SVA NASA TAKMICENJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovog puta stigle su 4 fotke

Foto 1

Foto 2

Foto 3

DSC_5769-1.jpg

Foto 4

65474264.jpg

.........................................................................................................................................................................................................

Glasanje traje do 20.12.2011. Pobednik ce izabrati novu temu.

Glasate tako sto napisete Fotka br ( i broj fotke).Mozete da glasate samo jednom i samo za jednu fotku.
Ovde mozemo i da komentarisemo slike dok traje glasanje.

Glasam za fotografiju 1.
Dopada mi se to sto je casa puna tacno onoliko koliko treba,a potopljena viljuska u njoj odaje neki osecaj sigurnosti,dok voda u pravoj kolicini daje osecaj zadovoljstva.A i kontrast je odlican.
-fotografija br 2 me ne asocira ni na sta,...mozda neko kratko trenutno zadovoljstvo ali jeftino prikazano.
.fotografija 3 mi budi osecanje pritajene opasnosti koja je blizu
-fotografija 4 je nesto pomalo nespojivo,hladan celik u kombinaciji sa plisanom lutkom koja je ipak odraz neznosti i detinjstva.

Definitivno fotografija broj 1.

Glasam za fotografiju 1.
Dopada mi se to sto je casa puna tacno onoliko koliko treba,a potopljena viljuska u njoj odaje neki osecaj sigurnosti,dok voda u pravoj kolicini daje osecaj zadovoljstva.A i kontrast je odlican.
-fotografija br 2 me ne asocira ni na sta,...mozda neko kratko trenutno zadovoljstvo ali jeftino prikazano.
-fotografija 4 je nesto pomalo nespojivo,hladan celik u kombinaciji sa plisanom lutkom koja je ipak odraz neznosti i detinjstva.

E pa vidis, meni je bas drago da si obrazlozio.

Glasam za fotografiju 1.

...odlicno,upravo tako.

Stiglo je 5 fotki..

Glasanje traje do 12.1.2012.g.. Pobednik ce izabrati novu temu.

Glasate tako sto napisete Fotka br ( i broj fotke).
Mozete da glasate samo jednom i samo za jednu fotku.
Ovde mozemo i da komentarisemo slike dok traje glasanje.

Foto br. 1

staklo2.jpg

Foto br.2

upload92.jpg

Foto br. 3

img7521f.jpg

Foto br. 4

38795520.jpg

Foto br. 5

odozdo.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.