziteta protekla četiri dana bili su gosti srpske prestonice. Za to vreme družili su se sa beogradskim kolegama i učestvovali u brojnim kreativnim radionicama. Njihovu posetu u okviru programa „Make a step“ organizovala je Omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava.

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/...rgu-ostavljali-poruke-tolerancije/25612.phtml

Какве везе овај игроказ има са животом? Шта се с овим хоће постићи? Чији је то интерес?

Тако су док сам ја била мала, у Титовој Југославији, наши наставници, или већ надлежни из Министарства просвете, позивали децу из других република код нас и они се код нас гостили недељу дана, а после није уследио узвратни позив... А касније 90-их, знамо већ шта је било и сад, након свега треба све Јово наново. Хвала лепо!

Ја, треба опет све да опростимо и заборавимо.
И да мирно чекамо нови покољ наших потомака, ко нас и наших предака.
А онда опет да нам дођу хелшински одбори, либерали, демократе, пријатељи и означе нас кривцима.И захтевају испирку.
Зарад истих сра*а о помирењу, забораву, суживоту, будућности......

Шта ћеш, овде имаш највише оних који су к'о луди без Хрвата, а и таква нам је државна политика. Неком звучи као оксиморон, али српски председник је напола Хрват. :mrgreen:

Znaci opet skup jugoslovena u Beogradu.
Pa normalno, ko jos se*e u svojoj kuci.
Opet su Zagrepcani namagarcili beogradopasalucane. :ok:

:hahaha: Kakvi carevi, dosli iz Zagreba i ostavljali po beogradskom trgu poruke tolerancije, a beogradopasalucani odusevljeni :rotf:

Са великим жаљењем морам да признам да си у праву и кисело да се насмејем. :mrgreen:

Дете,
дошли су јер их је довела НВО да кркају о твоме трошку и да слините о братсву и јединству, знају они где је плодно тло.
И да два милиона српских глава није ништа положено за идеју југославенства.Треба још.
А сад иди са истомишљеницима у Загреб, Сплит, Имотски па наставите братско дружење, нек ти је са срећом.
Само немој овде више да продајате та сра*а, доста је Србији и Србима братске љубави.

:ok:

Тако је нек иду у Задар, Шибеник, Осијек,....на дружење, о личном или њиховом трошку, па нек се воле кол'ко хоће.

Back