REVELIN
Buduća legenda
- Poruka
- 27.795
Moja dilema je bila višestruka
.
Sve fotografije su lepe na svoj način,i svaka ima neku svoju poruku.
Fotografija br 1. izrazito efektna , izuzetno dobro urađena ,takve ekspozicije da mi liči na profi
aparat.
Fotosi br 7. 8. i 11.,za moju (morsku) dušu
Foto br 14. prelepa u svojoj jednostavnosti
Br 16. ,sa prelepom refleksijom.
Br 18. ,tehnički dovedena skoro do perfekcije.....
...ali
Moj glas ide fotki br 13.
Poruka koji nosi ovaj mali origami brodić ,ne zbog njegove krhkosti ,već zbog zemlje porekla origamija.
Japan koji je preživeo razornu snagu vode ,ljudi koji su poput ovog brodića smogli snage da se odupru
i prežive...voda je i život i smrt istovremano,i izvor i utočište...i snaga koja razara i melem koji leči.
Misterija vode je misterija života....voda je *biće* koje ima pamćenje ...negde u njemu smo i mi
zapisani ..možda samo kao origami papirnati brodić...spreman da se povinuje talasima.

Sve fotografije su lepe na svoj način,i svaka ima neku svoju poruku.
Fotografija br 1. izrazito efektna , izuzetno dobro urađena ,takve ekspozicije da mi liči na profi
aparat.
Fotosi br 7. 8. i 11.,za moju (morsku) dušu

Foto br 14. prelepa u svojoj jednostavnosti

Br 16. ,sa prelepom refleksijom.
Br 18. ,tehnički dovedena skoro do perfekcije.....
...ali
Moj glas ide fotki br 13.
Poruka koji nosi ovaj mali origami brodić ,ne zbog njegove krhkosti ,već zbog zemlje porekla origamija.
Japan koji je preživeo razornu snagu vode ,ljudi koji su poput ovog brodića smogli snage da se odupru
i prežive...voda je i život i smrt istovremano,i izvor i utočište...i snaga koja razara i melem koji leči.
Misterija vode je misterija života....voda je *biće* koje ima pamćenje ...negde u njemu smo i mi
zapisani ..možda samo kao origami papirnati brodić...spreman da se povinuje talasima.