Novogodišnja dekoracija doma

Hvala z:)
A kuce napunile mesec dana,sledeci mesec ih delim...a zao mi je..z:(
Uneo ih mm u kucu da se slikaju ispod jelkez:lol:
attachment.php

Poslednja izmena:
Nasa jelka, okicena domacim, mirisnim Speculoos keksicima i staklenim kuglama.

Caroban spoj zacina za medenjake, smole i prirodne jelke neodoljivo mirise. :)

Ne znam koliko se na fotografijama moze videti, na venac od pruca sam nehajno uvila prirodni brsljan tako da nekoliko grana nezno pada, venac sam na cetiri stane uvezala postanskim rusticnim kanapom i okacila na plafon.
Na deo kanapa koji je visio, uvezala sam metalne modle za medenjake.

Vencic kao ukras na trpezarijskom stolu nacinjen od grancica srebrne jele i cempresa.

Mahovinu sam nasla setajuci s tatom po Fruskoj gori. :) Tamo je čudesno, obronci oslikani pupoljcima mraza, na krhkim granama tananost inja a međ' stablima tajanstvo i tišina.

Barsun sam uselila u nasledjenu ciniju, nekada bakinu. Izgleda vrlo efektno na konzolnom stocicu.

sve su vam jelkice super:heart::heart::heart:
a tek kuceeeeeeeeeeee:heart2::heart2::heart2:
mi svake godine vestacku kitimo u kuci staklenim ukrasima, a napolju pravu jelku plasticnim....z:)
nekako mi vestacka uvek ista ili da kazem simetricna.... pa se ne nerviramz:lol:
e sada smo morali uvezati pravu jelku da je sneg ne polomi pa ne znam mozda je okitimo i tako skupljenu.......
a mozda i za u kucu kupimo pravu:zjelka2:
postavicemo slicice i mi.... nadamo se sutra..... malo kasnimo ove godine
ali dok ne stavimo nase slike evo jedne lepe
attachment.php

Prilozi

• 12576_499027000137886_411433819_n[1].jpg
    12576_499027000137886_411433819_n[1].jpg
    36,3 KB · Pregleda: 568
Britni, kuce su neodoljive, a jelka i ostali aranžmani su prelepi.
Dragonflaj, kod tebe uvek nežno i poetski. Najviše mi se svidja aranžman sa svećom za sto. Baš takav mi je trebao danas. Imala sam drage goste na ručku, a nisam stigla da napravim nešto tako.
Lamar, dobra ti je i majka jelka, ne deluje očerupano. Meni se čak više svidja od ćerke jelke, u onim srebrnim i plavim tonovima. Moja ćerka je okitila našu jelku u crveno i zlatno i stavila puno sijalica, ali još nismo sproveli produžni gajtan do njih.

Evo moje jelke ,ranije smo kupovali pravu ali vise nemamo mesta gde bi je posadili pa smo ove godine kupili vestacku
Fotografija0202.jpg

Fotografija0205.jpg

za sto sam napravila od grancica moje jele ovo
Fotografija0203.jpg

A ispred kuce sam okitila jelku- ranije dok sam imala samo mesanku stavljala sam i sijalice jer ona nista nije dirala.Sad imamo i retrivera, pa iako smo stavili ogradicu ove godine,ipak je preskocio i " raskitio" donje delove jelke koliko je domasio :-(. Zato nista od sijalica da ne ostanemo bez kuce
Fotografija0201.jpg

Fotografija0200.jpg

Back