Зашто се демократе панично плаше СНС???
Никада нисам подржавао СРС нити СНС...Ни на следећим изборима нећу за њих гласати (вероватно уопште нећу гласати) али ми заиста није јасно откуд у "жутим" редовима толики паничан страх од СНС...
Последњих годину дана, од како је кампања почела, ДС се готово искључиво бави СНС-ом, о њему сањају, о њему маштају....другим речима опседнути су.
Да ли им је СНС заиста толики баук за жуте?
ја то заиста не разумем...СНС прича и ради углавноном исте ствари као и ДС...ЕУ, сарадња, непризнавање........бла, бла, бла....
Чему онда толики страх? Једино што ми пада на памет је то да се плаше за своје задњице, за на силу запошљену родбину и активисте по разним агенцијама и државним установама.....Страх од губитка привилегија и монопола на крађу и отимачину.
Неки прилично неуки (или страшно безобразни) појединци поново покушавају да плаше народ баљезгањем о поновним ратовима, војскама (СНС демантовао да би вратио обавезно служење војске) беди,инфлацијама, санкцијама, бомбардовањима....и док све то "серуцкају" у нади да ће некога убедити у своје речи (особа која би поверовала у те бајке мора да има IQ мањи од 12)...они управо деле власт са Слобиним СПСом, странком која је била узрок свега тога о чему причају!!! И онда се многи питају "како је мочуће да сте СПС-у заборавили прошлост иако су они управо били главни у свему, како су вам СПС-овци који су позивали на рат, конфедерације, пребијања студената, батинања демонстраната, разарање ЕУ, рат са светом...преко ноћи постали прихватљиви про ЕУ и про демократски партнери????
Одговор је само један - ВЛАСТ по сваку цену.
Дакле нема ту никакве искрености, жеље за бољитком, напретком....Једино страх за своју задњицу и опстанак на власти.
Жеља да остану на власти је код жутих изгледа јече од свега..од истине, резултата, реалне ситуције, живота, смрти, народа, државе....Није ни чудо што се Слоба данас зове Борис
ова тема је већ постојала али је неко без много слуха спојио са темом Томислав Николић и променио име иако се та особа нигде не помиње?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/513306-Томислав-Николић