VIP - uterivačke metode, sitna slova u Ugovoru

LokiBale

Primećen član
Poruka
895
Poznanica je uzela telefon za dinar
i potpisala najjeftiniji postpejd Ugovor na 2 godine.

Po isteku dve godine
otišla je da raskine Ugovor.
Nije bila zadovoljna ni telefonom
ni neprenosivim nepotrošenim impulsima ( sad to imaju )!

U poslovnici Ušće su joj rekli da je otkazni rok 3 meseca
odnosno da mora da plaća ugovorenu pretplatu još tri meseca.
Na pitanje, otkud to,
rekli su da pogleda sitna slova na kraju ugovora !!!
Kada se požalila da je samohrana majka i da je upravo ostala bez posla,
rekli su joj da eventualno mogu da joj skrate Otkazni rok na 1 mesec.
Rekla im je da nema para za još taj jedan mesec ...

Račun je stigao
sa Opomenom
da ako ne plati
angažovaće Agenciju !!!
Pazite,
ne sud
već neku agenciju !!!!
Za uterivanje dugova ?!

Mozda su to oni lopovi eos matrix ko ih iebe

To sam joj i ja rekao !
Kad sam čuo da joj ne prete sudom već Agencijom,
uzavrela mi partizanska krv !

Nemoj, reko' slučajno sad da im platiš !
Neću, kaže ne brini, nemam odakle !
Ma i da imaš !

Zapad nam može svašta, al' da nam preti batinama, eee ..

Zamišljam
šta li rade bakicama po Zapadu ?
Dva dlana i da viš !
Ha ?

Za početak ćemo da obaveštavamo javnost z;)
Pa neka zna narod
kakva je taj VIP firma !

Ako dođu na gajbu
rekoh
sirotinjska krv je već uzavrela.
Da se bijemo - to bar znamo !

georgejune
umećemo i protestni kamp ispred centrale da organizujemo.
Ako pre mene praviš "piknik" ispred Intese
zovi !
Da nas brate slikaju za svetske novine,
hahaha,
Ma ima tih ratničkih veština ...

A zasto vise ne pocnete da citate ta sitna slova i ono pod zvezdicom, pobogu ljudi!!

Zato
što Ugovor potpisuješ u nekom tržnom centru
sve je lepo, domaćinski, prijateljski ..
Oko tebe gužva i gnjavaža,
nosiš kese i pakete sa sobom,
gledaš gde ti je dete, da se ne izgubi ..

Lepi mladi ljudi rade na pultovima
i prijateljski ti kažu ..
z:kiss:

A ti misliš
ma nije bre to arapsko - izraelski sporazum
pa da sad neko čita neki Ugovor na dve strane sitnog pisma,
a ni naočare ne moš da nađeš ..

Pa to je valjda porodična firma
stigla sa Zapada !

E, sad se prisećam
šta smo ono beše učili o trulom kapitalizmu
dok smo bili u socijalizmu.

Ma nije džabe u prošlom veku ustala kuka i motika :zelenko3:

svi su oni da prostite na izrazu govn*ri,kad mi neko kaze kako j etelefon koji inace kosta 150e preko nekog provajdera dzabe ja se najezim,ljudi nista nije dzabe,uzmu oni dva ta telefona za vasih godinu dana ugovora,da dobijete vi i "besplatne" minute poruke,al ni to nije besplatno
prvi put cujem za ovu glupost,kakav otkazni rok od 3 meseca,gde to ima,ako pise ugovor 2god onda je 2god,a ne 2god i 3 meseca ,sta sve seljaci nece proturiti ,zato ja lepo kupim posebno telefon posebno prepaid broj pa placam koliko hocu,kad imam imam ,kad nemam nemam,uplatim kad hocu ,a ne da me jure uterivaci dugova

svi su oni da prostite na izrazu govn*ri,kad mi neko kaze kako j etelefon koji inace kosta 150e preko nekog provajdera dzabe ja se najezim,ljudi nista nije dzabe,uzmu oni dva ta telefona za vasih godinu dana ugovora,da dobijete vi i "besplatne" minute poruke,al ni to nije besplatno
prvi put cujem za ovu glupost,kakav otkazni rok od 3 meseca,gde to ima,ako pise ugovor 2god onda je 2god,a ne 2god i 3 meseca ,sta sve seljaci nece proturiti ,zato ja lepo kupim posebno telefon posebno prepaid broj pa placam koliko hocu,kad imam imam ,kad nemam nemam,uplatim kad hocu ,a ne da me jure uterivaci dugova

ja imam postpaid broj u Srbiji i Crnoj Gori..Telenor-ova oba i prezadovoljan sam njima, bez preterivanja...

Moju koleginicu su izvaćarili u telenoru, uvalili joj tel na 6 mesečnih rata a kao šatro za dinar...
nije znala do prve rate, kad je pogledala ugovor...

e ovo mi se vise svidja treba da pogleda u ugovoru da neko ukapira da nema zarade prodavca da je cena kostanja samo 1 dinar a u slobodnoj prodaji oko 17.000 zavisi od modela, kao sto je napisao draksson post #5. ako imas na papiru A4 neki tekst pismeni procitaju

e ovo mi se vise svidja treba da pogleda u ugovoru da neko ukapira da nema zarade prodavca da je cena kostanja samo 1 dinar a u slobodnoj prodaji oko 17.000 zavisi od modela, kao sto je napisao draksson post #5. ako imas na papiru A4 neki tekst pismeni procitaju

Objasnio sam u postu #7 zašto ni pismeni ne čitaju
i zašto ni ne treba da čitaju i da pristaju na sistem " ko će koga da zezne "

imam i ja problem sa sitnim slovima u VIP-u, ceo ugovor je tako napisan! Naime raskinula smo ugovor za njihov internet pre isteka i naplatili su mi 13000dinara, bez obzira sto sam im dva meseca odlazila sa recima da taj internet kod mene ne radi. Odgovor je bio"mi smo samo prodajno mesto zovite call centar" STRASNO! Prodajno mesto mi je prodalo maglu a u call centru su mi rekli da platim sitna slova koja sam potpisala. Na prodajnom mestu je uvek ogromna guzva i nema sanse da se bilo sta procita, a posto mi je telefonski racun u VIP-u bio vezan za njihov internet sad mi je i telefon ugasen jer, odakle da platim 13000 za nesto sto ne mogu da koristim

Back