mali je lak na kajishu i spenkovanju,samo neke josh to ne znaju
bash mu lepo stoji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laže bre, pravi se stidna...
reci joj moraš, budi dominantan
Nesto sto ste hteli probati u sexu ali niste uspeli s partnerom iz nekog razloga..mozda se stideli reci ili pokazati da zelite..misleci da ce naici na nerazumevanje ili da je previse skakljivo..ili da sebe ne napravite razvratnim..ili znali da nece?setih se da je bila stidljiva i nije mogla da me gleda u oci cesto narocito pri oralnom sexu..to bi mi prijalo
Nesto sto ste hteli probati u sexu ali niste uspeli s partnerom iz nekog razloga..mozda se stideli reci ili pokazati da zelite..misleci da ce naici na nerazumevanje ili da je previse skakljivo..ili da sebe ne napravite razvratnim..ili znali da nece?setih se da je bila stidljiva i nije mogla da me gleda u oci cesto narocito pri oralnom sexu..to bi mi prijalo
Ono sto sam htio probao sam sve . Jedina neostvarena zelja
mi je crnkinja , i to bi volio probat
Mislio sam da cete biti konkretniji, cast izuzecima koji su se otvorili za javnost, da nesto i naucim ovde, ali...Zanemarujete edukativnu ulogu foruma, sve nesto tuc muc.
![]()
Mislio sam da cete biti konkretniji, cast izuzecima koji su se otvorili za javnost, da nesto i naucim ovde, ali...Zanemarujete edukativnu ulogu foruma, sve nesto tuc muc.
![]()
vim mnogi se lože, al ja bate nebi...nekako mi gadne...
Brate sto vise zena budes promjenio vise ces stvari i probat .
Ne voli svaka isto . A ono sto ne voli , nijesi lud silom da navaljujes .
Zato mjenjaj
Meni je ta zelja cini mi se od kad sam poceo da razmisljam
o zenama . Brat od tetke mi zivi u NY , on kaze , nista posebno
ali bi ja isto volio da probam .
pa plati neku prostitutku...![]()
ma nemoj sad da se vadis kad sam ja cula nesto drugojedino sto sam bas tela, a nisam napravila , je trojka sa lindom..
jednostavno se kockice nisu poklopile.
aliiii
stara sam ja cekalica..![]()
ma nemoj sad da se vadis kad sam ja cula nesto drugo![]()
este ovde nasle se muvate a
cccc...jel verujes ti vise meni, ili glasinama?![]()
pa nista,kad dodjem nemoj da se vadis "joj moram da mesim pogacu" "dosla mi tetka iz crvenke" "moram da ribam spajz"![]()
kad dodjes, ja cu imat dan za tebe.
i noc.![]()