SVA NASA TAKMICENJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja dilema je bila višestruka :).
Sve fotografije su lepe na svoj način,i svaka ima neku svoju poruku.

Fotografija br 1. izrazito efektna , izuzetno dobro urađena ,takve ekspozicije da mi liči na profi
aparat.
Fotosi br 7. 8. i 11.,za moju (morsku) dušu :)
Foto br 14. prelepa u svojoj jednostavnosti :)
Br 16. ,sa prelepom refleksijom.
Br 18. ,tehnički dovedena skoro do perfekcije.....

...ali

Moj glas ide fotki br 13.

Poruka koji nosi ovaj mali origami brodić ,ne zbog njegove krhkosti ,već zbog zemlje porekla origamija.
Japan koji je preživeo razornu snagu vode ,ljudi koji su poput ovog brodića smogli snage da se odupru
i prežive...voda je i život i smrt istovremano,i izvor i utočište...i snaga koja razara i melem koji leči.
Misterija vode je misterija života....voda je *biće* koje ima pamćenje ...negde u njemu smo i mi
zapisani ..možda samo kao origami papirnati brodić...spreman da se povinuje talasima.

Na 18 papirića napišeš imena ( na svaki papir po jedno ime, koje se ne ponavlja ) svih kandidata, papire pojedinačno zgužvaš u loptice i ubaciš u šešir, a može i u dublju zimsku kapu ako nemaš šešir......zatim rukom promešaš, odabereš jednu kuglicu i konačno se odlučiš

1800-2-1.jpg

dvoumio sam se između prve i poslednje, ali sam nekako na kraju odlučio za ovu. Voda u pokretu uhvaćena u jednom trenutku koji oko jedva prepoznaje, kao i zaleđena voda u neobičnim oblicima, stvaraju neverovatne i prelepe priizore, a i nekako su mi najadekvatnije s obzirom an temu, mada su i ostale slike prilično dobre

Poslednja izmena:
nije moje da se mesam,
a na kraju verovatno nisam ni kompetentan da sudim.
ali moram da kazem da ja isto takvo misljnje imam prema fotografiji pod rednim brojem 12
:rumenko:

OK,...ona je, po meni tu negde,...
stvar je doživljaja,....
Možda je nina trebala samo definisati kriterijume vrednovanja,...
Nema šta, cura uspela okupiti za kratko vreme toliki broj korisnika,....
i zainteresovati ih za nešto,....
zato ja nju, lepo častim pićem!

edit by Nina

za kacenje muzickih spotova imas pdf Muzika

Poslednja izmena od moderatora:
Cestitam Revelin na pobedi
i ocekujemo kada proslavi pobedu
da ce vrlo brzo zadati novu Temu

:vatromet:

Takodje cestitam i svim ostalim takmicarima na lepim slikama...

Do sledeceg fotkanja ..pozdrav

Hvala Nina na čestitkama :)

Želim da se zahvalim svima koji su u fotosu br 12. pronašli nešto što ih je potaklo
da daju svoj glas.

Zahvalnost dugujem i svima koji su se odazvali na poziv da se priključe glasanju i učine ga zanimljivijim.

Želim da zahvalim i kolegi ristob-u ,koji je ukazao da se na foto br.12 može gledati i iz drugog ugla :).

Čestitam svim kolegama/icama,bez obzira na mesto na rang listi

Nakon što popijem piće sa kolegom diviocem ,očekujem da kolega Zoki organizuje tu večerinku.
Obećavam flašu dobrog vina ...crnog ,sa geografskim poreklom ;)

Hvala još jednom svima :hvala: :heart:

Potrudit ću se da sledeću temu osmislim što skorije i verujem da će interesovanje biti ,ako ne veće ,
ono barem kao za temu voda.

Pozdrav veliki svima.

Poslednja izmena:
Cestitam REV, od sveg srca:)

Mastovito, izuzetno, da i razigrano...

Glasala za fotku 14. koliko vidim deli peto mesto, drago mi je...
Nekako sam se "pronasla" u njoj, valjda zavisi od "faza" u kojima se covek nadje, uslovno receno, meni je trenutno "faza" fotke 14...

SRECNO REV, ne sumnjam u tvoj odabir teme, rado cu opet glasati...

:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back